• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba kızlar bende önceden hamile kalamıyorum demiştim ve sonra hamile olduğumu öğrendim 25 gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar şim di biraz yorgunum üzgünüm ya o bebeyi çok istemiştim çünkü o senin içinde büyüyor senin kanından canından biri o ama kısmet degilmiş olmadı doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi sonra yeniden istiyorum bebiş kızlar yardım psikolejim berbat

slm yurdagül geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama hayırlısı inş.tekrar hamile kalırsın allah büyüktür inşallah hepimize nasip eder annelik duygusunu sen kendine iii bak sana bişey olmasın acil şifalar canım by

merhaba kızlar bende önceden hamile kalamıyorum demiştim ve sonra hamile olduğumu öğrendim 25 gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar şim di biraz yorgunum üzgünüm ya o bebeyi çok istemiştim çünkü o senin içinde büyüyor senin kanından canından biri o ama kısmet degilmiş olmadı doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi sonra yeniden istiyorum bebiş kızlar yardım psikolejim berbat

canım çooookk geçmiş olsun bebeğin kaç aylıktı bilmiyorum ama büyüktü galiba zaten düşük ne kadar geç olursa o kadar acı veriyo anneye ama şu da bi gerçek karnındaki bebek eğer sağlıklı olsaydı düşmezdi demekki bebeğinde bi sorun vardıki düştü sana üzülme diyemiyorum ama kendini fazla yıpratma bundada vardır bi hayır de gelecek olan bebeğin için hem bedenini hemde beynini hazırlaki allahında izniyle çok bekletmeden gelsin bebişin bende üç tane bebek düşürdüm çok acı bişey içinden kayıp gitmesi bide vicdan azabı çekiyo insan yanlış bi hareketmi yaptımda düştü acaba diyosun ama yok öyle değil bu dini kitaplarda bile yazıyo çocukta eğer bi sorun varsa allah tarafından gidiyo allah bu bebeği nasip etseydi eğer gitmezdi şimdi sana düşen doktorunu dinleyip üç ay korunup sonra beklemek allahın sana nasip ettiği yavru gelicektir buna inan sakın niye gitti benim başıma niye geldi diye isyan edim deme çok günaha girersin bundada vardır bi hayır deyip allahtan hayırlısını iste inşallah allah en kısa zamanda sana sağlıklı hayırlı bi evlat verir AMİN.. :teselli::teselli::teselli::teselli:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İki buçuk ay önce bebek yapmaya karar verdik. Doktora muayene olmaya gittim. Sol yumurtalığımda bir kist tespit etti ama gebe kalmama engel olmayacağını söyledi. Bende artık bebeği kafaya koyduğum için doğum kontrol hapını bıraktım. Ama hapı bırakır bırakmaz 18. gün adet gördüm. Doktor erken olduğunu tekrarlarsa hormon testi yaptırmamı söyledi. Şimdiye dek hep düzenli adet gördüm 27-28. gün hastalanırdım. Neyse tabii ikinci ay hem erken adet görmemek için tetikte beklerken bir yandan da hamile kalabilirim diye heyecanlanıyordum. 19. günü geçince sevinçten havalara uçtum.:teytey: forumda okuduğum erken gebelik belirtilerinin hepsini taşıyordum. Arkadaşımın gazına gelip 24. gün kan testi yaptırdım. Sonuç negatif ve hüsran. Ertesi sabah adet gördüm:( Beklenti çok kötü bir şey. umutlar bu aya kaldı. Umarım bu ay adetim düzene girer de oyunu kuralına göre oynamaya başlarım. Yumurtlama tarihini bilerek... Sevgili Lola, adet gecikmesinin stres ve beklentiyle çok alakası var. Ama zararsız bir kist bile buna sebep olabilir. Hemen yumurtlama bozukluğu diye düşünme. Kadınlar bazı aylarda yumurtlamayabiliyor ama bu da normal. Bence bi doktora görün. Eminim önemli bir şey değildir.

benim sıkıldığım şey artık herşey yoluna girsin istiyorum bişey düzeliyo diğeri bozuluyo biraz yoruldum galiba doktora gitmeyi bi ayda aksatınca kafam karma karışık oldu bi an önce adet olimde doktoruma gidip kafamdaki soruları sormak istiyorum ben bekledikçe gelmiyo halime gülüyorum kimi olmim diye bakıyo bende ne zaman olcam diye gün sayıyorum sırnaşık şey gülermisin ağlarmısın pıtır pıtır hamile kalanlara heleki bu çocuğu istemiyordum kazayla oldu deyip isyan edenlere o kadar sinir oluyorumki anlatamam içimden allah aynı derdi sizede versin diyesim geliyo :mymeka::mymeka::mymeka:

Merhaba arkadaşlar. Bende yeni üyelerdenim. Bende ikinciye hamile kalamıyorum. 7 yaşında bir kızım var. Artık kardeş istiyor. Bende çok istiyorum ama maalesef bu ayda bişey olmadı. Ben doktora gitmiştim başka bir rahatsızlıktan dolayı ve bunuda söyledim. Yumurtaların çok güzel hamile kalmaman mümkün değil demişti. O yüzden eşimde şimdi doktora pek gitmek istemiyor. Ama ben her ay adet olduğumda ağlama krizleri yaşamaya başladım. Gerçi ona pek belli etmemeye çalışıyorum. Ümitle bekliyorum.

