- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.841
esinteeeee
evet tatlım haklısın gerçekten böyle birşey var ama ben bunu bi 3 ay önce birde bu ay yaşadım resmen lekelenme kesin hamileyim demiştim 3 ay önce meğer değilmişim bu ayda çok ümitlendim hattta göğsümden sıvı bile geldi yeni hamile kalan bayanlarda olurmuş ama maalesef tatlım kan testi öyle demedi ve hamile değilmişim.Çok üzüldüm bunların sebebide enfeksiyon kapmışım doktorum öyle dedi ve iltihabım varmış.Sen bunları bana niye yazıyorsun diye sorarsan inşaallah hamilesindir keşke hamile olsanda biz yine sevinsek aramızdan bi arkadaşımız daha hamiş kaldı diye ama fazlada ümitlenme tatlım çünkü ben çok ümitlendim ve hep hayal kırıklığına uğradım ama sende inşaalllah öyle olmaz bitanem:Saruboceq:mafoldumben:çok üzgünüm::gitme:
meraba arkadaşlar ne zamndr giremiyorum pc bozuktu ne ne yok sizlerde bnm bu ya yine boşa gitti ama bakalım yarn yeni bir gün başlıck inş yarn bebek tedavisine başlıcaz galiba bakalım doktorum ne dijk hepinzden dua bekliyorum
slm kızlar nasılsınız ben habire uyuyorum artk dün misafirim vardı giremedim bugünde tansiyonum düşüktü bayagı yattım hep öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
slm kızlar nasılsınız ben habire uyuyorum artk dün misafirim vardı giremedim bugünde tansiyonum düşüktü bayagı yattım hep öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
canım uyu bol bol dinlen yiğenime iyi bak kendinede dikkat et bol gıda al kan yapıcı şeyler ye emi cici anne:icecream:
slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ne olur geçecek şuanlar hayırlısıyla.yine sık sık görüşecez inanın fırsat bulduğum yada şöle söyliyim ayakta kaldığım ve ii hissettiğim heran yazmaya çaılışıyorum affedin benimafoldumben
slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın ne olur geçecek şuanlar hayırlısıyla.yine sık sık görüşecez inanın fırsat bulduğum yada şöle söyliyim ayakta kaldığım ve ii hissettiğim heran yazmaya çaılışıyorum affedin benimafoldumben
Sen ve bebişin ii di mi??
Aman dikkat et kendine
Bi yinediyelim sana
allah hepinize tattırsın inşallah
AMİİİİN AMİİİİN
canım
Sizlerin dualarıyla inşaallah
Aman dikka<t et kendine canımkaydirigubbakcemile3
allah hepinize tattırsın inşallah
haklısın bitanem ilkim düşük olmuştu şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum
Bu arada inancını bilmem ama şayet Rabbime inanıyorsan yoksunyoka da yazmıştım
Ya Müheymin (koruyucu gözetici sıfatı rabbimin) tesbihine başla
Eşinde senin karnına elini koysun ve tesbih çeksin
Rabbim kouyup gözetecektir iiiinşaaallllaaaahhh:Saruboceq:
Bu arada inancını bilmem ama şayet Rabbime inanıyorsan yoksunyoka da yazmıştım
Ya Müheymin (koruyucu gözetici sıfatı rabbimin) tesbihine başla
Eşinde senin karnına elini koysun ve tesbih çeksin
Rabbim kouyup gözetecektir iiiinşaaallllaaaahhh:Saruboceq:
tabikiiii allah razı olsun senden!nasıl yapacağımızı tam yazarmısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?