- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar benımde adetıme 5 gun var ıns bu ay tutmustur beklemek cok kotu yaaaallah hepımızın yardımcısı olsun ıns
merhaba ilk heves bende bu ay klomen kullandım. çatlama iğnesi vermedi. kendiliğinden 14 gün çatladı.Beklemedeyim..17 eylül regltarihim eğer gecikirse gel kan tahlili yapalım dedi. regl olursan 3 günü el dedi klomene 3 ay devam edebiliyosun. 3 aydan sonra kist yapabiliyor dedi. Yumurtalık kontrolü şart..Yani yumurtaların çatlamayıp kalırsa kiste dönüşebiliyor.. allah isteyen herkezin kucağını doldursun..
canım benim yazıyı yazdığından bu yana 7 gün geçti..umarım regl ılmamışsındır. inşallah hamişsindir.
canım adetım 4 gun gectı pazartesı kan testı yaptırcam bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
canım adetım 4 gun gectı pazartesı kan testı yaptırcam bakalım hayırlısı :ecrin_bebek:
tatlım bende acaba mevsımsel mı dıye bekledım bakalım hayırlısı cok ıstıyorum ama hayırlısı tabııhamile olmanı dilerim. ama mevsim dönümlerinde ,yani iklim değişikliklerindebenim de adetim gecikir ve hep umut ederim. ama inşallah sen hamilesindir.
kızlar ben yıne adet oldum bu ayda hamıle degılım artık umutta etmıyorum ıstemıyorumda cok yorgunum Allahıma bınlerce kere yalvardım benım ımtıhanım bebek olmasın dıye anlasılan o kı.....
neyse..............
selam arkadaslar ben burada yeniyim birsey bilmiyorum sayfayla ilgili sizinle tanismak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?