• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar içim ferah sanki bu ameliyattan sonra herşey değişcek kocamın salığı herşeyden önce gelir önce sağlık sonra bebek allahımın izniylen iyi düşüneyimki iyi olsun canlarım destekleriniz için sağolun asabi sen karbeyazmişsın öylemi peki o yazdığın mucize ne peki hepimizi merakta bıraktın :delphin:

ben sogan kürünü bitirdim ama hala adet olmadım ya offf ne yapsamki acaba daha adet olacam ondan sonrada incir kürüne başlıcam ya

canlarım nasılsınız ben çok heyecanlıyım yarın aşılamam var kısmetse bu 3. olucak bu ay şansım çok yüksekmiş dr.um öyle söylüyo bakalım inş. allahım verir bizlerde en kısa zamanda alırız

Kızlaaaaaaaar
Toplayın kebdinizi

Esinte şükür canım şükür derdin varsa dermanını da söyletti ya rabbim bak
ınşaalllah çok iyi gelecek
Allah dağdan taştan medet umdurtmasın:olmaz:

yoksunyok
Kızıyorum ama bozma moralini
Rabbim koruyacak onu inşaallah
Tespihe devam
arkadaşımın 3 ay sürdü bu kanama çok şükür nur topu gibi bir oğlu var sığın Rabbime
Bebişim kafasını dayar oracığa keser kanamayı annnesiiii:ecrin_bebek:

Lamekan sıkıntı yaratma gelir inşaalllah
Ya da dur gelmez belki
Belki hamişsin kız ne biliyon????hihoyyyt
Hemen moral bozma öyle

Boncukcum
Allah yar ve yardımcın olsun canım:Saruboceq:

Sizde beni unutmayın olur mu dualarınızda
çoook öptüüüümkaydirigubbakcemile3
Dualarımdasınız kızlar

kızlar günaydın nasılsınız güzeller ben annemlera gidiom cumaya kadar kendinize iyi bakın allaha emanet olun :a015:

kıslar geldim doktordan bana folik asir ile klomen verdi yumurtalıkları takibe aldı ayın 13de yine gitjm eşimede tahlil verdi o eşlere verilen tahlil nasıl oluyor yani sperm örneği nasıl verilio tüpe kendimi verjk yok birileri tarafındnmı alınack bilgisi olan lütfn yardım etsin yalvarırırm

canım banada doktor folikasit verdi eşimdende test istedi özel bi odada verecek testini dikkatli ol eşinle arana fazla kızdırma bu aralar adamı kendi veriyor anlarsın yani

canım en az ve doğru olanı bu 3 gün cinsel perhizden sonra ister özel bir labaratuvara gider ister devlet hastahanesine gider orda ona gerkli malzemeui verirler
spermlerini verir bir kaç saat sonra sonucu alırsınız
benim eşim özelde 25 tl gibi bi fiyata yaptırdı 3 saat içinde de sonucu verdiler
geçmiş olsun canım
yumoşlar nasıl??

canım benim eşimde yaptıracak bu hafta özelde 60 tl fiyatı sonucuda hemen vericekler bende hormon testi vericem

yaaa kızlar geliyorum konuşmuyonuz gidiyorum çağırıyonuz bu ne yaaaa gelinde iki lafın belini kıralım yokmu hiç dedikodu ney şu bizim hamileler nerde niye gelmiyolar yaaa

slm kızlar nasılsınız adetimi 3 gün geçti ama test yapamıyorum belirtiler var sanki hamileymişim gibi geliyor çünkü ilk deneyimim değil anlıyorum yarın dr gitmek istiyorum

slm kızlar nasılsınız adetimi 3 gün geçti ama test yapamıyorum belirtiler var sanki hamileymişim gibi geliyor çünkü ilk deneyimim değil anlıyorum yarın dr gitmek istiyorum

inşallah hamilesindir canım ama iiiyiiii sabrediyosun allah hayırlısını versin bitanemopuyorumnanaktan

Back