- Konu Sahibi EstetikEditor
merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim beş altı aydır deniyoruz ama hala gebe kalamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim beş altı aydır deniyoruz ama hala gebe kalamadım
Bizde hazirandan beri deniyoruz. olmuyor bir türlü. 3 arkadaşım hamile kaldı hem de istedikelri dönemde.şu an hamileler.onları görmek istemiyorum.onları gördükçe moralim fena halde bozuluyor. doktora gittik bana bazı hormon testleri yapıldı eşime de sperm testi yapıldı.herşey normal dendi.ama hala gebe kalamadım.çok üzülüyorum.
kusura bakma mesajını yeni gördümikkad bu ilaçları neden lullanıyorsun. hormon mu bunlar çatlatmak için mi?
bizde de benzer durum ama biz daha uzun süredir deniyoruz. yumurtlamadan bile haberdar olmayan 2 arkadaşıma bilgiler verdim aydınlattım. ikisi de ilk ayda ilk denemede hamile kaldılar. ama onları görünce üzülmüyorum. çünkü verecek olan Allahtır ve inşallah bizim de olur
kızlar 2 gun gecti adetim daha cok erken bılıorum ama bi ümit test için ne kadar beklemem lazım ?hayırlısı hepimize
çok sağol canım allahim kabul eder inşallah hayırlısını versın hepımıze.
kızlar 2 gun gecti adetim daha cok erken bılıorum ama bi ümit test için ne kadar beklemem lazım ?hayırlısı hepimize