Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar bende 1 senelik evliyim.yalnız çocuk sahibi olamıyorum bir türlü.progestron hormonum çok düşük 5,52.dr. un söylediğine göre bu değerle hamile kalamaz mışım -ki öyle oluyor zaten.benim gibi problem yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum bilgilendirilmek adına.çünkü tükendim her ay hüsrana uğramaktan.

canım henüz yapmadım test bı hafta bı olsun ıstıorum daha garantı olur diye. yapınca yazıcam sıze.hayırlısı inşallah

canım henüz yapmadım test bı hafta bı olsun ıstıorum daha garantı olur diye. yapınca yazıcam sıze.hayırlısı inşallah

arkadaşım ya 2 gündür yoksun zaten.bende hep bakıyorum yazmış mı diye.adetin düzensiz mi?benim değildir.dün adet günümdü bakalım bugün olmassa ben akşam kesin test yaparım dayanamam.akşama kadar olmassa tabi.sen niye yapmıyorsun.hadi bakalım beraber hamile oluruz innnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.:CüvCüv:

sen ne zaman yaptırdın testi.ben adetin 3.günü yaptırmıştım.bendede her şey normal yanlızca östrojen düşük demişti.onun için adetin 5-10 günü genophone diye bir ilaç adetin 15-25 arası pregestan diye bir ilaç verdi. 3 ay kullandım hamilelik olmadı.geçen ay yine kulllandım aşılama yapıldı.yine olmadı.bu ay hiçbirşey kullanmadım.adetim bir gün geçti.bakalım hayırlısı...

inşallah canım ya.normalde pek duzenlı dııldı ama 3 aydır duzenlı. ne bılıım karnı agrıo mıdem bulanıo adet olcam gıbı hıssdıyorum 2 gundur ama olmuo.hayırlısı beklıım kesın olsun dıyorum ama sanırım sonucta negatıf gorme dusuncesı korkutuo benı

hayırlısı olsun canım inşallah olmayız şimdilik bendede yok.geçen ay bir gün önce gelmişti hatta ama.ne bilem.mevsim değişikliğide var aslında ama.hayırlısı artık kısmette varsa hamileyizdir bu ay.:CüvCüv:böle büle gezeriz.

merhaba arkadaslar ben yenii katıldım sizlere bende 1 yıllık evliyim.8 aydır çocuk istiyoruz olmuyo gecen ay tedavideydim 5 ekimde adet günümdü halaolmadım.pazartesi kan tahlili oldum negatif çıktı.bu ay da devamedicemtedaviye.inşallah olur.bebişlerimizi kucağımıza alırız.

inşallah canim test yaparsan yaz olurmu?

vallah akşama kadar olmassam yapmayi düşünüyorum ama ne bilem korkuyorumda.pozitif çikarsa kan testi yaptiririm yarin.çikmassa beklerim gelene kadar.aslinda idrar içinde erken olabilir ama dayanamam.

ewet idrar için erken olabilir,yaparsan yaz sonucunu olurmu.ben beklıcem sanırım 2,3 gun daha korkuyorum..

korkunun ecele faydası yok demişler ben nice negatif sonuçlar aldım ama bu işin sırrı yılmamak hep umut dolu olmak sabırsız olduğum için testi hep önce yapıyorum her ay yeni bir umut bizim için bebişlerimizi kucağimiza alacağımız günlerde gelecek elbet belki diğer insanlardan fazla çaba sarfedip yıpranıp üzüleceğiz ama olacak

kızlar ben test yaptım 2çizgiyi ilk defa gördüm.silik ama var.Allah'ım inanamıyorum.yarın kan testi yaptıracağım.saat 2.30 gibi sonucu alırım.Dua edin kızlar inşallah doğrudur.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

slm benimde bebeğim olmuyo 4 seneden beri uğraşıyoruz.6santimlik kistim vardı kisti erittik şimdide adet kanallarım çalışmıyormuş.tabi buda biraz stresten kaynaklanıyomuş.adet kanallarım yumurtalıklarıma doluyo ve yumurtalarımın çatlamasını önlüyo.

hadi hayırlısı,inşallah güzel haberini alırız..mutlaka yaz olur mu..allah yanında olsun.:Saruboceq:

canım dualarım senınle.hayırlısı olsun.kesin sonucu alınca bızede haber ver.

canım bence kan testine bile gerek yok sen hamişsin öyle hissettim. inan çok sevindim tanışmıyoruz ama ben hamiş haberleri alınca çok seviniyorum benimde hamiş olabileceğim umudu doğuyor içime. hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz.

naren,merhaba...ne yaptın,test yaptırdın di mi...hadi,heyecanla bekliyorum,güzel haberini..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…