- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.061
bilmiyorum belki ben de bursalıyım da ondan sordum
Hımmm anladım canım ama ne yazıkkİ tanıdık Çıkamadık be mustafakemalpaŞada oturuyorum tatlım.
SELAM CANLARIM.:enbuyukkk: HEPİNİZİ ÖPÜYORUM YAZDIKLARINI OKUDUM Bİ BAKTIM EPEY ZAMAN GEÇMİŞ ARTIK İŞ BAŞINA DÖNÜYORUM HOŞÇAKALIN
Burdayım canım benİm bİryere gİttİĞİm yok tatlım bmen
hayır benimle ilgilenmiyosuuun ben puan toplamak için saçma saçma yerlere girip insanlara cevap veriyoruuum alkisalkisalkis:teytey:
manyak kız seni az değilsin vallahi sen ya şuan işyerinde kahkaha atıyorum ya canım benim güldürme kızzzz
ya nilsecim yazdığını görmedim valla cnm ben de bu puanları nasıl kazandığımı ve kazanınca ne olduğunu bilmiyorum
senin msj sayında 210 benimkide 210 niye senin puanın 1167 de benimki 77 napıyon çabuk söyle haksızlık bu yaaa:sinifsinif:
BURCUUUUU Iyi tamam ben gidiyorum konuşmazsan konuşma bööööölülülülülülü
at kahkahanı tabiki bak sana bi soru sorcam bunu çözemedim yeni mesaj geldiği zaman sürekli sayfa yenilemek zorundamıyım cahillik apla affet :lepi:
NOLDU KIZIM İŞİM VARDI ŞİMDİ DÖNDÜM OHHHH ÇATLA İŞTE PUANIN AZ SENİN KIZIM ÇIK ARAMIZDAN SEN HEEE DAHA 77 SİN HAAAA..KISKANANLAR ÇATLASIN YAKINDA ÖZEL ÜYE OLAYIMDA GÖR:mymeka:
YA DEMEKKİ BİR TEK BENDE BÖYLE DEĞİLMİŞ BENDE HEP BUNU MERAK EDİYORUM ÇOK ZOR OLUYOR NE YAPICAZ BÖYLE YOKSA BİZ Mİ BİR HALT BECEREMİYORUZ KIZZ YOKSAM CAHİLMİYİZ BİZdelikafadulden:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?