- Konu Sahibi EstetikEditor
-
günaydın herkese,
birşey soracağım sizlere,klomen tedavisi gördüm 1 kere ama hamilelik olmadı,şimdi 2.denememiz bu sefer doktorum adetin 3.günü başla dedi ilacı içmeye.ben hep 5.gün diye bilirdim sonra 10.gün doktora gidilir diye bilirdim.şimdi bu durumda bir farklılık yaratır mı acaba?
ben idrar testi yaptım dün ama negetif sonuç aldım bu gün 28 gün adet görmedim anne olmayı çok istiyorum
slm canım samsunlusun sanırım bende öyle ama gurbet eldeyım şimdi :bbo: bende kıst tedavısı görüyorum.bebek istegım okadar cokkı anlatamam sana.su tarcın olayını denemeyı düşünüyorum faydası olurmu sence:uhm:
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
bende kalamıyorum hamiş bu ay bi şey yaptım bi teyzeyle tanıştım peşini bırakadım kadıncağazın ısrarlarıma dayanayıp bi bitki verdi onu içtim sanki yumurtalıklarım hareketlendi ateş bastı ama kimseye demedim hazirana kalırsın merak etme dedi bakalım denedim bi çaresizlik insana herşeyi yaptırıyo işte bekiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?