• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar bende aranızda yeniyim bende çocuk isteyorum ama her defasında umudumu yitirmiyorum herkese dua ediyorum sizlerde duygularınızı paylasın

mrhb.canım seninle aynı tedavilerden geçmişiz bende sen gibi 6 klomen ve çatlama ignesi vurundum rahim filmi hersey yaptırdık eşimde biirsey yok ama en azından senin bir tane ogluşun varmış ALLAH bagışlasın benim oda yok başta korunduk şimdide olmuyor ne olur dua edin ama benim eşim aşılamaya karsı normal yolla istiyor:oklava::emir_bebek:

Son düzenleme:
:1hug:selam arkadaşlar sizinle aynı durumda biarkadaşım var dr hatasından bebegini kaybetti 3 yıldır denemediği bişey kalmadı inşallah rabbim hepinize ve onada bebek nasip ederde bu mutluluğu sizlerde tadarsınız allahtan ümit kesilmez sakın umutsuzluga düşmeyin bakarsınız hiç beklemediğiniz bi anda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz ne süpriz olur dimia.s.

selamm arkadaşlar bu mubarek günlerde elimizi açıp dua edelim inş rabbim tum anneliği isteyenler nasıp ets umudt önemli onu sakınnn yitırmeyelimmmmm hayatın bizlere ne getırecegi bilinmez rabbim herşeyınn en güzelini ve en hayırlısını versinnnnnnnnnnnn

ya ne güzell gece kalkmışsınızzz sizinn uykunuzz yok mu tamm dua zamanı birbirimize pozıtıf enerji yollayalımmmminşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bu gün de herzamanki gibi güzel bir güne hep beraber uyandık bu günde diğer günlerdeki gibi şükredecek o kadar çok şeyimiz varki hayatımızda çok farklılıklar olabiliyor bizi üzen ama ben şunu biliyorumki en kötü durumdayken bile ümitsizliğe kapılmamak allaha o kötü durumdayken bile şükretmek ben bu durumu allahın bizi sınaması olarak görüyorum bakim kullarım bu çaresizlik içinde isyanmı ediyo yoksa ümitlerini kaybetmeden şükürmü ediyolar diyebiliyorum bazen okadar herşey üst üste gelirki sanki hiç sıkıntınız yokmuşta bide bunlar başınıza gelmiş gibi şu an benim yaşadığım gibi mesela ama sakına biyerde şu hadisi şeriifi okumuştum ümitsizliğe kapılan aldanan bizden değildir bu yüzden en kötü anımda bile kesinlikle ümitsiz değilimsizde böyle yapın arkadaşlar ümitsiz olmayın her zaman allah daha kötüsünden saklasın diyelim....AMİN.... VE BURDA BİRBİRİMİZE TESELLİ VERELİM:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:.

bende sizdenim aşılamam bu ay olcaktı ama malesef yumurta geç çatlamasından dolayı olmadı nasibse temmuzda olcak hepinizin yazdıklarını bir aydır tek tek okuyorum kimi duygulanıyor kimide ağlıyorum çünkü burdakilerle aynı kaderi paylaşıyoruz beni kabul ederseniz sizle beraberim:1hug: ha bide güzel şeyler duyunca umutlanıp o arkadaşlar için seviniyorum herşeyin hayırlısı ........

bende sizdenim aşılamam bu ay olcaktı ama malesef yumurta geç çatlamasından dolayı olmadı nasibse temmuzda olcak hepinizin yazdıklarını bir aydır tek tek okuyorum kimi duygulanıyor kimide ağlıyorum çünkü burdakilerle aynı kaderi paylaşıyoruz beni kabul ederseniz sizle beraberim:1hug: ha bide güzel şeyler duyunca umutlanıp o arkadaşlar için seviniyorum herşeyin hayırlısı ........

