• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşbulduk arkadaşlar bende bugün yeni kızmızılardan kurtuldum. Yeni denemelere başlayacağız. Bu ay inşallah iyi haberler olur. Bu arada ben adetimin 2. günü bal, çörekotu, tarçın karışımından yemeye başladım. Birde hergün bir fincan adaçayı içiyorum. Bunuda deneyeyim bakalım. İnşallah size hayırlı haberler veririm. Selamlar.

kızlar merhabalar.bişey sorucam size.aranızda izmirli olan varmı?ben rahim filmi çektiricemde nerde çekiliyor onu öğrenmek istiyorum.cevaplarsa izmirli arkadaşlar çok memnun kalıcam.

merhaba arkadşlar bende aranıza yeni katılanlardanım.acaba aranızda benim kadar çok problemi bir arada yaşayanınız var mı? bende 3 yıllık evliyim 2.5 yıl bebiş istemedik.şimdi de biz istiyoruz ama o bizi istemiyor heralde.bir sürü problem çıktı.hipofizimde 4 mm adenom var ve bu yüzden prolaktinim yüksek.ayrıca geçen hafta çikolata kisti patladı iç kanamadan 3 gün hastanede kaldım.şimdi kist küçülmüş vaziyette duruyor ve yapışıklık oluşturabileceğini söylüyorlar.bu yüzden hsg gerekebilirmiş ilerleyen günlerde. bilmiyorum halim ne olacak.rabbimden hayırlısını diliyorum

ben cok yeniyim ama kuzenimden duyduguma göre yine allah bilirde

adetinin bittikten sonra 14-15-16 günler ............de gece çalışmaları olursa olurmuş

allahım tüm isteyenlere kucaklarında göstersin şirinleri..........

Mrb canim bende 6 senenlik evliyim ama bebek yok aşilama olcam pazartesi hayirlisi

ben aranıza yenı katıldm bende 6yıllık evlıım:emir_bebek:yok mlsef pko var bende enson diane 35 kulandm ama kontrele gıtmedm artık okadar sıkıldımkı doktor değiştimekten ve ılac kullanmaktan bıktım ınsalah bırgun hepımız :CüvCüv:olalım

konuşmaya çok ihtiyacım vardı ama kimsede yok galiba bende 4 yıldır bebk için uğraşıyom hiç bi sorun yok aşılama yaptık 2 defa olmadı allahım çok zor yarabbim ya ve etrafımda her yıl yeni bi hamile yakınım oluyo onlar adına sevinsemde her konu açıldığında benim için bi yıkım oluyo dün yine ağlamakrizim tuttu nasıl üstesinden gelinirki şimdide çörek otu bal keçiboynuzu pekmezi kürünü deniyom inançsız ve bazen gülerek aşılama tutmamışta onlarmı işe yarıcak ki sanki offffffffffffffffffffffff

konuşmaya çok ihtiyacım vardı ama kimsede yok galiba bende 4 yıldır bebk için uğraşıyom hiç bi sorun yok aşılama yaptık 2 defa olmadı allahım çok zor yarabbim ya ve etrafımda her yıl yeni bi hamile yakınım oluyo onlar adına sevinsemde her konu açıldığında benim için bi yıkım oluyo dün yine ağlamakrizim tuttu nasıl üstesinden gelinirki şimdide çörek otu bal keçiboynuzu pekmezi kürünü deniyom inançsız ve bazen gülerek aşılama tutmamışta onlarmı işe yarıcak ki sanki offffffffffffffffffffffff

mrb canım bende 2 yıldır evliyim ve 8 aydır da bebek istiyorum.ben yeni başlamak üzereyim tedaviye.umarım hepimiz en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz
a.s.

