Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canım düzenlidir. gün sekmezdi ama ne olduysa bu ay anlamadım sanırım stres yaptım gibi işler yoğun bu aralar ya sanırım o etkiledi
canım çocuk istememnde de bir hayır vardır dediğim gibi vardır herşeyde bir hayır

bu dönemlerde aman napıyım olmazsa olmaz vakti vardır vs vs vs diyorum adet olunca böğüre böğüre ağlıyorum napcaksak böyle :sm_cool::roflol:

bende öyle düşünürüm tatlım her zaman allah demekki kısmet etmemiş bu ay derim zaten hep allahıma şey diye dua ederim allahım bizim için hayırlısıysa sen nasip et diye

tamam canım başlıyalım ikimiz birden sen hiç denememiştin dimi canım ayyy heveslendim şimdi kızz başlıyalım

geçen ibo saraç çok ısrar etti burcuyla sen yap die bende 1 bardak deneme amaçlı yaptım sana tek tavsiyem burnunu tıka ve tek dikişte iç sabah akşam taze taze yapıyoruz ılıyınca içiyoruz okey ne zaman hasta olcan ben 14 ile 17 arası ya sen :sm_cool:

bende tatlım 5-8 arası olmam lazım hadi bakalım soğan küründen sonrada incir kürü var haa sırada tamammı tatlım bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…