Gebe kalamayanlar buraya.....

meraba arkadaşlar ne zamndr giremiyorum pc bozuktu ne ne yok sizlerde bnm bu ya yine boşa gitti ama bakalım yarn yeni bir gün başlıck inş yarn bebek tedavisine başlıcaz galiba bakalım doktorum ne dijk hepinzden dua bekliyorum

söyle kokoşum ne bağırıyon yusufburcu rabbim dermansız dert vermesin canım yavru ceylan canım bu ay denicem tekrar keci boynuzunu cakşır kökünü tigra die bir ilç var bitkisel sperm arttırıcı sağol canım hislerin kuvvetli olsunki olsun canım güzel dileklerin için sağol

evet inşaalah allah hepimize hamile kalmayı nasip etsin çok umutlanmıyorum zaten çünkğü öyle mide bulantısı gögüs hassayitei falan yok bakalım haftya belli olur inşaalah hamileyimdir ama yiende ümitlenmemek lazım

Hoşgeldiiiiin
Ne yaptın şu karışımı aldın mı??
Rabbim hayırlara çıkarsın İnşaaallllaaaah
Rabbim hepmize şifa versin.:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız ben habire uyuyorum artk dün misafirim vardı giremedim bugünde tansiyonum düşüktü bayagı yattım hep öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız ben habire uyuyorum artk dün misafirim vardı giremedim bugünde tansiyonum düşüktü bayagı yattım hep öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

canım beniiiiim
Uyu uyu yorma kendini:mymeka:
Yalnız bu sefer söz dinle tamam mı?
Öptüüüüüüüümkaydirigubbakcemile3

canım uyu bol bol dinlen yiğenime iyi bak kendinede dikkat et bol gıda al kan yapıcı şeyler ye emi cici anne:icecream:

canım uyu bol bol dinlen yiğenime iyi bak kendinede dikkat et bol gıda al kan yapıcı şeyler ye emi cici anne:icecream:

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ne olur geçecek şuanlar hayırlısıyla.yine sık sık görüşecez inanın fırsat bulduğum yada şöle söyliyim ayakta kaldığım ve ii hissettiğim heran yazmaya çaılışıyorum affedin benimafoldumben

mrsatom geçmiş olsuuuun ne oldu?
Hayırdır köyü bişiy yok inşaallah ya?

Sen ve bebişin ii di mi??
Aman dikkat et kendine
Bi yine diyelim sana

haklısın bitanem ilkim düşük olmuştu şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum

Bu arada inancını bilmem ama şayet Rabbime inanıyorsan yoksunyoka da yazmıştım
Ya Müheymin (koruyucu gözetici sıfatı rabbimin) tesbihine başla
Eşinde senin karnına elini koysun ve tesbih çeksin
Rabbim kouyup gözetecektir iiiinşaaallllaaaahhh:Saruboceq:

tabikiiii allah razı olsun senden!nasıl yapacağımızı tam yazarmısınn

tabikiiii allah razı olsun senden!nasıl yapacağımızı tam yazarmısınn

bak canım bir de ya Mübdi var (ilk önce yaratan sıfatı)
seher vaktinde yani namaz sonrası oluyor elini karnına koyup sen de eşinde olur 99 defa Ya mübdi dersen o çocuk ne düşer ne de erken doğar
hamile hanımların Her gece yatmadan önce de 33 kez okuması gereken isimdir diye yazıyor canım benim
Ya Muheymin de böyle olacak
Rabbim korusun gözetsin inşaallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…