Y
yurdagül89
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba kızlar bende önceden hamile kalamıyorum demiştim ve sonra hamile olduğumu öğrendim 25 gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar şim di biraz yorgunum üzgünüm ya o bebeyi çok istemiştim çünkü o senin içinde büyüyor senin kanından canından biri o ama kısmet degilmiş olmadı doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi sonra yeniden istiyorum bebiş kızlar yardım psikolejim berbat
merhaba kızlar bende önceden hamile kalamıyorum demiştim ve sonra hamile olduğumu öğrendim 25 gün önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş aldılar şim di biraz yorgunum üzgünüm ya o bebeyi çok istemiştim çünkü o senin içinde büyüyor senin kanından canından biri o ama kısmet degilmiş olmadı doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi sonra yeniden istiyorum bebiş kızlar yardım psikolejim berbat[/QUOTE
öncelikle sana geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış
bende yeni üyelerdenim ve 1.5 senelik evliyim 1. aydan sonra korunmayı bıraktık ama bir türlü olmadı şimdi adetim yine geçti bekliyoruz inşallah bu sefer olmuştur çünkü çok hüsran yaşadım
bende 1.5 senedir uğraşıyorum doktora gittim bende hiçbi sorun yok eşimde askerde o yüzden o gidemedi ama bu ay izindeydi inş bu defa olur diyoruz
merhaba arkadaslar, bende 1,5 yildir hamile olmak icin ugrasiyorum fakat olmadi. gecirdigim apandisit ameliyat yüzünden rahimin sag tarafi ölmüs dedi dr. sol acikmis. HSG cekinmistim. cok berbat bi gündü. esimin kontrolleri normal cikti. artik umutlarim kirildi. kendimi cok yorgun hissediyorum bu yüzden. bu sitede görünce böyle benim gibi ugrasanlar icim bi tuhaf oldu.
cirkin prenses seni de esine Allah kavustursun insallah.
bir gün bizede bebek sahibi olmak nasip olacakmi bakalim.... senağlama
bende 1.5 senedir uğraşıyorum doktora gittim bende hiçbi sorun yok eşimde askerde o yüzden o gidemedi ama bu ay izindeydi inş bu defa olur diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?