• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

selamm canımm bence erkekler de istıyorr ama olmamması onları daha çokk korkutuyo ve belli etmiyorlaaa benim eşımm şimdi gidelim desemm kosarr çok yardımcıdırr sen eşnle konuş neden böylee çünkü her erkek isterrcanımm inş olur sen de tadarsıınn uzunn yıl olmuşş benim de eşim ameliyat olmuştu hemen sonra kı tedavıde bebeğim oldu tabi şımdı onüç yaşında am dıger tedavilerimm sıkıntı tabii çok şükürr anne olmakk gerçektenn bi kadın içinn mukemmel otesi bi şey zaten tarıf edilemez inş kısa zamanda tadar ve yazarsıııınnn burdaaaaa

selamm canımm bence erkekler de istıyorr ama olmamması onları daha çokk korkutuyo ve belli etmiyorlaaa benim eşımm şimdi gidelim desemm kosarr çok yardımcıdırr sen eşnle konuş neden böylee çünkü her erkek isterrcanımm inş olur sen de tadarsıınn uzunn yıl olmuşş benim de eşim ameliyat olmuştu hemen sonra kı tedavıde bebeğim oldu tabi şımdı onüç yaşında am dıger tedavilerimm sıkıntı tabii çok şükürr anne olmakk gerçektenn bi kadın içinn mukemmel otesi bi şey zaten tarıf edilemez inş kısa zamanda tadar ve yazarsıııınnn burdaaaaa

bende sana bu güzel dileklerin için teşekkür ediyorum şimdi eşim daha uyumlu yaş ilerledikçe oda daha ılımlı bakıyor heralde bu konuya gerçekten o kadar zor bir olayki bu ama sizin olmuş hemen ne ğüzel bende çok umutluydum malesef olmadı insanın başka larının bebeklerine özenmesi işte neyse herşeyin hayırlısı

canımm çokk haklısınn gercektenn çokk zorr pekı kaç deneme yaşadın hiç mi tutmadıı umudunu yıtırmee sakınn bizi biz anlıyoruzz dısardakılerr bu sıkıntıyı yaşamayanlarr anlayamazz duygularınn o kadarr normal kı yazz rahatlamanın bi yolu enazındannn dualarımm senınle inş sevinirsinnn

canımm çokk haklısınn gercektenn çokk zorr pekı kaç deneme yaşadın hiç mi tutmadıı umudunu yıtırmee sakınn bizi biz anlıyoruzz dısardakılerr bu sıkıntıyı yaşamayanlarr anlayamazz duygularınn o kadarr normal kı yazz rahatlamanın bi yolu enazındannn dualarımm senınle inş sevinirsinnn

canım ben ilk kez aşılama yaptıracaktım haziranda klomen vermişti doktor yumurta çatlaması tahminim pazara geldiği için doktor aşılamayı bidaki aya bıraktı yani temmuz nasibse iyneyle yumurtayı çatlatcakmış inşallah bana ve isteyen herkese versin rabbim hayırlısıben burdaki yazanları okuduktan sonra özellikle burdakilere içimden dua ediyorum hayırlısıa.s.

kızlar adetin ilk günü muayne olan varmı aranızda beni ilk günü çağırdı adetliyken bakılıyomu ne anlıcakki off çok tedirginim bana cevap verin lütfen

kızlar çok utanıyorum adetliyken nasıl muayne oldunuz tam soyundunuzmu biraz anlatırmısınız bide benim adetlerim genellikle düzensizdi hep erken olurdum iki üç haftada bi adet görürdüm tedaviye başladıktan sonra on on beş gün günüm geçiyo niye acaba yumurtlamamda bi sorun var galiba yada erken menepoza falanmı gircem ne mesela bu ayın 13e olmam lazım ama hiç bi belirti yok hamile olamam çünkü bu ay hiç bişey kullanmadım off niye böyle oldu bilmiyorum:1no2::1no2::1no2:

bide nasıl tedavi uyguladı size ben daha klomenden öteye geçemedim

merhaba canım ben 3 kere klomenle aşılama oldum. sanıyorum daha çok başındasın allah sabırlar versin zor bi yola giriyosun inş tez zamanda dilediğin olur hiç kolay değil bu işler moralini yüksek tutyerimsenibenşutarafagitti

hiç merak etme canım doktor bakmıyo zaten aşağıya çekinecek bişey yok rahat ol hayırlısı olsun...

zaten bütün testler yapıldı rahim filmi bile çektirdim herşey temiz klomen verdi ilk ay yumurtlamadım sonraki ay 11.1 oldu yumurtladım sonraki ay gitmedim bu ayda ilk günü gitmem lazım bakalım nolcak ama çok stres yapıyorum niye olmuyoki herşey normalse anlamıyorum

