Gebe kalamayanlar buraya.....

Slm canim gercekten hamile kalabilirmiyiz ve elimize bebisimisi alabilirmiyiz?
Allahim bunu nasip et diyoruz. Elden geleni yapmaliyiz. Insallah yuzumuz guller

Slm canim 1 cocuk olsa da allahim nasip etmis. Allahim yardim etsin. Ben senelerce anne olabilmek icin ugrasanlardanim.Bu duyguyu yasaman cok guizel.

slm benim de bitane var ama yinede hamile kalmayı sizin kadar çok istiyorum .gidip gelmekten yoruldum artık klomen de işe yaramıyor .canım çok sıkkın gelecek ay igneleri denicez oda işe yaramaz gibi geliyor.ama allahtan umut kesilmez .

bende yaklaşık 2 yıllık evliyim.ılk 1 yıl bebek istemedik.şuan istiyoruz fakat daha olmadı.adet düzensizliğim var.bu düzelmeden pek şansımızın olacağını sanmıyorum bunun için öncelikle adetimin düzenlenmesi gerekiyo.3 ay kadar bi ilaç kullandım. şuan yine düzensiz adetim.doktor bunun stresten olabileceğini söylüyo çünkü herşey çok normalmiş.
inşallah allah bütün bebek isteyenlere versin..

bu bebekler ne zaman gelecek yaa her bebeğe soruyorumm ir haberr alıcakmış gibi sankiii beni gözlerimee bakıp az kaldı bekle diyorlaer sankii amaa yok yokkkk

evlat sahibi olupta daha sonra olamayan arkadaşlar lütfen bu kadar psikolojinizi bozmayın bizleri düşünün siz en azından anneliği tatmışsınız bu güzelliği yaşamışsınız tekrar olmasa nolur
ben 7 yıldır bu duyguyu tatmak için uğraş veriyorum başaramadım belkide hiç başaramayacağım unutmayın beterin beteri var
allahım isteyen herkese versin

eeeeeee canlarim kalbimiz param-parca bu bir sinavdir.Allahim yardimcimiz olsun. Allahim anne olmayi nasip etsin.

selamlar, Allah'ın izniyle bu zor sınavı geçeceğiz.hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.buna yürekten inanıyorum.8 senedir her fırsat bulduğumda bunu diliyorum rabbimden.Allah'ım bütün isteyenlere evlat sahibi olmayı nasip et.

slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ama yok işte 2 senelik evliyim bitane oldu düştü sonra tedavi gördüm yumurtalıklarımda kist oluşmuştu cok şükür gecti 5 aydır bekliyorum adetim 14 gün gecti test yaptım cıkmadı moralim cok bozuk ama yinede kendimden önce kac senedir cocuk bekleyenler için dua ediyorum Rabbim yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar bende burdaki arkadaşlar gibi uzun zamandır bekleyenlerdenim tam 18 ay dile kolay allah şükür bir sorunumuz yok bekliyoruz zamanı var demekki diyorum allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bu siteye girmeden önce yanlız bi tek benmiyim diye düşünürdüm ama yanlız değilim sizde değilsiniz elbet bizimde bebeklerimiz olacak kızlar herşeyin iyi bir sebebi vardır

Slm arkadaslar.Bekliyoruz Sanki hamile kalacaksiniz gibi hisler oluyor mu? Ben hayal edemiyorum.Acaba nasil duygu. Yasayabilsem nasip olsa............................

