- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.941
senin tanı koyulup tedaviye başlamnalı ne kadar oldu canım
Neiş yapıyo canım eşin yoğun mu?iş güç eşimin işi pek mümkün olmuyo
var tabi hamile kalanlar kuzum bi ablam var tanıdığım o söylemişti ne zaman kendimi rahat bıraktım o ay hamile kaldım diye o da pko luişte daha ıkı kutu klomen ıctım kuzum 2ay mı ne oldu.subatta gttım sanırım doktora.2kutu klomen ıctım buyumeyınce doktor yasın genç iğneyle hemen kalırsın dedı ama ......
deniz astsubayı aylık seyirlere falan çıkıyoNeiş yapıyo canım eşin yoğun mu?
var tabi hamile kalanlar kuzum bi ablam var tanıdığım o söylemişti ne zaman kendimi rahat bıraktım o ay hamile kaldım diye o da pko lu[/QUOT
ama onda en azından adet duzenlımıstır cnm bnım duzensız hapsız glmıo
iyi geceler canımKizlar allaha emanet olun cevaplariniz icin cok tesekkur ederim umut oldunuz bana ins. O guzel haberi almak nasip olur hepimizi iyi geceler.
Oyy canım mesleği çok güzel ama zor olur yaadeniz astsubayı aylık seyirlere falan çıkıyo
evet bende çalışıyorum ya gidemiyorum biyere tek kalıyorumOyy canım mesleği çok güzel ama zor olur yaatekmi kalıyosun eşin gidince peki
herşey yavaş yavaş olcak canım basamak gibi düşün
bak öncelikle senin duygu durumun bile adetini etkiler kadınlar beyinleriyle yönetirler hormonlarınıama adet duzensız oldumu sıkıntı oluyor cnm bnıde üzen o ya
İyi geceler tatlım dualarımız seninle hadi güzel haberlerle dönKizlar allaha emanet olun cevaplariniz icin cok tesekkur ederim umut oldunuz bana ins. O guzel haberi almak nasip olur hepimizi iyi geceler.
Allah yardımcın(ız) olsun canım benimevet bende çalışıyorum ya gidemiyorum biyere tek kalıyorum
bak öncelikle senin duygu durumun bile adetini etkiler kadınlar beyinleriyle yönetirler hormonlarını
teşekkür ederimAllah yardımcın(ız) olsun canım benim
dr tedavi süresi uzarsa siz yıpranırsınız diyede yapmış olabilir canım bi de öyle düşündogru dıon cnm..doktor ıgnede basarılı olurus dedı...we ben daha yenı dusunuom bebek.yanı subatın yarısında bsladık daha.hemen benı bole paldır kuldur tedawıye alması uzdu benı ya
abooo saat 3.15 olmus yhaaa way anammmm
Aynennnn daldık gittik sabah ettikabooo saat 3.15 olmus yhaaa way anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?