Gebe kalamayanlar buraya.....

beklemek zor tabiki hasta olursun isyan edersin ama olmayıncada olmaz yapcak bişey yoktur sadece bu ay bu gün diye bişi yok rahat ol incir suyu iç bak ben ona başladım bu aydan itibaren alternatif tıpa geçtim ben :dance:

yok canım benim ya bayramdan sonra mutlaka gidicem doktora akşam eşimlede bayağı uzun uzun konuştuk yavrum oda çok istiyoda belli edemiyor üzülücem diye

yok canım benim ya bayramdan sonra mutlaka gidicem doktora akşam eşimlede bayağı uzun uzun konuştuk yavrum oda çok istiyoda belli edemiyor üzülücem diye

e öyle benim eşte çok istiyo ama napalım bak ben hiç problem yok çok şükür e şimdi doktor bana napsın tövbe yarabbim kendimi koyacak eğer vakti değilse aşı tüp hepsi hikaye bırak bitanem yaakannehir sinirlendim lülülülülülü

bu ay önce bu dr gidip genel muayne olmayı düşünüyorum korkunun ecele faydası yok şu alttan muayne iğrenç bişey olsa gerek birde ben panik yaparım dr çok anlayışlı olması lazım bi kaç kadın doğum uzmanın agresif aceleci olduğunu gördüm o sebeb iyi bi dr bulmak lazım bi ay sonra bir yılımız bitiyor herkez için en hayırlısı olsun incir suyu açıkalrmıısn canım biraz

doğru söylüyosun canım yaa haaa...heee...kaydirigubbakcemile3hay allah ya nilsecim çok güldürdün beni bu arda bugn evlilik yıldönümünüz sanırım kızzz..

alttan muayene tabiki çok iğrenç onada alıştım artık ben çok doğal geliyo bana :dance:15 -16 adet kuru inciri ikiye böl yarım litre kaynar suya at 20 dakika kaynat süz 2 ye böl sabah akşam öğünlerden 15 dakika önce iç hatta içine yarım havuç rendele 21 gün yap sonra 7 gün ara ver sonra 21 gün daha başla bitir yumurtlamayı sağlıyo kolay hamile kalmayı sağlıyo ve rahmi kuvvetlendiriyo araştır istersen sende bitanem:dance:

:1hug:
bunu not alıyorum buyrunnnnnnnnn ramazandan sonra bu ayda bunu deneyelim bakalım ...:Saruboceq:

ben ramazanda başladım bi iftarda bi sahurda içtim bunu adetin bittikten sonra başla tamam 7 gün arada hastalığına denk gelir daha sırayla denenecek çok şey var :sm_cool:

bugün hasta oludum haftaya inş başlıycam deneme yanılma bakalım ne zman olucak belki evlilik yıldönümü hediyemiz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…