Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar ben de 5 senelik evliyim . beş senedir normal yolla gebelik olmadı. haziran ayından beri de doktora gidiyorum.yeni tedaviye başladım. bir aşılama yaptırdım tutmadı. laparoskopidedi doktor onu da oldum.ama an yine olmadı.daha yolun başındayım umudumu kaybetmedim.bu ay beklemedeyim.2.aşılama eylül de olcak.alah yardımcımız olsun .moralleri hiç bozmuyoruz.sevgilerimle .....:CüvCüv:

benim rahmimde yara var o yüzden hamile kalamıyorum bu konuda bilgisi olanlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

benim rahmimde yara var o yüzden hamile kalamıyorum bu konuda bilgisi olanlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

bugün bende doktora gittim bendede yara çıktı fitil ve krem verdi geçmezse dondururuz dedi biraz korkuyorum ama tedavi de olmak lazım ayrıca doktora da güvenmek lazım bence eğer içinize sinmiyorsa hemen doktorunuzu değiştirin:teselli:

merhaba bende 23 yaşında 2 senelik evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama hala bebişimiz yok dr gittik herşey cok şüküğr normal catlatma iğnesi vuruldum bakalım sonuc ne olucak inş hayırlı haberler veririm

ALLAH hayırlı evlat eder inş çocuklarınızı kızlar bizi daha iyi anlıyorsunuz deilmi çocuk olsun diye ugraşınca bizler bebegimiz olsun diye neler neler çekiyoruz ama ALLAH dan cümlemize hayırlı evlatlar verir inş bende 7 aylık erken dogumum oldu ve öldü yaşasaydı 19 yaşında olcakdı ve sonrası dr marifeti olmuyor becerikli dr tüm kanallarımı maf etmiş elimde avcum da birşey kalmadı şerefsizin yüzünden sonunda şimdi hiç bir dr beni ameliyata alma cesaretini bile gösteremiyor çünkü 3 kere kist ameliyatı oldum en son fallop tüplerimi alm akararı aldılar oda zor eşim ben seni kaybetmek istemiyoırum diyor çünkü bu seferki amelşiyatım çok riskli MEVLAM KENDİ KAPISINDAN GÖNDERSİN kime güvencez ATATÜRK BİLE KENDİNİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET ETMİŞ BEN ETTİMDE NE OLDU ÇOK AMA ÇOK DOLUYUM İNŞ BENİM BAŞIMA GELEN KİMSENİN BAŞINA GELMEZ(((((

arkadslar merhaba bende aranıza yeni katıldım ama hep yazılarınızı okuyordum beni cok bılgılendırdınız.ben de 5 yıllık evliyim ama bebikimiz olmuyo 2 kere asılama olduk ama sonuc alamadık eylulde son kez deniycez sonra tup bebek yapılcak.hamilelik bana okadar uzak geliyor ki bu duyguyu yasayan ancak anlar allahım butun istiyenler nasip eder insallah

Merhaba nihim hoş geldin bende yeni üyeyim bizde 3 aydir korunmuyoz bebeişimiz olmuyo rabbim hayirli evlatlar versin cümlemize

2. tüp bebeğe başlayacaktık ama sgk bazı şeyleri değiştirmiş sigortamızın 5 yıllık olması gerekiyormuş.şimdi yeni bir dr duydum oraya gidicem.bakalım o ne diyecek.bu arada benimki sebepsiz infertilite.hiç tüp bebekten sonra ilaç tedavisi olanı duydunuzmu arkadaşlar.

kısslarr size katılıyorum,sanki herkes benim dışında şakır şakır hamile kalıyoo,benimde 1 senedir çocuğum olmuyoo,hormon testi yaptırdımm,LH değerim yüksek çıktı,benim gibi olanlar varsa bana bilgi verirseniz sevinirim

selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bebiş yok.ne zaman doktora gitmem gerek sizce normalmı daha beklememmi lazım? yardımcı olursanız sevinirim.ALLAH hepimize hayrılı evlatlar nasip etsin.

vallah normalde dr. Lar 1 yil korunmadin halde hamile kalmassan problem araştirmaya başliyo.ama yinede geç kalmadağan git derim bende evliliğimin 9 ayina kadar bekledim.3 ay bir doktor oyaladi 1 aydir başkasi.şimdi 1,5 oldu.sorunu bulduk en sonunda .ister git sen hormon tahlili eşin içinde spermiyogram testi yaptirdiğinda çok kolay bir şekilde problem var mi yok mu ortaya çikiyor.inşallah yoktur ama siteye baktiysan sorun olmayipta senelerce hamile kalmayanda var.inşallah en kisa zamanda olur çünkü bu psikoloji kötü.

inşallah herkesin gönlündekini verir ALLAHIM. cevabın ıçın saol .gidersem en azından aklıma takılmaz ama korkuyorumda bıraz insan cekınıo sorunlarla yuzleşmekten.

canım ablamda evlendiği andan itibaren hiç korunmadı çünkü yaş olarak geç evlenmişti zaten o da 9 ay sonra gitti dr muayeneden sonra bi problem görünmüyor ama 1 yıl sonra araştırmaya alıyoruz bu tür durumları senen dolsun gel de bi araştıralım demiş
daha sonra gittiler ve problemlerini öğrendiler
bence sende git

Merhaba arkadaslar insallah allahim kucagimizi bos birakmas......

Daha once yazmistim 10 senedir evliyim son seneleri hastane evim olmustu.Butun ugraslarima ragmen hamile kalamadim.Hayirlisi dedim agustos ayinda 1 ay tedavi oldum ve beklemedik anda cocuk aldik koruyucu aileyiz.Allahim buyukliugune inaniyorum insallah diyorum.Senelerce aglamakla her sefer umutla ve kendimde sorun oldugu icin suclayarak gecirdim seneler gecti elimde malesef malesef birsey yoktu.....

Suan Allaha sukur cocugumla yavas-yavas mutlu olmayi ve hayati yasamanin ne oldugunu ogreniyorum.Mutlu olmak icin elimden geleni yapacagim..... Allahim yardimci olsun! hayirlisi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…