- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.561
canımya bozma morelini bebişin göbişine geldi ya sen ona bak tutuncak sana allahın izniylen cici anne güclü ol bol bol dinlen buaralar nete fazla takılma senin bebişin sağlığı için biraz ayrı olalım dinlen tamammi canım sıkma kendinibol bol dua edelim
bu arada yoksun yok canım benim
Rezevr için fsha bakılıyor
ona baktı o da çok iyi olmamamkla birlikte normal değer sınırlarındaydı güzelim
bu değerin 10 un altında olması gerekiyor.
Ne kadar düşükse o kadar iyidir.
benim 8 küsür
tekrar teşekkür ederim canım
cnm benm bende testi yapar yapmaz buraya koştum kızlar nasıl umutlancak dedm ins sizlerde bian önce hamile kalrsınız umut yitirmek yok suan sadece gögüslerim cok acıo 50kiloyum gögüslerim zaten büyüktü simdi kafam kadar oldu:)4.5 ta dr randevum var dr u aradm ınanamadı tedaviye başlıcaktk aferin kız sana dedi.hep beraber büyütcez teyzeleri araştırcaz sizde
hamis kalnca tecrübeli olcaksnz ins hep beraber hams kalrsınızda bende yalnz kalmam
slm kızlar moralim bozuk birazcık dr dan geldm
5 haftalıkmış bebiş keseyi gördü
rahmim çift boynuzluymuş 2 tane kese var yani
normal gebelere göre biraz daha fazla düşük riskim varmış
progestan ve folikasit verdi
bu arada pkoluymuşum
ilk muayenede söylemiş heralde öyle dedi
adam çok ilgilendi
yavru ceylanım senin progestonu sordum yumurta kalitesine bakılır adetle bi alakası olamaz dedi
yani sen adet olsanda sonuç degişmezmiş bide ben yumurta kalitesi ve rezervi için o tahlili istemem dedi
öyle işte yoldaşlarım 15 gün sonnra tekrar gitcem
slm kızlar moralim bozuk birazcık dr dan geldm
5 haftalıkmış bebiş keseyi gördü
rahmim çift boynuzluymuş 2 tane kese var yani
normal gebelere göre biraz daha fazla düşük riskim varmış
progestan ve folikasit verdi
bu arada pkoluymuşum
ilk muayenede söylemiş heralde öyle dedi
adam çok ilgilendi
yavru ceylanım senin progestonu sordum yumurta kalitesine bakılır adetle bi alakası olamaz dedi
yani sen adet olsanda sonuç degişmezmiş bide ben yumurta kalitesi ve rezervi için o tahlili istemem dedi
öyle işte yoldaşlarım 15 gün sonnra tekrar gitcem
burcum günaydın nasılsın bitanem
iyiyim canım arkadaşım sen napıyosunopuyorumnanaktan
bişey deyimmi eminim dün benim yumurtlama tarihimdi inanılmaz ağrı vardı kasıklarımda ama bile bile iş yapmadımsırnaşık şey bu acayip bi psikoloji dün hiç istemedim niyeyse ve hala istemiyormCADIARZU
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffff canım kırmızı kart görmüşün olsun sıkma canını kıyamam sana gel işte konuşuyoruz yumuşak yumuşak bugün gerçekten ruh halim bozuk :)
akıntın oldumu tatlım beyaz bi akıntı bide akşam eşinle girseydin bari ilişkiye kızzz:kedi:
yok be canım üzülmüyorum alıştım artık yalama oldumkaydirigubbakcemile3
kırmızı kartı gördüm ama nasıl bir kırmızı kart anam karın ağrısından duramıyorum 2 gündür.
senin niye moralin bozuk hayırdır kafana tokadan başka bişey yapma yoksa kafayı yersin
yok be canım üzülmüyorum alıştım artık yalama oldumkaydirigubbakcemile3
kırmızı kartı gördüm ama nasıl bir kırmızı kart anam karın ağrısından duramıyorum 2 gündür.
senin niye moralin bozuk hayırdır kafana tokadan başka bişey yapma yoksa kafayı yersin
evet canım bütün belirtiler vardı burcum dün çocuk istemedim ben nedense içimden gelmedi yaa bu iki gündür acayip oldum ben kafam karışık sanki isteseydim tutacaktıya oda ayrı bi muallak :roflol:
valla tatlım gerçekten hepimiz olduk birer yalama yok anam boşver takma kafaya gün gelicek bizde bağırıcaz burdan HAMİLEYİMMMMM diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?