Merhaba Ayder .. Benim bu ay 3. ayım erken sayılır ikimiz içinde. Bir problem olup olmadığını 1 yıl hamile kalamazsak anlayabiliriz, eşimizle yaptıracağız detaylı kontrolde... Sabredip sakin olmalıyız. Stres en büyük düşmanımız

merhaba kızlar bende önceden hamile kalamıyorum demiştim ve sonra hamile olduğumu öğrendim 25 gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar şim di biraz yorgunum üzgünüm ya o bebeyi çok istemiştim çünkü o senin içinde büyüyor senin kanından canından biri o ama kısmet degilmiş olmadı doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi sonra yeniden istiyorum bebiş kızlar yardım psikolejim berbat[/QUOTE
öncelikle sana geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış
bende yeni üyelerdenim ve 1.5 senelik evliyim 1. aydan sonra korunmayı bıraktık ama bir türlü olmadı şimdi adetim yine geçti bekliyoruz inşallah bu sefer olmuştur çünkü çok hüsran yaşadım

bende 1.5 senedir uğraşıyorum doktora gittim bende hiçbi sorun yok eşimde askerde o yüzden o gidemedi ama bu ay izindeydi inş bu defa olur diyoruz

inşallah olur bitanem;

bende 4 aydir çalişiyorum olmadi. Dün kirmizilar geldi.
Bugünde doktora gideceğim.
Ne yaptirmam gerekiyor. Herhangi bir muayene yapiyormu,
yoksa konuşuyormu
bilgilendirmeni rica ederim.

merhaba arkadaslar, bende 1,5 yildir hamile olmak icin ugrasiyorum fakat olmadi. gecirdigim apandisit ameliyat yüzünden rahimin sag tarafi ölmüs dedi dr. sol acikmis. HSG cekinmistim. cok berbat bi gündü. esimin kontrolleri normal cikti. artik umutlarim kirildi. kendimi cok yorgun hissediyorum bu yüzden. bu sitede görünce böyle benim gibi ugrasanlar icim bi tuhaf oldu.
cirkin prenses seni de esine Allah kavustursun insallah.
bir gün bizede bebek sahibi olmak nasip olacakmi bakalim.... senağlama

merhaba arkadaslar, bende 1,5 yildir hamile olmak icin ugrasiyorum fakat olmadi. gecirdigim apandisit ameliyat yüzünden rahimin sag tarafi ölmüs dedi dr. sol acikmis. HSG cekinmistim. cok berbat bi gündü. esimin kontrolleri normal cikti. artik umutlarim kirildi. kendimi cok yorgun hissediyorum bu yüzden. bu sitede görünce böyle benim gibi ugrasanlar icim bi tuhaf oldu.
cirkin prenses seni de esine Allah kavustursun insallah.
bir gün bizede bebek sahibi olmak nasip olacakmi bakalim.... senağlama

selam arkadaşım umudunu hiçbir zaman yitirme allah hayırlısını versin.bende 2,5 yıldır istiyorum geçen yıl kürtaj olmak zorunda kaldım hala tedavilerle uğraşıp duruyorum Allah bizlere sabır versin birgün bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

sagol piramit80. Allah hepimize hayirli evlatlar versin ins. beni sinir eden dr larin her birinin baska bisey söylemesi aslinda. yipraniyor insan. hele de benim gibi sabirsiz bi insan icin beklemek en beter sey.

ay canim haklisin ama yurtdisindayim ve burda fena seyler duyuyor insan. baska baska ilaclar verip yabancilarin cocuklari olmasin diye neler yapiolar... kimseye güvenemiyorsun. ne olur ne olmaz diye de rahim filmini tr de cekindim. asilama icin cok erken, hormanlarin düzenli igne vuramam dedi en son gittigim arap kadin.
sen neler yaptin? asilama felan oldumu? birde sen saglik sektöründesin biliosun bir cok seyi...

canım ben kürtajdan sonra korunmadım doktorum sorun yok gebe kalabilirsin dedi fakat ilaçta almama ragmen olmadı sonrasında 3 kere aşılama yapıldı gene olmadı.artık micro olacagım ilerki aylarda.canım iyibir araştırmadan sonra kendine doktor seç sonuçta 1,5 yıl geçmiş fazlada gecikme. benimde hormonlarım normal gözle görülür sorun yok gibi duruyor ama... olmuyor işte

akdaşlar çok teşekür ederim hepinize inşallah hepinizin sağlıklı çocukları olur arkasından devam edersiniz umarım

kızlarrr nerdesiniz yaa sizi özledim gelinde dertlerimizi paylaşalım ferahlıyalım tedaviiler nasıl gidiyo kimsede bi gelişme varmı anlatın hadiii yeni gelen arkadaşları gördüm hepiniz hoş geldiniz a.s. tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah gamyoncuiremsu bu arada ben hala adet görmedim acaba CADIARZU menopozamı girdim ne diye düşünmeden kendimi alamıyorum sırnaşık şey sırnaşık şey neyse canım işin şakası bu niye olmadım bende bilmiyorum ama düşünmemek en iyisi galiba gelişmelerden haberdar edin kızlar

Back