Gebe kalamayanlar buraya.....

bencede öle 2. bi isim koyarm artk
kız ne kadir gecesi ya mübarek günde iş mi olur:kedi::kedi:
ben kaçar şimdilik görş canlarım

çok hoşsun canım yaaa walla
günümün en ama en güzel kısmını oluşturdun
Allah razı olsun içime umut oldun tekrar.
tama canım inşallah bundan sonra da görüşürüz
bak bizi de unutma dualarında olmaz mı?
opuyorumnanaktan

evet ya bende bir hamile kalsam bende benim biricik eşime neler neler çektiricem

kadİr gecesİ ve dİĞer mÜbarek gÜnlerde İlİŞkİye gİrİlmez kızlar allah korusun bebeĞİn sakat olma İhtİmalİ varmıŞŞŞ

Kız yok deli misin bilmem mi???
Allah esirgesin:Saruboceq:
ha işin şu kısmı da var
eşiniz sizin helaliniz yani size helal (adet ve lohusa dışında) bunu ötesi yok
ama bu tarz geceleri ibadet ile geçirmek daha efdaldir
mutlaka ki ibadetle geçirmek daha güzel olur

cnm benm sizde öylesnz
Allah sizlerdende razı olsun iyiki varsnz.ne mutlu bana ki umut olabildm sakn umut kaybetmek yok ben hep buradaym kardeslermsnz nası unutuyum sizi.

canımya hemde 3,5 haftalık maşallahya inanki neti bir actım bu güzel haber hemen eşime koştum anlattım biliyomusun dün cok karamsardım içim sıkılıyodu bende size yazacaktım artık boşuna beklemeyelim diye cok sıkılıyodu içim bi actım neti bu güzel haber ama gercekten içime bir huzur doğdu haberden sonra canım bebeğinle eşinle mutluluklar diliom buarada bizi ihmal etme bebişimiz beraber büyütelim anını aylarını hamilelik belirtilerini herşeyini bize anlat canım diyomya o bebek bizim bu arada kadir koymak sorundasın bebişinin ismini niyet etmişsin kadir bence cok güzel bir isim sağlıklı olsunda canım kızlar ben kacar iki gün olmayacam anneme gidiom

günaydın arkadaşlar ya ben incir kürünü yaptım2.5 su bardagından yarım bardak cıktı normalmi bu

cnm benm bende testi yapar yapmaz buraya koştum kızlar nasıl umutlancak dedm ins sizlerde bian önce hamile kalrsınız umut yitirmek yok suan sadece gögüslerim cok acıo 50kiloyum gögüslerim zaten büyüktü simdi kafam kadar oldu:)4.5 ta dr randevum var dr u aradm ınanamadı tedaviye başlıcaktk aferin kız sana dedi.hep beraber büyütcez teyzeleri araştırcaz sizde
hamis kalnca tecrübeli olcaksnz ins hep beraber hams kalrsınızda bende yalnz kalmam

arkadaşlar
sogan kürünü bitirdikten sonra nezaman incir kürüne başlamalıyım diye ibrahim saraçoğluna mail atmıştım işte cevabı:

Merhaba,

Üç gün ara verdikten sonra ıncir kürünü uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

ben 1 gün ara verdim bugün içtim acaba 2gün ara vereyimmi devam edeyimmi

slm kızlar moralim bozuk birazcık dr dan geldm
5 haftalıkmış bebiş keseyi gördü
rahmim çift boynuzluymuş 2 tane kese var yani
normal gebelere göre biraz daha fazla düşük riskim varmış
progestan ve folikasit verdi
bu arada pkoluymuşum
ilk muayenede söylemiş heralde öyle dedi
adam çok ilgilendi
yavru ceylanım senin progestonu sordum yumurta kalitesine bakılır adetle bi alakası olamaz dedi
yani sen adet olsanda sonuç degişmezmiş bide ben yumurta kalitesi ve rezervi için o tahlili istemem dedi
öyle işte yoldaşlarım 15 gün sonnra tekrar gitcem

hiç moralini bozma.benimde durumum aynı ama 4 yaşında bi oğlum var.kendine dikkat et.inşsllah her şey iyi olur

Bana bak kız ne var bunda moralini bozacak???
Moral bozmak yoklmaz:
Bu boynuzlu kese bi sıkıntı yaratıyor muymuş?
Sen onu sordun mu*
İyice öğreneydin bi
Hem annesi senin moralin bozulunca o da üzülür yapma böyle şeyler....
Sen güçlü ol ki bebiş de iyi olsun güzelim

Hem çok şükür gebe kalmışsın
hem de pkolu olarak afferin sana

bu arada canım sorduğun için çoooook teşekkür ederim
Mutlu ettin beni.
o sıkıntı arasında iyi aklına gelmiş
bende bu gün yumurtlayabildiğimi öğrendim
Progestron adetli dönemde olması gerektiği kadar çıktı.
dr pko tedaviden vazgeçti ve 3 ay bizi serbest bıraktı.
Değerleri iyi buldu.
bakalım hayırlısı olsun canım

Bak tekrar söylüyorum sen nasılsan bebişte öyle
sakın bozma moralinilmaz:
tekrar hatırlat kendine pkoluyken bile gebe kalmışsın hamd olsun:Saruboceq:

ben bir iki saat yokum çooook öptüm

bu arada yoksun yok canım benim
Rezevr için fsha bakılıyor
ona baktı o da çok iyi olmamamkla birlikte normal değer sınırlarındaydı güzelim
bu değerin 10 un altında olması gerekiyor.
Ne kadar düşükse o kadar iyidir.
benim 8 küsür
tekrar teşekkür ederim canım

slm ben yenı katıldm aranıza 9 aylık evlıym hıç kornmmama ragmen gebelık olusmadı dktra gttm problem yok dedı folık ast verdı adetm çok dzenlıydı 3 aydr erken oluyoym her gecen ay daha da kısalıyo erken olurm annem ve teyzm rahmın kendnı gebelge hazrlıyo dyo dogrmu acaba

valla arkadaşım yalan yok öyle bişey bende öyle biliyodum ama malesef sonuçlar hep negatif:1hug:

canımya bozma morelini bebişin göbişine geldi ya sen ona bak tutuncak sana allahın izniylen cici anne güclü ol bol bol dinlen buaralar nete fazla takılma senin bebişin sağlığı için biraz ayrı olalım dinlen tamammi canım sıkma kendini bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…