- Konu Sahibi EstetikEditor
slm kızlar bende aranızda yeniyim bende çocuk isteyorum ama her defasında umudumu yitirmiyorum herkese dua ediyorum sizlerde duygularınızı paylasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sizdenim aşılamam bu ay olcaktı ama malesef yumurta geç çatlamasından dolayı olmadı nasibse temmuzda olcak hepinizin yazdıklarını bir aydır tek tek okuyorum kimi duygulanıyor kimide ağlıyorum çünkü burdakilerle aynı kaderi paylaşıyoruz beni kabul ederseniz sizle beraberim:1hug: ha bide güzel şeyler duyunca umutlanıp o arkadaşlar için seviniyorum herşeyin hayırlısı ........
bizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
bende sizdenim aşılamam bu ay olcaktı ama malesef yumurta geç çatlamasından dolayı olmadı nasibse temmuzda olcak hepinizin yazdıklarını bir aydır tek tek okuyorum kimi duygulanıyor kimide ağlıyorum çünkü burdakilerle aynı kaderi paylaşıyoruz beni kabul ederseniz sizle beraberim:1hug: ha bide güzel şeyler duyunca umutlanıp o arkadaşlar için seviniyorum herşeyin hayırlısı ........
hg arkadişim bende senin gibi 1 ay boyunca ark yazılarını okudum sonra üye oldm umarım allah bu güzel gecede herkesin dualarını kabuk eder ve gönlündeki muradı verir:sm_cool::sm_cool:
selamm arkadaşlar bu mubarek günlerde elimizi açıp dua edelim inş rabbim tum anneliği isteyenler nasıp ets umudt önemli onu sakınnn yitırmeyelimmmmm hayatın bizlere ne getırecegi bilinmez rabbim herşeyınn en güzelini ve en hayırlısını versinnnnnnnnnnnn
canım hoş geldin aramıza inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman bebeğin gelir sana kaç yıllık evlisin nezamandan beri çocuk istiyosunuzyerimsenibenyerimseniben
Slm arkadaşlar yeniyim burda ama sürekli takipteydim,bende 5 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor,ilk yıllar hep korundum ama boşu boşuna korunmuşum,bu kadar bekleyeceğimde aklıma gelmezdi belki dahada beklicem allah bilir,2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama sonuç negatif şimdi bu ay dr'um rahim filmi istedi ondanda korkuyorum ama mecbur,pkoluyum ben,prolaktinim yüksek(1 aydır dostinex diye bir hap kullanıyorum prolaktin için),tüplerde bişey varmı daha bilmiyorum,eşimde bir problem yok,allah hepimizin gönlüne göre versin..
10 aydır deniyoruz ama olmuyor.bende bir problem yok tüm testlerimi,kontrollerimi yaptırdım tek sorunum eşimi doktora gitmesi konusunda ikna edemiyorum.Çocuk evin neşesi ama eşim çocuk istemiyor.Her seferinde bu düşünceyi kafamdan atmayı deniyorum en azından eşim isteyene kadar ama malesef olmuyor hele birde etrafımdakiler sürekli hamile kalıp,çocuk doğurunca bıcırıkların sesi kulağımda çınladıkça bu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.çocukları çok seviyorum 2 yada 3 tane olsun diyordum evlenmeden önce şimdi 1 tanesine bile razıyım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin,evlat sahibi olanlarada çocuklarının acısını göstermesin