canım hoş geldin aramıza inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman bebeğin gelir sana:emir_bebek: kaç yıllık evlisin nezamandan beri çocuk istiyosunuzyerimsenibenyerimseniben

ayrıca hemen üzülme demekki bu ay nasip değilmiş inşallah önümüzdeki ay gelir bebiş

hg arkadişim bende senin gibi 1 ay boyunca ark yazılarını okudum sonra üye oldm umarım allah bu güzel gecede herkesin dualarını kabuk eder ve gönlündeki muradı verir:sm_cool::sm_cool:

inşallah canım kalırsın benimde kızım 6 yıl sonra oldu şuan 5.5 yaşında ve ben hiç korunmadığım halde 2. ye hamile kalamadım halada yok nedeni belli değil aynen hiç bir problem yok ama olmuyor allah hayırlısı neyse onu versin sanada

Slm arkadaşlar yeniyim burda ama sürekli takipteydim,bende 5 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor,ilk yıllar hep korundum ama boşu boşuna korunmuşum,bu kadar bekleyeceğimde aklıma gelmezdi belki dahada beklicem allah bilir,2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama sonuç negatif şimdi bu ay dr'um rahim filmi istedi ondanda korkuyorum ama mecbur,pkoluyum ben,prolaktinim yüksek(1 aydır dostinex diye bir hap kullanıyorum prolaktin için),tüplerde bişey varmı daha bilmiyorum,eşimde bir problem yok,allah hepimizin gönlüne göre versin..

hg arkadişim bende senin gibi 1 ay boyunca ark yazılarını okudum sonra üye oldm umarım allah bu güzel gecede herkesin dualarını kabuk eder ve gönlündeki muradı verir:sm_cool::sm_cool:

amim inşallah canım gerçekten burdaki arkadaşlarımın duygularını en içten hisedebiliyorum ben 12 yıllık evliyim hiç bebegim olmadı yani hiç hamile kalmadım eşim varikosen ameliyatı oldu yaklaşık 2.5 yıl oldu ama gene olamadı eşim bu konu üzerinde pek durmuyor benim çabalarımla olursa nasibse olacak İNŞALLAH HEPİMİZİN OLUR.Ben açıkçası bebişsiz hiç mutlu degilim beni bu dünyada en mutlu etcek şey inan özoşum sadece bir bebiş ayrıca bana yazdığından dolayı çoook mutlu oldum teşekkürler:1hug:

selamm arkadaşlar bu mubarek günlerde elimizi açıp dua edelim inş rabbim tum anneliği isteyenler nasıp ets umudt önemli onu sakınnn yitırmeyelimmmmm hayatın bizlere ne getırecegi bilinmez rabbim herşeyınn en güzelini ve en hayırlısını versinnnnnnnnnnnn

böyle güzel dualar duyunca inanki arkadaşım içim açılıyo çok ğüzel dilekler bunlar hem AMİN diyorum hemde sana çok teşekkürler ediyorum canım benima.s.

canım hoş geldin aramıza inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman bebeğin gelir sana:emir_bebek: kaç yıllık evlisin nezamandan beri çocuk istiyosunuzyerimsenibenyerimseniben

lolocum hoşbuldum aranızda ben gerçi özoşcuma yazdım ama sanada yazim 12 yıllık evliyim eşimin biraz rahatlıgından dolayı bu kadar zaman geçti ben he zaman bebek istedim ama eşim önemsemedi çok insanlar gibi bende ANNE olmak istedim heralde eşim anneligin nasıl?karnında taşımanın! mutlaka çok ğüzel bi duygudur eminim yaşamadım için sadece eminim diyorum, duygu oldunu anlayamaz ama nasibse ben inanıyorum isteyen herkese rabbim verecek hayırlısıyla ben her zaman umutluyum burdakilerinde umutlu olması beni dahada heveslendirdi bende buraya üye oldum sizlerin arasında olmak istedim :1hug:

Merhaba arkadaşlar ben yeni sayılmam daha öncede bazı yerlerde yazdım. Bende 2 yıllık evliyim sadece 2 ay korundum sonra bıraktım ama bebek olmuyor. Yumurta takibi, aşılama, rahim filmi ve laparaskopi (bir tür ameliyat) gibi bütün aşamaları geçtim ama yok yok. Doktorlar endometriozis, rahimde yapışıklık ve tek tüpte kapalılık gördüler. Ameliyatta kistler yakıldı ama 3 ay olacak hala tık yok. Ben bunaldım biraz sanırım. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

