- Konu Sahibi EstetikEditor
-
mrb canim bende 6 senenlik evliyim ama bebek yok aşilama olcam pazartesi hayirlisi
Mrb canim bende 6 senenlik evliyim ama bebek yok aşilama olcam pazartesi hayirlisi
konuşmaya çok ihtiyacım vardı ama kimsede yok galiba bende 4 yıldır bebk için uğraşıyom hiç bi sorun yok aşılama yaptık 2 defa olmadı allahım çok zor yarabbim ya ve etrafımda her yıl yeni bi hamile yakınım oluyo onlar adına sevinsemde her konu açıldığında benim için bi yıkım oluyo dün yine ağlamakrizim tuttu nasıl üstesinden gelinirki şimdide çörek otu bal keçiboynuzu pekmezi kürünü deniyom inançsız ve bazen gülerek aşılama tutmamışta onlarmı işe yarıcak ki sanki offffffffffffffffffffffff
merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
merhaba,
bende yni katıldım 7 yıllık evliyiz ve bu seneye kadar düşünememiştik çocuk için iş güç vs derken. (şimdi de o bizi düşünmüyo herhalde) bu sene ise ben çocuk için dr a gittim kist bulundu aylarca uğraş ameliyat olayım mı olmayayım mı her kafadan ses vs. derken ben ameliyat oldum. bu sefer dr.eşiniz sperm tahlili versin dedi .süpriz !! morfoloji%2 hızlı hareket %22 az dedi dr.normal olarak hamile kalma şansın %3 ya aşılama ya tüp bebek dedi ha tabi bide rahim filmi istedi. bakalım orada biz sayın seyircileri ne gibi maceralar bekleyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?