- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.081
canım selam o aç gözlü avcı ben oluyorum kıskandımda lülülülülülünasılsın biz burcuyla atışıp duruyoruz ama o kaçtı yine:lepi:slm puan avcıları baska topiklere girip cvp yaznda puanınız artsın ac gözlüler alın bnm puanda sizn olsun
baska topiktedir:)aman puan hic umrumda deil nilüfercim bu arada sen ank neresndesın aynı sehirdeyz
kandiliniz mübarek olsun!.....dilekleriniz kabul olsun inşallah arkadaşlar
:Saruboceq:
Ahucum üzülme rabbim ol demezse olmaz napalm NILUFER BENDE ERYAMANDAYIM CANIM BEN HEP BURDAYM AY SARI OLDUGUNA BAKMA AZ ONCE SENDE OYLEYDN
diyene bi bak kendin ölesin kızım bi girion yarm saat sonra nilüferi arada bul.esim iyi iside iyi cok sükür bende fındık kırıp oturuyorum ama bi yumurtamı kıramıyorum:)az önce ben çıktım geldim ama sen kaçıyosun 15 dk bir cevap veriyosun iyimisin nasılsın eşin nasıl işin nasıl sen nasılsın herşey nasıl burcu 3 dk da cvp verdi bu sorulara sende 5 dk da cvp ver hemen alkisalkisalkis
canım selam o aç gözlü avcı ben oluyorum kıskandımda lülülülülülünasılsın biz burcuyla atışıp duruyoruz ama o kaçtı yine:lepi:
diyene bi bak kendin ölesin kızım bi girion yarm saat sonra nilüferi arada bul.esim iyi iside iyi cok sükür bende fındık kırıp oturuyorum ama bi yumurtamı kıramıyorum:)
sen?nerde calision yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?