- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet ağrı normal bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş
mrb arkadaslar ben de 5.5 senedir evliyim 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo,yumurtlamada sorunum var ,bugun doktora gittim asilama tedavisi olcakmisim bebek olana kadar igne vurulcakmisim ,insallah benimde en kisa zamanda olur ,tabi butun isteyenherkesin olsun ,allah herkese nasip etsin
slm bende aranıza yeni katıldım bende pkoluyum malesef ve 2.çocuk için uraşanlardanım bu ay klomen tedavisine başladım 5günsüreyle3adet alıyorum yumurta gelişirse aşılama yapacak umarım bu sefer olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ewt canım tedavi ile oldu ilk aşılamam da tuttu ama bu sefer inatçı 5 yıldır uraşıyorumolmadı kısmet pes etmek yok
kızlar merhabalar...
benimde bir evladım var...
ama 1 yıldır bebek için çabalıyoruz...
fsh yüksek çıktı...
klomen kullandım ç.iğnesi oldum..:1no2:
yumurtalar gelişti hemde bayağı iyi dedi dr. ama bebek olmuyor...kafamçokkarıştı
artık iyice umutsuzluğa kapıldım...:uhm:
sürekli ağlıyorum...senağlama
her ay kendimi hamiş ilan ediyorum... işte kasık ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet bu defa hamiyeyim diyoe bide utanmadan kendime yandaş buluyorum tezimi destekleme amaçlı...:çok üzgünüm:
ama yine sonuç hüsran tabi...senağlama
ayrıca regli oluyorum ....ama bu defada kesin üstüne görmüşümdür diye test almaya koşuyorum....:sm_confused:
galiba deliriyorum......tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?