- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.601
bu arada sen iyisin demi moralin düzeldimi canım benim :sinifsinif:
ahhh kızlar patlatıcam bu bilgisayarı artık internet gidip duruyor bir türlü konuşamadık çok özledim sizi ya dertleşemiyoruzda artıksenağlama
1- o gün içinde 2 yada 3 seferde bölerek iç .....2-soğanı bitir hemen arkasına başla daha etkili oluyor ben deli gibi soğan yapmadım :) .....3-eveeet hazır su ama ben ketılda kaynattığım için çeşme kullanıyorum opuyorumnanaktan
merhaba bele yastık koymayı bende deniyorum ama 6 ay oldu nerdeyse ve hiç bi sonuç alamadık yaa anne olanlar yardım etsin bende bebek istiyorum nerde yanlış yapıyoruz acaba bir senedir evliyim ve hiç kimseyle konuşmadım önce şimdide çalışmalarımıza ragmen olmuyor deneyimli olan arkadaşlar yardım edin nerde neyi yanlış yapıyoruz LÜÜÜÜTFEEEEEN
kızlar bende yeni geldim.. bebek istiyorum 6aydır olmuyo en sonunda eşimde sperm azlığı çıkttı ilaç kullanıyo şimdi bennde sorun yok o yüzdden hiçbişey yapamıyorum deliriyorum ilaç bile vermedi doktor ürologla çözeceksiniz senlik bişey yok dedi rahim filmi bile çektirdim temiz çıktı ama olmuyo,bildiğiniz alternatif bi yöntem var mı sperm sayısını ve hareketini artıracak çaktırmadan yedireyim onu üzmek istemiyorum yarıdm edin
sağol canım daha öncede yazdım özelden geldi mi bilmiyorum yaparım o kolay severiz zaten kahveyi bi de bele yakı atmak iyi geliyormuş ama galiba kadında olursa sorun şimdi faydası olur mu bilmem ben yiyne de deniyorum
özelden gelmedide canm beli yakı atmk ne oluyor
1- o gün içinde 2 yada 3 seferde bölerek iç .....2-soğanı bitir hemen arkasına başla daha etkili oluyor ben deli gibi soğan yapmadım :) .....3-eveeet hazır su ama ben ketılda kaynattığım için çeşme kullanıyorum opuyorumnanaktan
öncelikle hoşgeldin canm spermlein hareketini arttıran ilişkiye girmeden 2 saat önce türk kahvesi içilmesimiş eşine onu içir bende burda burda okudumbende artık içiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?