- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.541
bencede öle 2. bi isim koyarm artk
kız ne kadir gecesi ya mübarek günde iş mi olur:kedi::kedi:
ben kaçar şimdilik görş canlarım
ewet sen demiştn teyzesiii
soruyum bizim dedeye(o kıadar yaşlı ki dr um)
nasıl sasırcak oda
asıl şimdi başlıyo onun çilesi
ahdım vardı neler çektircem ona neleeeeerrr
çok güzel süprizlerim var onahihoyyyt
asıl şimdi başlıyo evliligm:))))))))
kadİr gecesİ ve dİĞer mÜbarek gÜnlerde İlİŞkİye gİrİlmez kızlar allah korusun bebeĞİn sakat olma İhtİmalİ varmıŞŞŞ
cnm benm sizde öylesnzçok hoşsun canım yaaa walla
günümün en ama en güzel kısmını oluşturdun
Allah razı olsun içime umut oldun tekrar.
tama canım inşallah bundan sonra da görüşürüz
bak bizi de unutma dualarında olmaz mı?
opuyorumnanaktan
cnm arkadasım çok saol darısı inş sizlere olur bitanem yaaaa inanın sabahtan beri size dua ediom tek tek isminizi sayarak TEYZELERİ SONUÇ BETAHCG 1777 3.5 HAFTALKMIŞ BEBİŞİMİZ hep beraber çıkıyoz yola hadi bakalımmm eşimede okuttum tüm yazdıklarınızı oda çok duygulandı yazdıklarınıza inş onlarda anne baba olurlar dedi yarın dr uma gidiorum
günaydın arkadaşlar ya ben incir kürünü yaptım2.5 su bardagından yarım bardak cıktı normalmi bu
cnm benm bende testi yapar yapmaz buraya koştum kızlar nasıl umutlancak dedm ins sizlerde bian önce hamile kalrsınız umut yitirmek yok suan sadece gögüslerim cok acıo 50kiloyum gögüslerim zaten büyüktü simdi kafam kadar oldu:)4.5 ta dr randevum var dr u aradm ınanamadı tedaviye başlıcaktk aferin kız sana dedi.hep beraber büyütcez teyzeleri araştırcaz sizdecanımya hemde 3,5 haftalık maşallahya inanki neti bir actım bu güzel haber hemen eşime koştum anlattım biliyomusun dün cok karamsardım içim sıkılıyodu bende size yazacaktım artık boşuna beklemeyelim diye cok sıkılıyodu içim bi actım neti bu güzel haber ama gercekten içime bir huzur doğdu haberden sonra canım bebeğinle eşinle mutluluklar diliom buarada bizi ihmal etme bebişimiz beraber büyütelim anını aylarını hamilelik belirtilerini herşeyini bize anlat canım diyomya o bebek bizim bu arada kadir koymak sorundasın bebişinin ismini niyet etmişsin kadir bence cok güzel bir isim sağlıklı olsunda canım kızlar ben kacar iki gün olmayacam anneme gidiom
slm kızlar moralim bozuk birazcık dr dan geldm
5 haftalıkmış bebiş keseyi gördü
rahmim çift boynuzluymuş 2 tane kese var yani
normal gebelere göre biraz daha fazla düşük riskim varmış
progestan ve folikasit verdi
bu arada pkoluymuşum
ilk muayenede söylemiş heralde öyle dedi
adam çok ilgilendi
yavru ceylanım senin progestonu sordum yumurta kalitesine bakılır adetle bi alakası olamaz dedi
yani sen adet olsanda sonuç degişmezmiş bide ben yumurta kalitesi ve rezervi için o tahlili istemem dedi
öyle işte yoldaşlarım 15 gün sonnra tekrar gitcem
bu arada pkoluymuşum
adam çok ilgilendi
yavru ceylanım senin progestonu sordum yumurta kalitesine bakılır adetle bi alakası olamaz dedi
yani sen adet olsanda sonuç degişmezmiş bide ben yumurta kalitesi ve rezervi için o tahlili istemem dedi
slm ben yenı katıldm aranıza 9 aylık evlıym hıç kornmmama ragmen gebelık olusmadı dktra gttm problem yok dedı folık ast verdı adetm çok dzenlıydı 3 aydr erken oluyoym her gecen ay daha da kısalıyo erken olurm annem ve teyzm rahmın kendnı gebelge hazrlıyo dyo dogrmu acaba
bu arada pkoluymuşum
adam çok ilgilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?