Gebe kalamayanlar buraya.....

valla daha önce de yazdım anlatayımmı tekrar durumu inş.bişey denmez..yaa işte cahillik ettim ağustosta hasta olduktan bi kaç gün sonra erk arkadasımla yakınlasma oldu korktum ben eylülün 5inde hasta oldum yine korkum gecmedi 1 hafta önce doktoruma anlattım test yaptı 1.20 çıktı şimdi hastalıgıma az kaldı hala korkuyorum acaba 1 haftada sonuç değişmişmidir fln diye sık sık idrara çıkıyorum ornitop diye bi ilaç verdi doktor korkuyorum bişey olamsndan

yok be güzeliiiim nerdeeeee
kanda mutlaka çıkardı şimdiyeee
takma kafanı bu kadar
inan hamile değilsin
bu kadar zamana kanda çıkardı endişelenme

ya abla bana bi özel msj atabilirmisin ben yeni oldugum için belli bi msj sayısına gelene kadar atamıyormusum bi kaç şey sormak istiyorumm lütfen

benim bi tanıgım gecen sene tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıstı ikiz bebekti ama malesef yasayamadılar 2 side erkekti..şimdi dogum yaptı yine tüp bebek bu seferde ikiz kızları oldu Allahtan hiç ümit kesilmez benim yasım küçük belki anlayamam sizleri ama Allah duaları kabul eder

hayırlısı olsun tatlım hakkında neden olmuyor bebişiniz sorunun ney biraz anlatırmısın sanada yardımcı olalım kalbini ferahlatalım
walla canım evlendim gebe kaldım düştü bidahada olmadı eşimde sorun vardı dün test yaptırdık tekrar herşey normal gözüküyor bendede sorun yok dedi doktorum eşiminde dünkü yaptırdığı teste göre sorun yok bundan önceki teste eşimin mrfolojisi %0 dı şimdi %80 ne alaka????? tabii bir krugere göre biri who ya göre bakıldı

kızlar hamile kalınca ara kanama olurmuş çocuk rahime tutunuyo diye başına gelen varmı bi arkada söyledi mutluluktan uçtum resmen bu ay 2 kere ara kanamam oldu haftaya test yaptırıcam inşaaalah doğrudur

kızlar hamile kalınca ara kanama olurmuş çocuk rahime tutunuyo diye başına gelen varmı bi arkada söyledi mutluluktan uçtum resmen bu ay 2 kere ara kanamam oldu haftaya test yaptırıcam inşaaalah doğrudur

evet tatlım haklısın gerçekten böyle birşey var ama ben bunu bi 3 ay önce birde bu ay yaşadım resmen lekelenme kesin hamileyim demiştim 3 ay önce meğer değilmişim bu ayda çok ümitlendim hattta göğsümden sıvı bile geldi yeni hamile kalan bayanlarda olurmuş ama maalesef tatlım kan testi öyle demedi ve hamile değilmişim.Çok üzüldüm bunların sebebide enfeksiyon kapmışım doktorum öyle dedi ve iltihabım varmış.Sen bunları bana niye yazıyorsun diye sorarsan inşaallah hamilesindir keşke hamile olsanda biz yine sevinsek aramızdan bi arkadaşımız daha hamiş kaldı diye ama fazlada ümitlenme tatlım çünkü ben çok ümitlendim ve hep hayal kırıklığına uğradım ama sende inşaalllah öyle olmaz bitanem:Saruboceq:mafoldumben:çok üzgünüm::gitme:

arkadaşlar merhabalar canlarım hepinizi çokçok özledim uzun zamandır giremedim yoksun yok seni tebrik ediyorum saglıklı kucagına almayı nasip etsin allah darısı bizim başımıza işallah tüm arkadaşlardan güzel haber bekliyoruz yoksun yok herhangi bir ilaç kullandınmı

günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür pek giremiyorum eşim evde onunla ilgileniyorum zaten morelimiz bozuk yeni toparlıyoruz kendimizi bakalım pazaertesi ne olcak kızlar alaçağınız olsun kimse ilgilenmedi tahlil yaptırdık sadece yavruceylan yanımda oldu o beni teselli etti diğer kızlar kendilerini bilierler küsüm:çok üzgünüm:

arkadaşlar ankarada önerebileceginiz tüp bebek merkezi varmı rica ediyorum benim için çok önemli bu ay gidecegiz hiç bilgimiz yok lütfen

Kız küsme onlaraaaa
Herkesin derdi çok biliyon başımızda
İnnnnşaalllaaaah hayırlı sonuçlar olacak
Bak gel sen beni dinle
mutlaka keçiboynuzuna başla
İçimden bir his iyi olacak sonucu diyor
Ne alaka bacım diyecen ama benim hislerim kuvvetlidir
yanılmam inşaalllaaah
Sen umudunu kesme şifa rabbim de küre başla
Çooook öptümkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ankarada önerebileceginiz tüp bebek merkezi varmı rica ediyorum benim için çok önemli bu ay gidecegiz hiç bilgimiz yok lütfen

Anatolia tüp bebek merkezi hakan yaradı
Benim arkadaşlarda sebebsiz inferilite vardı
klomendi aşılamaydı biiii sürü yanlış tedavi
buraya gittiler ve ilk seferde ikiz kızları oldu
benim burası aklımda yaza kadar hamiş olmazsam burayı deneyeceğim
İnşaalllaaah sana da bana da gerek kalmaz:Saruboceq:

aşk olsun tatlım neden küsüyorsun hemen yaaa vallahi herkes çok dertli bu aralar o yüzden birini okurken diğerini kaçırıyoruz kusurabakma tatlım inşaallah en kısa zamnada seninde iyi haberlerini bekliyoruz tatlım tamammı canım arkadaşım bebeğim bitanem tatlım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…