Merhaba arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim. 7 yıllık evliyim, 2 sene korunduk sonra çocuğumuz olsun istedik olmadı. doktora gittik bütün tetkikleri yaptırdık eşimin sperm yapısı bozuk çıktı doktor aşılama önerdi bu arada hamile kaldım ama 2 aylıkken düşük yaptım sonra yine olmadı.Geçen yaz eşim varikosel ameliyatı oldu 9 ay oldu ama yine bi şey yokkkk offfffff çıldırcam bıktım uğraşmaktan artık anne olmak istiyorum 3 gün önce hasta oldum moralim sıfır....Bu arada bi şey sorucam doktorun biride aşılamaya gerek yok direk tüp bebek yapalım dedi çok önemli bi neden olmadıkça aşılama yapılıyo diye biliyorum ama siz ne dersiniz bana yardımcı olun lütfen.....Allah hepimize en kısa zamanda bir bebek nasip eder inşallah....(Artık çevremdekilerin hamileliklerini izlemek istemiyorum)

MERHABA CANIM.BENDEDE ADET DÜZENSİZLİĞİ VARDI.BANADA DOKTORUM STRESTEN DEDİ.EVLENDİKTEN SONRA DÜZENSİZLİK BAŞLADI.AMA BEN 2 KEZ HAMİLE KALDI. 2 SİDE DÜŞTÜ AMA YİNEDE ÇOK FAZLA ALAKALI OLDUĞUNU SANMIYORUM.BENİM ARKADAŞIM 6 AYDA BİR ADET OLUYODU.AMA ŞU ANDA 5 AYLIK HAMİLE.EŞİNLEMİ GİTTİN DOKTORA.YANİ ŞU ANLAMDA SÖYLÜYORUM 2 NİZ BİRLİKTE GİDERSENİZ DAHA KOLAY ÇÖZÜM BULUNUR.ÜZME KENDİNİ.ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

Son düzenleme:
evet hayırlısı olsun buarada ben yeniyim benim de 5 aydır olmuyo amabeş yıl gibi geldi bana canım sıkılıyo amannnnn bi sırrı var ne bu in anlamadımm

kızlar merhaba.benıde bılen bılır 3,5 yıldır evlıyız hatta 3 ay sonra 4 yıl olcak :=( çok üzgünüm yaa.ılk sekız ay korundum sonra hepiniz gıbı aynı şeyler iştee tetkikler bılmem neler.hepsini yaptırdık sonuçmu ? sonuç sebebi bilinmiyo :=( artık çok yoruldum gecen ay iğne tedavısı oldum çatlatma iğnesı gene olmadı doktor ıkı aylık dınlenmes uresı verdı bakalım.benımde tek umudum çatlamayan gerıden gelen 3 tane yumurta kalmıştı belkı onlar tutar dıye düşünüyorum.burda bırı öyle olmuş cunku.her gun ruyamda bebek göruyorum.bide ben cocukları cokkk sevıyorum anlatamam sıze.bakalım allahtan hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun.öyle bişeykı ben yumurtlama gunlerımı fılan bılıyorum çunku 28 gunde adet oluyorum.eşimdede sorun yok.bakalım ya kızlar.
AMA HERŞEYE RAĞMEN YALNIZ OLMADIĞIMI GÖRMEK VE BURDA OKUDUGUM MUCİZELER BENİ ÜMİTLENDIRIYOOOOOO

bıde kızlar şöyle bişey var ne zaman yazıldıysa o zaman görcez onu bılıyorum.çunku bakın bır arkadaş vardı dış gebelık gecırdı ve tüplerden bırı alındı.ona rağmen 1 yıl sonra tedavısız hamıle kaldı .inanılır gıbı degıllllll.

Slm arkadaslar nasilsiniz? Basririz.Guclu olalim.Bu sene evliligimize 10sene hamileyim diye esime mutlu haber verebilsem......

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler versin biraz sabırlı olun arkadaşlar elinizden geleni yapın gerisini allaha havale edin o bilir herşeyin iyisini ve hayırlısını bide şu açıdan bakın olaya çoğumuz bu siteyi bebek özleminden yanarken bulduk ve birçok güzel arkadaşlıklar kurduk buna vesile oldu bilgimizi ,üzüntümüzü,sevincimizi paylaşıyoruz yanlız olmadığımızı biliyoruz bizi anlayan birilerinin olduğunu biliyoruz öyleyse bu güzel arkadaşlıkların tadını çıkarın ve bebeklerinizin geleceği güne kadar hayatın tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…