- Konu Sahibi EstetikEditor
-
selam seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin.yat kalk dua etde senin bi evladın var.bizde henüz oda yok ne olup olmayacağıda malum.ama seni çok iyi anlayabiliyorum.şimdi o ağlamaları bırak ve bi evladın olduğu için allahına şükür et olur mu:)
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
selam herkese. bebek ozlemi icnde olanlar sanirim burada toplaniyor. Bende onlardan birisiyim
MERHABA CANIM.BENDEDE ADET DÜZENSİZLİĞİ VARDI.BANADA DOKTORUM STRESTEN DEDİ.EVLENDİKTEN SONRA DÜZENSİZLİK BAŞLADI.AMA BEN 2 KEZ HAMİLE KALDI. 2 SİDE DÜŞTÜ AMA YİNEDE ÇOK FAZLA ALAKALI OLDUĞUNU SANMIYORUM.BENİM ARKADAŞIM 6 AYDA BİR ADET OLUYODU.AMA ŞU ANDA 5 AYLIK HAMİLE.EŞİNLEMİ GİTTİN DOKTORA.YANİ ŞU ANLAMDA SÖYLÜYORUM 2 NİZ BİRLİKTE GİDERSENİZ DAHA KOLAY ÇÖZÜM BULUNUR.ÜZME KENDİNİ.ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.bende yaklaşık 2 yıllık evliyim.ılk 1 yıl bebek istemedik.şuan istiyoruz fakat daha olmadı.adet düzensizliğim var.bu düzelmeden pek şansımızın olacağını sanmıyorum bunun için öncelikle adetimin düzenlenmesi gerekiyo.3 ay kadar bi ilaç kullandım. şuan yine düzensiz adetim.doktor bunun stresten olabileceğini söylüyo çünkü herşey çok normalmiş.
inşallah allah bütün bebek isteyenlere versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?