- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Nevra slm oralardamısın mrba ordaysan sana bi se sorcama.s.
merhaba,
bende yni katıldım 7 yıllık evliyiz ve bu seneye kadar düşünememiştik çocuk için iş güç vs derken. (şimdi de o bizi düşünmüyo herhalde) bu sene ise ben çocuk için dr a gittim kist bulundu aylarca uğraş ameliyat olayım mı olmayayım mı her kafadan ses vs. derken ben ameliyat oldum. bu sefer dr.eşiniz sperm tahlili versin dedi .süpriz !! morfoloji%2 hızlı hareket %22 az dedi dr.normal olarak hamile kalma şansın %3 ya aşılama ya tüp bebek dedi ha tabi bide rahim filmi istedi. bakalım orada biz sayın seyircileri ne gibi maceralar bekleyecek?
benim rahmimde yara var o yüzden hamile kalamıyorum bu konuda bilgisi olanlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bebiş yok.ne zaman doktora gitmem gerek sizce normalmı daha beklememmi lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimize hayrılı evlatlar nasip etsin.
selam arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bebiş yok.ne zaman doktora gitmem gerek sizce normalmı daha beklememmi lazım? yardımcı olursanız sevinirim.ALLAH hepimize hayrılı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?