meraba bende 3 yıllık evlıyım 2 yıldır tiroid tedavısı goruyorum. çok hızlı calısan hormonlarım ve 36-10 arasında gıdıp gelen prolaktın sorunu yuzunden hamıle kalamıyorum. gecen ay endokrın doktorumun benı fazla oyaladıgını dusunerek ureme endokrınolojisi ve ınfertılıte uzamanı bulduk ona gıttım. yumurtalıklar gayet ıyı rahım fılmıyle kanallarında acık oldugunu gorduk ve sımdı sırada onumuzde ay adetın 3. gunu randevum var. bana agızdan hap fılan dedı tam anlamasamda bakalım yıne bı umut bı kac ay daha beklıycez. Allah kımseye aratmasın.. gercekten beklemek her ay bı umut demek cok zor..

merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..

yaziniz çok üzdü beni karamsar düşünmeyin umarim bebeginizi kucaginiza alirsiniz allah bakacak herkese versin ben bir anneyim bu duyguyu inşallah yaşamaniz dilegiyle

bende bu ay aşılama yaptırmama rağmen hamile kalamadım bende pko hastasıyım ama 1 yıl önce laparoskobi gecirdim ama bitürlü hamile kalamadım hayırlısıyla bu ay bidaha dr aşılama yapacak bakalım artık inşaallah stresten kımse uzak duramıyo helede etrafındakilerin iğneleyici lafların dan

[/COLOR tuplerım acık ama kanallarım sonu tıkalı bunula ılgılı operasyon veya tedavı olan varmı bılgılendırısenız sevınırm
:uhm::çok üzgünüm::

Bende dün yine kan testi yaptırdım yine 2 çıktı değerim ama hala adet olmadım geçen ay 30 unda olmuştum hala adet olmadım normalde adet olmam gerekmiyormu arkadaşlar aşılama da yumurtam çatladı tutmadıysa adet olmam gerekmezmi ben ilaçla adet olabiliyordum fsh değerim yüksek çünkü.ne yapmalıyım kafayı yicem hemile değilsem neden adet olmuyorum çıldırıcam iğnelerdenmi acaba 5 gün geçti hala tık yok

bende yeni katıldım bnde 4 yıllık evliyim tiroid hastasıyım 1 kere düşük yaptım doktor sorun yok dıyor ama benım sorunum esım o ılıskının sıklıgıyla hamıle kalıonacagına ınanmıyor haftada bır kere yeter dıyor tecavuzle bıle hamıle kalan var dıyor

merhaba,
bende yni katıldım 7 yıllık evliyiz ve bu seneye kadar düşünememiştik çocuk için iş güç vs derken. (şimdi de o bizi düşünmüyo herhalde) bu sene ise ben çocuk için dr a gittim kist bulundu aylarca uğraş ameliyat olayım mı olmayayım mı her kafadan ses vs. derken ben ameliyat oldum. bu sefer dr.eşiniz sperm tahlili versin dedi .süpriz !! morfoloji%2 hızlı hareket %22 az dedi dr.normal olarak hamile kalma şansın %3 ya aşılama ya tüp bebek dedi ha tabi bide rahim filmi istedi. bakalım orada biz sayın seyircileri ne gibi maceralar bekleyecek?

merhaba,
bende yni katıldım 7 yıllık evliyiz ve bu seneye kadar düşünememiştik çocuk için iş güç vs derken. (şimdi de o bizi düşünmüyo herhalde) bu sene ise ben çocuk için dr a gittim kist bulundu aylarca uğraş ameliyat olayım mı olmayayım mı her kafadan ses vs. derken ben ameliyat oldum. bu sefer dr.eşiniz sperm tahlili versin dedi .süpriz !! morfoloji%2 hızlı hareket %22 az dedi dr.normal olarak hamile kalma şansın %3 ya aşılama ya tüp bebek dedi ha tabi bide rahim filmi istedi. bakalım orada biz sayın seyircileri ne gibi maceralar bekleyecek?

Nevra slm oralardamısın mrba ordaysan sana bi se sorcama.s.

Back