Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim 17 eylül geçti inşallah hamiesindir. allah hepimize hayırlısını nasip etsin...:ecrin_bebek:

merhaba bir yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum altı aydır da dr. kontrolündeyim.3 ay gonap. kullandım.rahim filmim çekildi dün sonuç iyi çıktı.önümüzdeki aya yani ekimde yumurta takibi ve iğnelere başlayacağımı söyledi dr.um.
nedir bu sebepsiz inferlite ya.. hepimiz uğraşıyoruz..

hamile olmanı dilerim. ama mevsim dönümlerinde ,yani iklim değişikliklerinde benim de adetim gecikir ve hep umut ederim. ama inşallah sen hamilesindir.
canım adetım 4 gun gectı pazartesı kan testı yaptırcam bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:

papriciğim inş hamilesindir. bende çok istiyorum ama bugün yarın adet olcam.. biz hiçbi test yaprıemadık kendiliğinden olsun istiyorum.. ama eğer bu ay olursam bütün testleri yaptırıcam. bu arada evleneli 7 ay bitti. çok erken belki ama bende eşimde çok istiyoruz.

off off canım sıkılıyor. evleneli 5 yıl bitti ama henüz çocuğumu kucağıma alamadım. 2 tane oldu ama biri karnımda öldü diğerini ise 6 aylık erken doğumla kaybettim.. biliyorum herşey ALLAH'tan. Allahım hayırlısını verir inşallah. Allaha şükür ki inancımız var da sığınıyoruz ona. ya olmasaydı inancımız sürekli neden neden olmuyor diye kafayı yerdi insan. çevremdeki herkes, kimi duysam, bütün arkadaşlarım hamile. 2 ayda hamile olduğunu öğrendiğim 8 arkadaşım oldu bugün. onların adına çok seviniyorum. çünkü çoğunun ilk bebeği ve sorunluydu. bakalım bu ay darısı bizlerin başına inşallah... bu günlerde herkes rüyasında beni hamile görüyorlar.... ehhh kısmet .....

kızlar ben yıne adet oldum bu ayda hamıle degılım artık umutta etmıyorum ıstemıyorumda cok yorgunum Allahıma bınlerce kere yalvardım benım ımtıhanım bebek olmasın dıye anlasılan o kı.....
neyse..............

canımm üzüldüm ama yılmak yok. hele kendimizi umutsuzluğa sürüklemek hiç yok. bende dün adet oldum.. pozitif düşünelim ki herşey güzel olsun.. bu ayda olmadı die hiç olmıcak değil.. bizim tek hatamız her ay kendimizi çok dinlioruz her ay bedenimizi gebeliğe çok hazırlıoruz olmayıncada hayal kırıklıı yaşıoruz.. biz gebe kalmak istediğimizi unutalım gebe kalınca bize sürpriz olsun.. her ay bedenimizi dinleyerek acaba gebelik belirtilerimi demek yerine 'ay bian önce adet olsamda şu karın şişliğimden kurtulsam' falan gibi düşünsek herşey daha kolay olucak.. dr um bana hormonlarıma stresten zarar vereceğimi söledi.. çok düşünüp çok kafaya takıp stres yaparsak bütün dengelerimiz altüst olur buda herşeyi zorlaştırırmış.. biliorum kolay değil ama biz neleri atlattık herkez geçmişinde bissürü olay atlatmıştır ki bunu alasıyla atlatırız dimi.. bu arada ALLAH a isyan asla olmasın.. belki zamanı olmadıı için rabbim vermio.. böle düşün bide... anlaştıkmı canım.. durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

arkadaslar hepinizi cok seviyorum dualarim sizlerle sizler cok guzel anneler olucaksiniz ben bundan eminim bebisleriniz cok sansli olucak pes etmeyin yilmayin yorulsanizda umitsizlesmeyin o gun birgun gelicek az daha sabir hersey gonlunuzce olsun selam ve dua ile .....

evet kızlar gebe kalamıyoruz belki ama bu bizim için bir sınav sabredersek bu sınavı kazanacağız benim de2 senedir olmuyor bakalım umutlar bu ayda inşallah olur rabbim isteyen herkeze versin aminnnnnnnnnn

arkadaslar merhaba.bende ıkı yıllık evlıyım.on aylık evlıyken kıst amelıyatı oldum.hala beklıyorum.bakalım bu aydan sonra asılamaya gecıcez artık.rabbım bu mubarek gunlerde herkesın dıledıgını verır ınsallah.allahtan umudunu kafırler keser.bızım umudumuz gun gectıkce artıyor ınsallah...

canımm selam inş bebişine kavuşursun bıraz daha sabır canım zor dur bılıyorum ama kendını yıpratma.. ben de evlendıkten ikibuçuk sene sonra tedavıyle hamile kalmıştım eşimde amelıyat olmuştu inş sende çok beklemez kısa zamanda bebişine kavuşursun bu mubarek gece hurmetıne rabbım dualarımızı makbul eylesınnnnnnn canımmm

sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum,her ay bir umutla bekliyor, sonrası hayal kırıklığı bu döngü insanı çok yoruyor,yıpratıyor,birde doktor "hiç sağlık sorununuz yok"dediği zaman ne yapacağını bilememek,işte çaresizlik,ne yapacaksın kardeş,allah büyüktür, enkısa zaman içinde isteğine kavuşursun.amin!

merhaba arkadaşlar menogon iğnesi hakkında bilgisi olan varsa bana biraz bilgi verebilir mi lütfen. ben geçen ay lullandım ama çok iyi gelmedi öbür ay günde 2 doz yapılacak. sizlerden kullanan var mı sonuç alan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…