Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim beş altı aydır deniyoruz ama hala gebe kalamadım

canım 5-6 ay çok kısa bi zaman....endişe etme şimdiden..1 sene bekle bence eğer o zamana kadar olmazsa doktora çıkarsın...inşallah en kısa zamanda bebiş gelir.. benim tam 2 sene oldu gelmiyor daha yeni tedaviye başlıcamm...hakkımız da hayırlısı...ama kafaya çok takınca olmuyor işte...rahat ol dicem ama .....ah ben bile yapamadım..inşallah hepimizin bebişler hayırlısıyla sağlıklısıyla en kısa zaman da gelir...senin daha fazla olmamışşş sabırla bekle derimm ve çok kafaya takma....bu çok etkiliyor gerçekten...hayırlısı olsun hakkında canımm:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl 9. ayda üç aylık korunma iğnesi vurunmuştum. hala adet olamadım sürekli kendimi hamile zannediyorum artık iyice psikolojim bozuldu daha önce 3 aylık iğne kullanan varsa bilgi verebilir mi şimdiden teşekkürler.bir kızım var eşim ikinci çocuğu istiyor ama olmuyor moralim çok bozuk

ben nerdeyse 2 yıllık evliyim. hiç korunmadık. bekliyoruz bakalım. bu cumartesi rahim filmi çekilcek. erkek infertilitesi vardı. bakalım duruma göre aşılamaya gidilcek. umutla bekliyoruz. Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

slm.bayra mınız mübarek olsun.Bende 6 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum.HENÜZ BİR SONUÇ ALAMADIM.bu ay adet görürsem adetimin 5 günü rahim filmi çekilecek.inşallah tüplerde bi sorun yoktur.sanki boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyor.inşallah bu ay herkes gibi bizde hamile kalabiliriz

elitu bu ilaçlar yumurta takibinde kullanılıyo önce yumurtayı geliştiriyo sonra çatlatıyolar ilk ciddi aşama bu bundada olmazsa tüm tekiklerden sonra aşılama vs. işte

Bizde hazirandan beri deniyoruz. olmuyor bir türlü. 3 arkadaşım hamile kaldı hem de istedikelri dönemde.şu an hamileler.onları görmek istemiyorum.onları gördükçe moralim fena halde bozuluyor. doktora gittik bana bazı hormon testleri yapıldı eşime de sperm testi yapıldı.herşey normal dendi.ama hala gebe kalamadım.çok üzülüyorum.

bana butip bişey verilmedi hiç. folikül takibi yapıldı. hormon testi yapıldı.bir ara prolaktin kullandım.şimdi rahim filmi çekilecek.yanlış bişeyler mi yaptık acaba. film sonucuna göre aşılama ya da v.s uygulanacakmış. yani doktor öle söyledi.

bizde de benzer durum ama biz daha uzun süredir deniyoruz. yumurtlamadan bile haberdar olmayan 2 arkadaşıma bilgiler verdim aydınlattım. ikisi de ilk ayda ilk denemede hamile kaldılar. ama onları görünce üzülmüyorum. çünkü verecek olan Allahtır ve inşallah bizim de olur

kaydirigubbakcemileBACIM İNŞ HERKESİN OLUR BENİMDE AMA YETERKİ ALLAH CC. İSTESİN BEN DEİL YASTIK ALMAK AYAKLARIMI HAVAYA DA KALDIRDIM AMA NANAY GULÜM NANAY NEDEM KISMET AMA MÜCADELEMİ BİTİRMEDİM İNŞ OLACAK BEN İSTİYORUM ALLAH CC. İNŞ CÜMLEMİZEDE BANA VERECEK AMİNNNNNNNNNN
:CüvCüv: hihoyyytkaydirigubbakcemile

ikkad bu ilaçları neden lullanıyorsun. hormon mu bunlar çatlatmak için mi?
kusura bakma mesajını yeni gördüm
elitu canım bunlar yumurta büyütme ve yumurta çatlama ilaçları.ama ben bi faydasını görmedim.inşallah bundan sonra görürüm.:asigim:

İnşaallah canım dediğin gibi Allah bize de nasip eder. Adet dönemime kadar takmıyorum kafama ama adet günüm yaklaştıkça ister istemez kafaya takıyorum ve yine olmayınca üzülüyorum rabbim isteyen herkese analık babalık duygusunu en tez zamanda yaşatsın.İyi haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin

bede hep bebiş düşürüyorum
Allah bize de nasip eder. Adet dönemime kadar takmıyorum kafama ama adet günüm yaklaştıkça ister istemez kafaya takıyorum ve yine olmayınca üzülüyorum rabbim isteyen herkese analık babalık duygusunu en tez zamanda yaşatsın.İyi haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin

kızlar 2 gun gecti adetim daha cok erken bılıorum ama bi ümit test için ne kadar beklemem lazım ?hayırlısı hepimize

çok sağol canım allahim kabul eder inşallah hayırlısını versın hepımıze.

benim iki gün geçse idrar testi çoktan yapmiştim.hiç 2 gün adetim gecikmedi bu güne kadar.ancak bir gün gecikir.evet arkadaş doğru söylüyor kan testi kesin ama idrardada çikabilir bence.hayirlisi güzel haberi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…