- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.601
slm kızlar, nasılsınız?
hoşgeldin sende balım valla süperiz bugün ya sen son sürat çalışmalara devam anlarsın işte:jeyyar::kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar, nasılsınız?
Neyİ kız olmazsam yapmam de bakİm
hoşgeldi
n tatlım iyiyiz işte allaha şükür bildiğin kadro nilsecimle birlikte atışıyoruz işte sen napıyosun tatlım varmı bi değişiklik
yok nerde o değişiklik iyim yada iyi olmaya calışıyom talım dün mağazaya gittim benim cici kaynanaylan orda bir erkek kot tulum gördüm bişeker anlatamam sadece bitane vardı cok hoşuma gitti ve aldım akşam 11de aldım görsen yersin okadar tatlı eşime gösterdim bayıldı kızlar bişey söylimmi ben gece o kıyafetle uyudum:roflol:
ahh kıyamam tatlım benim canım benim ya sahi sende hamiş din dimi
bende
4 ay oldu evleneli bu ay bakalım inşallah tutar beline yastık koymak hemen yataktan kalkmamak işe yarıyomu yumurtlama günleri bile
işe yaramadı arkadaşım 2. aydan hamile kaldı inşallah bende kalırım etrafımdakiler sürekli sormaları canımı sıkıyo
sabah sabah kuruntu yapıp benim asaplarımı bozma dellendirme beni hiç bişey olmaz allahın izniyle sen dinlen moralini bozma yeter 3 ay sabret oraya buraya gitme kır poponu evinde otur yegencimede bişi olmaz allahın izniyle bugün girersen bu konuyla ilgili konuşma fazla dillendirme o kadar öptüm byby
cnm arkadasım benm rahim kalp şeklinde ve 2tane kesem var bidahaki gttgmde ikiz olup olmadgı bellı olcak ins. İkiz deildır dedi dr. Biraz is yapıp biraz dinleniorumahhh arkadaşım ne var bunda herkes düşük tehlikesi yaşıyor takma sakın kafana yeğenimide üzme kendinide canım arkadaşım benim bol bol da dinlenyasakkelimelmaz:
canım cok saol darısı sizlere ıns en kısa zamanda duyarz haberlerı moral bozmayn ben her ay adet olsamda hep bu aydan umutluyum dıodum.gözün aydın allah analı babalı büyütün kucağına lamayı nasip etsin ah bigün bende burdan hamileyim diyebeilecekmiyim artık bu yumurtlama sorunu sinirimi bozuyo ya
ay kız sen delisin yaa nası güldürdün beni manyak ya arkadasm ônce hamile kalamıorum die üzülürsün hamile kalrsın düscek die korkarsn amaaan Allah yardmcımz olsun kızlar
slm nasılsın
kız cok gülüorum sana ya gündelge cagrsam birini ne laflar ederler onlarla mı ugrascam abarttgmı sanarlar,ama sen gelirsen cakmazlar para problem deil ne kadarsa verirm:)ama gelirsen basımın üstünde yerin var aynı sehrdeyz ne güzel olur valla yaakız bacım bu konuyu dillendirme sakın düştü kalktı konusunu duymak istemiyorum yoksa evine gelir saçını yolarım ona göre allahın izniyle benim yeğenim sağlıklı doğacak amaaaaaaaaaaaaaaaa bırak evini pislik götürsün bu 3 ay dikkat et kendine iş yapma yada yaptır ama dinlen lütfen yada anlaşalım ben sana gündeliğe gelirim yeterki olsuuuun :roflol:
kız cok gülüorum sana ya gündelge cagrsam birini ne laflar ederler onlarla mı ugrascam abarttgmı sanarlar,ama sen gelirsen cakmazlar para problem deil ne kadarsa verirm:)ama gelirsen basımın üstünde yerin var aynı sehrdeyz ne güzel olur valla yaa
ucuz kadın değilim haaa ona göre serviste mükemmek olmalı bacım doğuruncada çatır çatır ben sana yaptırırım bilesin vereliniortak
erkekmisin sen neden polat dedin ismine rahatsız oldum şahsen