- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.Benimde sorunum 1 ay önce PKO teşhisiyle başladı.Doktor daha başlangıcı dedi 21 günlük yasmin kullandım bitti 3 gündür kanama gelmedi.Bu arada da Glifor adlı ilacı kullanıyorum.10 aylık evliyiz bebekte istiyoruz ve korkuyorum olmaz diye.Bana bu konuda tecrübelerinizi palyaşırsanız çok memnun olurum.Teşekkür ederim
slm kızlar benımde bebısım olmuyo senağlama 15 aylık evlıyım 10 aydır denıyoruz ama olmuyoo, bu kadar zor olacagını hıc tahmın etmemıstım ılk zamanlar doktora gıttım rahım terslıgı ve kucuk kucuk kıstler var dedı ama rahım terslıgı kesınlıkle gebelıge engel degıl sadece gebe kalma surecını uzatır demıstı, ama ben artık dayanamıyorum 10 aydır o lanet olası tek cızgıyı gormekten bıktımmmmmmmm, hıcbır yere sıgamıyorum hep ıcımde sıkıntı 5 nisan ıcın doktordan randevu aldım tekrardan gıdıcem ama doktorlarda 12 ay gecmeden bısey yapmıyolarkı ısnır oluıyorummmm, bazen bebek resımlerıne baktıkca bebeklerı sevdıkce böyle burnum sızlıyo resmen nasıl tarıf etsem bılmıyorumkı ama az cok tahmın etmıssınızdır, yavas yavas etrafdanta sormaya basladılar hadı tembeller nıye yapmıyosunuz nezman yapcaksınız offf yanı dıyorum bazen ınsanları terslıyesım gelıyo valla cekemıyorum böyle muhabbetlerı, ınsallah en kısa zamanda hepımız bebıslerımıze kavusuruz,
Kuka cım bide bugünü adetin 1.günü olarak sayıyormuyum acaba?
ben klomen kullandım yumurtalıklarım oluştuktan sonra pregnly iğnesini ikigün vurundum iğneler dokandı şişlik yaptı seninde öyle oldumu bu arada msn varmı[/QUOTE
iğnelerin yan tesiri olmadı bende canım sadece hangi tarafta yumurta geliştiyse çatlama esnasında ağrı yapıyo oda normalmiş..bu ay vuruldum yine hakkımızda hayırlısı..msn adresim varda burda adres vermek yasak yanılmıyosam.bu konuda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar fisfisfis
tamam canım sohbet odasındada görüşebiliriz
merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum ama sizleri çok yakından takip ediyorum.Ben 3 yıllık evliyim 2 seneye de yaklaşıkda pko olduğundan bebişim olmuyodu.Martın 20 sinde ilk aşılamam oldu.salı günü belli olacak,inşallah bebişim tutunmuştur bana,şuan nasıl anlayabilirim olup olmadığını,tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz..
Herkesi çok öpüyorum,Allah isteğen herkesin kucağını boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?