CADIARZUArkadaşlar merhaba,
Bende 2,5 yıllık evliyim son 5 aydır deniyoruz ama olmadı eşimin bekarken varikosel ameliyatı geçirmiş olması bizi endişelendirdiği için hemen doktora gittik. Sperm tahlili yapıldı sayı iyi ama morfolojik bozukluk tespit edildi. Normal iş görür sperm miktarı %10 çıktı. Daha sonra doktor tedavi süreci içinde beni değerlendirmeye aldı. Geçenlerde muayenemi oldum yumurtalıklarım iyi çıktı,hormon testlerimi yaptırdım onlarda iyi sadece prolaktin hormonu biraz yüksek oda problem yaratacak türden değilmiş. Doktorumun amacı benim bütün verilerimi değerlendirip bende sorun yoksa aşılama eğer bendede sorun varsa direk tüp bebek yöntemine başvurmak. Beni endişelendiren ise şu an çektirmek zorunda olduğum ilaçlı rahim filmi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. daha önce yaptıranlar varsa ağrılı olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Eğer ağrı oluyorsa anestezi yaptıracağım. Şimdiden teşekkürler.[/quot
elisscim meraba bak tatlım ben üç kez gebe kaldım fakat üçünüde karnımda kaybettim daha sora film çektirdim rahimde perde varmış daha sorada ameliyat oldum ama filmden hiç korkma eğer yapa yer ve kişi profesyönelse ağrı olmuyo acı zaten olmuyoda ağrıda olmuyo hiç korkma bebek için bak nelere katlanıyoruz ben 2kez çektirdim o filmi canım rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inş:teselli:

CADIARZUArkadaşlar merhaba,
Bende 2,5 yıllık evliyim son 5 aydır deniyoruz ama olmadı eşimin bekarken varikosel ameliyatı geçirmiş olması bizi endişelendirdiği için hemen doktora gittik. Sperm tahlili yapıldı sayı iyi ama morfolojik bozukluk tespit edildi. Normal iş görür sperm miktarı %10 çıktı. Daha sonra doktor tedavi süreci içinde beni değerlendirmeye aldı. Geçenlerde muayenemi oldum yumurtalıklarım iyi çıktı,hormon testlerimi yaptırdım onlarda iyi sadece prolaktin hormonu biraz yüksek oda problem yaratacak türden değilmiş. Doktorumun amacı benim bütün verilerimi değerlendirip bende sorun yoksa aşılama eğer bendede sorun varsa direk tüp bebek yöntemine başvurmak. Beni endişelendiren ise şu an çektirmek zorunda olduğum ilaçlı rahim filmi. Sizden bu konuda yardım istiyorum. daha önce yaptıranlar varsa ağrılı olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Eğer ağrı oluyorsa anestezi yaptıracağım. Şimdiden teşekkürler.[/quot
elisscim meraba bak tatlım ben üç kez gebe kaldım fakat üçünüde karnımda kaybettim daha sora film çektirdim rahimde perde varmış daha sorada ameliyat oldum ama filmden hiç korkma eğer yapa yer ve kişi profesyönelse ağrı olmuyo acı zaten olmuyoda ağrıda olmuyo hiç korkma bebek için bak nelere katlanıyoruz ben 2kez çektirdim o filmi canım rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inş:teselli:

ya ben bunu nasıl becerdim bilmiyorum senin yazının altına eklendi canım umarım görürsün arkadaşlar pardon yaa bu kız ne diyo demeyin ben yazdım konunun altına nası yaptım bilmiyorum ama canııııım bak ağrı tabiki oluyo ama çok değil birazda canının tatlılığına bağlı brnim canım tatlı değildir sadece profesyonel bir görüntüleme merkezine gitmen yeterli bence ben daha ikincisini geçtiğimiz ocakta yaptırdım 150lira verdim bi araştır bakalım:uhm:

bak canım rahim filmi o kadarda korkulacak bişey değil kadın doğum uzmanın ve bi radyolog tarafından çekiliyo masaya yatıyosun dizlerini kaldırıyosun uzun bi araç var onu yerleştiriyo ama o arada kendini sıkmaman lazım sonra ilacı tazikli bi şekilde veriyo ilacı verdiğinde kasık kısmın şişiyo ve bi kaç saniye ağrı oluyo e bunada katlanıcan zaten beş dakikada kalkıyosun masadan sonradan hafif pembe kan gelebiliyo normal zaten ağrı olması tüplerinin açık olduğu anlamına geliyoçocuk istiyosan katlanıcaksın başkalarının gözünü korkutmasına izin verme normal muayneye gidiyomuş gibi git rahat ol başka şeyler düşün kafana takılan bişey varsa doktorunla paylaş oldu bittiii inşallah tüpler açıktır hadi hayırlısı

