Gebe kalamayanlar buraya.....

Ahucum üzülme rabbim ol demezse olmaz napalm NILUFER BENDE ERYAMANDAYIM CANIM BEN HEP BURDAYM AY SARI OLDUGUNA BAKMA AZ ONCE SENDE OYLEYDN

Ahucum üzülme rabbim ol demezse olmaz napalm NILUFER BENDE ERYAMANDAYIM CANIM BEN HEP BURDAYM AY SARI OLDUGUNA BAKMA AZ ONCE SENDE OYLEYDN

az önce ben çıktım geldim ama sen kaçıyosun 15 dk bir cevap veriyosun iyimisin nasılsın eşin nasıl işin nasıl sen nasılsın herşey nasıl burcu 3 dk da cvp verdi bu sorulara sende 5 dk da cvp ver hemen alkisalkisalkis

öylede sağol yeni doğmuş bebekleri sokağa atanları görünce yada kürtaja gidenleri duyunca insan .....
yinede ALLAHA şükür bi problem yok beklemedeyiz

diyene bi bak kendin ölesin kızım bi girion yarm saat sonra nilüferi arada bul.esim iyi iside iyi cok sükür bende fındık kırıp oturuyorum ama bi yumurtamı kıramıyorum:)
sen?nerde calision yavrum

canım selam o aç gözlü avcı ben oluyorum kıskandımda lülülülülülünasılsın biz burcuyla atışıp duruyoruz ama o kaçtı yine:lepi:

hiçte bile kaçmadım tamammı ben burdayım hep sen kaçıyorsun kızıııımmmmm sen üyelik ismini nilse yerine puan avcısı yapsana:sm_cool:delikafadulden:roflol:

diyene bi bak kendin ölesin kızım bi girion yarm saat sonra nilüferi arada bul.esim iyi iside iyi cok sükür bende fındık kırıp oturuyorum ama bi yumurtamı kıramıyorum:)
sen?nerde calision yavrum

ahh kuzum benim gece uyku tutmadı herhalde seni girmişsin topiğe ama kimseyi bulamadın sanırımsenağlama

bugünde kimse yok anam burda geliriz yok olurlar gelmeyiz kızarlar biri nerde kimbilir nerelerden puan toplamaya gitti acaba diğeride zaten yoksunyok iişte adı üzerindekaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…