• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

slm arkadaşlar.bende 5 yıllık evliyim.2 aşılama ve 2 de tüp deneyimim var malesef negatif.bende pko var.sizlerle paylaşmak istedim.inşallah hepimizde ii haberler alırız.ankaradan olan varmı bu arada.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 2aydır gonophene kullanıyorum polikistik over olduğunu söyledi dr gerçektende bizi bizden başkası anlayamıyor:1no2: üstelik birde her ay hala yokmu diye soranları boğmak geliyor içimdenÇok üzgünüm çoook birbirimize dua edelim allah verir bizede birer tane inşllh:teselli:

Slm arkadaslar. Allah yardimciniz olsun Insallah hamile kalarak bebislerinizi ele alirsiniz. ben de aliyim. Bugun cok kotuyum sanki kist var. rahim cikacak gibi kotuyum. Kist oldugunda tam boyle argilar olurdu. Sukur diyorum yataklik halde degilim ama bugunku halimden korktum ne olur dua edin tup bebege girebiliyim baska sorun cikmasa

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.çoook zor bir yoldayız ama sonu da çooooook güzel olucak inşallah.

mrb arkadaslar ben de 5.5 senedir evliyim 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo,yumurtlamada sorunum var ,bugun doktora gittim asilama tedavisi olcakmisim bebek olana kadar igne vurulcakmisim ,insallah benimde en kisa zamanda olur ,tabi butun isteyenherkesin olsun ,allah herkese nasip etsin

mrb arkadaslar ben de 5.5 senedir evliyim 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo,yumurtlamada sorunum var ,bugun doktora gittim asilama tedavisi olcakmisim bebek olana kadar igne vurulcakmisim ,insallah benimde en kisa zamanda olur ,tabi butun isteyenherkesin olsun ,allah herkese nasip etsin

inşallah Allah ım en kısa zamanda sizlerede verir bi tane

slm bende aranıza yeni katıldım bende pkoluyum malesef ve 2.çocuk için uraşanlardanım bu ay klomen tedavisine başladım 5günsüreyle3adet alıyorum yumurta gelişirse aşılama yapacak umarım bu sefer olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm bende aranıza yeni katıldım bende pkoluyum malesef ve 2.çocuk için uraşanlardanım bu ay klomen tedavisine başladım 5günsüreyle3adet alıyorum yumurta gelişirse aşılama yapacak umarım bu sefer olur Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sekerhande merhaba,2.cocuk icin ugrastigini yazmissin.Bir sey sormak istiyorum musadenle ilk cocugun tedavi ile mi oldu yoksa dogal olarak mi hamile kaldin.Bende malesef pco var.Sorayim dedim.

slm bende iknci si icin ugrasnlardanim bu ay yogun calisdik bakalim insallah tutmusdur simdi bekleme modundayim ufffffff.

kızlar merhabalar...
benimde bir evladım var...
ama 1 yıldır bebek için çabalıyoruz...
fsh yüksek çıktı...
klomen kullandım ç.iğnesi oldum..:1no2:
yumurtalar gelişti hemde bayağı iyi dedi dr. ama bebek olmuyor...kafamçokkarıştı
artık iyice umutsuzluğa kapıldım...:uhm:
sürekli ağlıyorum...senağlama
her ay kendimi hamiş ilan ediyorum... işte kasık ağrısı,bel ağrısı,hassasiyet bu defa hamiyeyim diyoe bide utanmadan kendime yandaş buluyorum tezimi destekleme amaçlı...:çok üzgünüm:
ama yine sonuç hüsran tabi...senağlama
ayrıca regli oluyorum ....ama bu defada kesin üstüne görmüşümdür diye test almaya koşuyorum....:sm_confused:
galiba deliriyorum......tatlicadiarzu

slm arkadaşım yazdıklarının aynısını bende her ay yaşıyorumsenağlama üstelik senin 1tane var bende oda yok malesef inş sen 2.ye biz bekleyenlerde ilk bebişlerimize kavuşuruz allah yardım etsin:teselli:

ben aranıza yeni katıldım benimde 2yıldır bebeğim hala bana gelmedi 2ay klomen kullandım fayda vermedi bıraktım artık herseyi hiç bişey kullanmak gelmiyor içimden moralim çok bozuk yumurtalarım çatlamıyor inş kendiliğinden gelir artık bebeğim diye dua ediyorum etrafında ardarda doguran ve hamile kaldıgına üzülen insanlarar saskın gözle bakmaktan sıkıldım basta ben olmak üzere acilinden cümlemize hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder allahım inş ğörüsmek üzere

canım benim aynı düşüncelere sahibim seninle.herşeyi yaşayan bilir.ateş düştüğü yeri yakar.evliliğinin tadını çıkar diyolar.nasıl çıkarayım allah aşkına 3 yıllık evliyim ama sanki doğdum doğalı bu stresle yaşıyom.ahhhhhh bi gelseler dünyaya inşallah uğraşmalarımıza değerler...artık psikolojim bozuldu.akşama kadar uyuyorum kalkıp napacam diyorum.allah hepimizi kurtarsın.bizide güldürsün inşallah.

inşallah canım inşallah bende 3 yıldır uğraşıyorum.ama şunada dikkat et ben 2 yıldır devlet hastanelerinde uğraşıyom stres yapma bekle diyolar hiçbir sonuç alamadım. ama özel hastaneye gittim aşılama dedi doktor diğer doktorlara kalsa bekle bekle dur.bu arada bende eczaneleri zengin edenlerdenim.çok para verdim çok.artk utanır olmuştum her seferinde başka eczanelere gitmeye başladım.2 kez 2 çizgi oluştu.ama 2 gebelikte düşükle sonuçlandı.bakalım artık aşılama yapacaklar inşallah bu sefer 2 çizgi görmek nasip olur.hepimize bol şans .allah büyük

selam seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin.yat kalk dua etde senin bi evladın var.bizde henüz oda yok ne olup olmayacağıda malum.ama seni çok iyi anlayabiliyorum.şimdi o ağlamaları bırak ve bi evladın olduğu için allahına şükür et olur mu:)

ben bu konuya üyeyim ama ve devamlı bişeyler yazıyorum ama hiç bir şekilde sesimi duyuramıyorum.yaa acaba yanlış bişeylermi yazıyorum.ben bu siteyi kullanmayı hala öğrenemedim bana yardımcı olurmusunuz lütfen::uhm:

Back