- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.821
walla canım evlendim gebe kaldım düştü bidahada olmadı eşimde sorun vardı dün test yaptırdık tekrar herşey normal gözüküyor bendede sorun yok dedi doktorum eşiminde dünkü yaptırdığı teste göre sorun yok bundan önceki teste eşimin mrfolojisi %0 dı şimdi %80 ne alaka????? tabii bir krugere göre biri who ya göre bakıldıhayırlısı olsun tatlım hakkında neden olmuyor bebişiniz sorunun ney biraz anlatırmısın sanada yardımcı olalım kalbini ferahlatalım
kızlar hamile kalınca ara kanama olurmuş çocuk rahime tutunuyo diye başına gelen varmı bi arkada söyledi mutluluktan uçtum resmen bu ay 2 kere ara kanamam oldu haftaya test yaptırıcam inşaaalah doğrudur
arkadaşlar ankarada önerebileceginiz tüp bebek merkezi varmı rica ediyorum benim için çok önemli bu ay gidecegiz hiç bilgimiz yok lütfen
esinte canım üzülme allah sabrımızı deniyor işallah fazla beklemeden bebeşlerimizi verir sizin nekadardırolmuyor canım
günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür pek giremiyorum eşim evde onunla ilgileniyorum zaten morelimiz bozuk yeni toparlıyoruz kendimizi bakalım pazaertesi ne olcak kızlar alaçağınız olsun kimse ilgilenmedi tahlil yaptırdık sadece yavruceylan yanımda oldu o beni teselli etti diğer kızlar kendilerini bilierler küsüm:çok üzgünüm:
arkadaşlar ankarada önerebileceginiz tüp bebek merkezi varmı rica ediyorum benim için çok önemli bu ay gidecegiz hiç bilgimiz yok lütfen
günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür pek giremiyorum eşim evde onunla ilgileniyorum zaten morelimiz bozuk yeni toparlıyoruz kendimizi bakalım pazaertesi ne olcak kızlar alaçağınız olsun kimse ilgilenmedi tahlil yaptırdık sadece yavruceylan yanımda oldu o beni teselli etti diğer kızlar kendilerini bilierler küsüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?