- Konu Sahibi EstetikEditor
inşallahhh hepimizz birgün anne oluruzdaa birdee bebişlerimizlee uğraşırızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 11 taşında bir kızım var.ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum bizde 4 yıl önce korunmayı bıraktık ama bende kist varmış kist tedavisini hemen arkasından hamile kaldım ama 4 aylık hamileyken düşük yaptım düşük yapınca çok üzüldüm hemen 1 çocuk istedim ama hala hamile kalamadım aradan 3 sene geçti ben de senin gibi bir olsun diyorum bi olmasın ama bencillik yapıp daha sonra kızımı hayatta tek başına bırakmak istemiyorum.ikimizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum dr yaşın genç bekliyelim dede ama ben aşılamaya geçtim bugün dr gideceğim ve yarın aşılamam olacak.nasip herşeyMrß.. 12 yaşinda oğlum var ve hala ikinci bebeği yapmadım.. bir yanım çok istiyor bir yanım rahatlığımı bozmak istemiyor ilerde pişman olurmuyum acaba diye endişeliyim.. işin garibi 4 yıldır korunma diye bir olayım yok ama hala bebekte yok galiba bir sorun var henüz karar vermediğm içinde doktora gitmedim.. o kadar rahatım ki bencilce düşünüp yeniden bebek bakmaya üşeniyorum.. hatalımıyım dersiniz :uhm:
mrß .. ya motorcu bir eşim var artçısıda benim ve bu bizde bir tutku gez toz eglen herşey o kadar güzelki şimdi bu tutkumdan ayrılmak ara vermek zor geliyor bu günleri o kadar çok bekledimki... annem çok hastaydı ve onun uzun süren hastalık dönemimde hep bu günlerin hayalini kurdum hayalime bir acı ile başladım annemi kaybettim ama hayat böyle malesef istemediğimiz acılara katlanıyoruz sabrediyoruz... ve şimdi ^^ bebek yapppppppppppppppp ^^ diye baskı altına alındım :1rolleyes: ama buna ben karar veremedim.. senin adına sevindim dilerim bu sefer olacak bebeğini kucağina alırsın istemeden bir şey olmuyor dimi canım :1no2: ...benimde 11 taşında bir kızım var.ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum bizde 4 yıl önce korunmayı bıraktık ama bende kist varmış kist tedavisini hemen arkasından hamile kaldım ama 4 aylık hamileyken düşük yaptım düşük yapınca çok üzüldüm hemen 1 çocuk istedim ama hala hamile kalamadım aradan 3 sene geçti ben de senin gibi bir olsun diyorum bi olmasın ama bencillik yapıp daha sonra kızımı hayatta tek başına bırakmak istemiyorum.ikimizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum dr yaşın genç bekliyelim dede ama ben aşılamaya geçtim bugün dr gideceğim ve yarın aşılamam olacak.nasip herşey
arkadaşlar size bir şey söylesem yaparmısınız.portekizli kadınlar tarçınla hamile kalırlarmış sakıza tarçını batırıp çiğnerlermiş bir ay kadar veya bal ile karıştırıp düzenli sabah ve yatarken yerlermiş ben öğrendiğimde arkadaşlara söyledim ve deneyen arkadaşlar hamile kaldı inşallah sizdede faydası olur
arkadaşlar size bir şey söylesem yaparmısınız.portekizli kadınlar tarçınla hamile kalırlarmış sakıza tarçını batırıp çiğnerlermiş bir ay kadar veya bal ile karıştırıp düzenli sabah ve yatarken yerlermiş ben öğrendiğimde arkadaşlara söyledim ve deneyen arkadaşlar hamile kaldı inşallah sizdede faydası olur
a.s. hımm neden olmasın ki .. denemekte fayda var dimi neyimiz eksilir paylaşimin için tşk canım