bak canım rahim filmi o kadarda korkulacak bişey değil kadın doğum uzmanın ve bi radyolog tarafından çekiliyo masaya yatıyosun dizlerini kaldırıyosun uzun bi araç var onu yerleştiriyo ama o arada kendini sıkmaman lazım sonra ilacı tazikli bi şekilde veriyo ilacı verdiğinde kasık kısmın şişiyo ve bi kaç saniye ağrı oluyo e bunada katlanıcan zaten beş dakikada kalkıyosun masadan sonradan hafif pembe kan gelebiliyo normal zaten ağrı olması tüplerinin açık olduğu anlamına geliyoçocuk istiyosan katlanıcaksın başkalarının gözünü korkutmasına izin verme normal muayneye gidiyomuş gibi git rahat ol başka şeyler düşün kafana takılan bişey varsa doktorunla paylaş oldu bittiii inşallah tüpler açıktır hadi hayırlısı

ağzına sağlık canım ne güzel özetlemişsin bencede korkmasına hiç gerek yok ben iki kez çektirdim alttan ultrason dan biraz daha farklı bebek için nelere katlanıyoruz eğer gerçekten istiyosa insan hiç bişeyden korkmaz hadi bakıyım düşünme bunları inş tüplerin açıktır rahimde bi bozukluk yokturda hamiş kalırsın bunları düşün oldumu bak biz daha kıdemliyiz bak sözümüzü dinle acı yok diyosak yok allahalaaaah sırnaşık şeysırnaşık şey:mymeka::1hug:a.s.a.s.

tekrar merhaba.Canımm sen tedavi görüyor musun. ben tavşanlı tıp merkezine gidiyorum.yaklaşık 1 aydır tedavi görüyorum. önce klomen kullandım.çok fayda etmedi.fakat regl halindeyken kullandım . Sonra 1 hafta sonra gittiğimde sol yumurtalıktaki 1 yumurta büyümüş dedi doktor ama çatlama iğnesi vurmadı. progestan isimli ilacı verdi. ama bu ilaç düşük önleyici imiş. ben hamile kalmak istiyorum doktor düşük önleyici veriyor. çarşamba günü ilecı kullanmaya başlayacam ama ilacı kullanma konusunda kararsızım.allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişler nasip atsin.:emir_bebek:
canım benim progestan hem düşük önleyici hemde bebeğin rahime tutunması içincanım bazen yumurta çatlıyo ve spermle dölleniyo ama rahimde tutunamadığı için gebelik oluşmadan kaybolup gidiyo doktorunun gördüğü bildiği bişey vardır ama yok illa endişeliyim diyosan ya şüphelerini anlat ona yada değiştir canım ve boooool booooool dua et:1hug:

quote=küçüktavşan;2262718]mrb bende 6aylık evliyim 3aydr korunmuyorz yok bakalım bu ay nolcak[/quote]
ooo canım dur daha bakalım bekle biraz çok erken rahim daha sperm denen canavarlara bi alışsında:roflol:hepiniz yeni evliler size sesleniyorum durun daha şimdiden yıpratmayın kendinizi aklınıza getirmeyin böle şeyler olmuyo felan bak biz 5yıllık evliyiz üç tane bebiş kaybettik onca şey gördük hiiiiiiç olmuyo diye düşünmeyin bekleyin ve dua edin olurmu hadi byyy hepinizi seviyorum hepimize yaramaz yumurcaklar versin rabbim emi:emir_bebek::emir_bebek:tatlicadiarzutatlicadiarzu

selamm arkadaşlarr evett herkesin gönlüne göre ols herşeyy inşş temennnimizz bunlarr ...... rahım fılmıne gelınce çogunuzz acı cekmemışş ne güzell aslında canın tatlı olamasına pek baglı da degıll yapısall bı şı belkıı ben ıkı kezz çektırdımm resmenn kıvrandımm sancı içinde cokk kanamamm old cıddıyımm doğumm yaptıımm acısı o denlı ıdı dıyebılırımm ama benım gıbı olann çok nadorr kişi varrr çogu rahatt geçirmişş yanıı benımm gözümm korktuu fılımdenn inş kımse öle acı çekmezz evet bebşler içinn ne zorlıukklara katlaniliyorr emeklerr boşaaa gitmezzz inş herkes tatlı bebişlerini alırrr kucağınaaaaaa

kızlaarrrr yardım edinn adetim neden gecikiyo yumurtlamadığım içinmi acaba yoksa doktorun gözden kaçırdığı bişeymi oldu geçmesi normal değil sizde böyle oldumu hiç doktor ne dedi acele cevap yazın kesin yumurtlamada sorun var offf:kızgın:

Back