Slm arkadaşlar yeniyim burda ama sürekli takipteydim,bende 5 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor,ilk yıllar hep korundum ama boşu boşuna korunmuşum,bu kadar bekleyeceğimde aklıma gelmezdi belki dahada beklicem allah bilir,2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama sonuç negatif şimdi bu ay dr'um rahim filmi istedi ondanda korkuyorum ama mecbur,pkoluyum ben,prolaktinim yüksek(1 aydır dostinex diye bir hap kullanıyorum prolaktin için),tüplerde bişey varmı daha bilmiyorum,eşimde bir problem yok,allah hepimizin gönlüne göre versin..

arkadaşım rahim filmi o kadarda korkulacak bişey değil bende çektirdim bir radyolog ve kadın doğum uzmanıyla ortaklaşa çekiliyo 5 dakikalık biişey ağrı bölümü bir kaç saniye kendini serbest bırakırsan daha iyi oluyo ben o an başka şeyler düşündüm bi kaç saniyede geçti zaten hem ağrı olması iyiymiş tüplerin açık olduğu için ağrırmış korkma hemen çektir sakın erteleme ufak bi cısss sadece buna katlanamassan çocuğu nasıl doğurucan:roflol:

10 aydır deniyoruz ama olmuyor.bende bir problem yok tüm testlerimi,kontrollerimi yaptırdım tek sorunum eşimi doktora gitmesi konusunda ikna edemiyorum.Çocuk evin neşesi ama eşim çocuk istemiyor.Her seferinde bu düşünceyi kafamdan atmayı deniyorum en azından eşim isteyene kadar ama malesef olmuyor hele birde etrafımdakiler sürekli hamile kalıp,çocuk doğurunca bıcırıkların sesi kulağımda çınladıkça bu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.çocukları çok seviyorum 2 yada 3 tane olsun diyordum evlenmeden önce şimdi 1 tanesine bile razıyım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin,evlat sahibi olanlarada çocuklarının acısını göstermesin

10 aydır deniyoruz ama olmuyor.bende bir problem yok tüm testlerimi,kontrollerimi yaptırdım tek sorunum eşimi doktora gitmesi konusunda ikna edemiyorum.Çocuk evin neşesi ama eşim çocuk istemiyor.Her seferinde bu düşünceyi kafamdan atmayı deniyorum en azından eşim isteyene kadar ama malesef olmuyor hele birde etrafımdakiler sürekli hamile kalıp,çocuk doğurunca bıcırıkların sesi kulağımda çınladıkça bu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.çocukları çok seviyorum 2 yada 3 tane olsun diyordum evlenmeden önce şimdi 1 tanesine bile razıyım.Allah tüm isteyenlere nasip etsin,evlat sahibi olanlarada çocuklarının acısını göstermesin

seda meraba bende senin gibi çok uraştım yaşını bilmiyorum gerçi ben 12 yıldan beri uraşıyorum eşimin hiç umrunda degil ilk 1.5 yıllık evliyken doktora gitdik doktor eşimden siperm sayısını istedi ve zorla yaptırtım ona sonra siperm sayıları düşük çıktı ve ben 10 yılın sonunda eşimi ameliyata ağlaya zırlıya ikna etdim ama ameliyatdan sonra çok ümitlendim malesef olmadı şimdi geçen sene rahim filimi çekindim hiç bir problem yok bende doktor aşılama dedi ama inanki onuda ağlayarak yaptırtıyorum oda bebeği odığunda mutlaka çok sevincek ama uraşmak istemiyor heralde erkekler pek erkek olmadığımız içinde onları anlayamıyoruz sende mutlaka başaracaksın eminim sana rabbim eşini ikna konusunda yardımcı olsun inşallah çok zor tek başına mücadele inşallah hayırlısı umudumuzu hiç bir zaman kaymetmeyelim:teselli:

Back