- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #74.981
Agrim vaaarGünaydın da neden üzgünsün şeker

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agrim vaaarGünaydın da neden üzgünsün şeker
Evet canim 17 haftalik sukur darisi basiniza :)bebeem sen hamıle mısın?
Evet...ama ben adetten bi gun once bile yumurtluyorum sanirim bu da oyle cunku yumurtlama agrisi anliyorum artik...Senin bat 15i değil miydi
Lekelenme, sancı ... İnsallah hayra alamettirler cnm :)Evet...ama ben adetten bi gun once bile yumurtluyorum sanirim bu da oyle cunku yumurtlama agrisi anliyorum artik...
Sanmiyorum ama insallah diyelim sen napiyosun sekerim?Lekelenme, sancı ... İnsallah hayra alamettirler cnm :)
basın sağolsun canım cok üzüldüm ya inş. acını hafifletecek bi bebeğin olur tez zamandaKendi bebeğim için 2 sene oldu perşembe aksami aklima düştü okudum canim.ben uyuya kalmisim yine namaza kalkinca gordum
as canım hgSelam canlarim gunaydin herkese;(
canım bende bu ay yumurtladım sandım ağrı akıntı hatta lekelenme bile oldu ama yumurtlamamışım takılma rahat olAgrim vaaaryine yumurtluyom galiba...
günaydın canım hayırdırSelam canlarim gunaydin herkese;(
Okuldan geldm tatlm. temizlik yapmam lazm ama kolumu kaldıramıyorum.Lekelenme, sancı ... İnsallah hayra alamettirler cnm :)
Kendime cevap yzmışm ya :) okuldan geldm temizlik yapmam lazm ama çok yorgunum. Sende ne var ne yokSanmiyorum ama insallah diyelim sen napiyosun sekerim?
Yok cano her ay nerdeyse boyle oluyo...yumurta buyuyo demisti doktor...gecen ay adtten 2 gun once sag tarafmda 20mm oluyomus....canım bende bu ay yumurtladım sandım ağrı akıntı hatta lekelenme bile oldu ama yumurtlamamışım takılma rahat ol
Agrim varda...gecti cok sukur simdi iyiyim...günaydın canım hayırdırüzülmüşsün
Ah cano bugunde mi okulun var?bende sabah temizlik yapcam dedim agrim baslayinca esim birak yapma dedi...ama simdi iyiyim birazdan kalkarim...Kendime cevap yzmışm ya :) okuldan geldm temizlik yapmam lazm ama çok yorgunum. Sende ne var ne yok
Canim?sebebini soyliyeyim hormonlarin sana oyun oynuyo:))skma canini senin durumunu bildigi icin esin gelicek yanina...barisicaksiniz merak etme!...Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun, benim moralim cok bozuk dun geceden beri agliyorm esimle tartistik konuşmuyoruz dunden beri![]()
Var nolcakkızlar hamilelik için yaş engeline takılan yok dimi
Haftasonu kursu açılıyo okullarda. Ondan mütevellit cumartesi sabah da gidiyorum cnm. Valla ben de başlamştm. Ama yine sancı yaptı bende bıraktımAh cano bugunde mi okulun var?bende sabah temizlik yapcam dedim agrim baslayinca esim birak yapma dedi...ama simdi iyiyim birazdan kalkarim...