Gebe kalamayanlar buraya.....

bu arada sen iyisin demi moralin düzeldimi canım benim :sinifsinif:

düzeldi cnm düzelmk zorundda o hep ayın başında olur bana her hastalandığımda bakalım duyduğum herşeyi demktn gına geldi artık ama durmak devm ediyoruz işte soğan suyu ben yaptım ama 5 bardk suda yaptım sonradn duydm zayıflatıo die hakikatn zayıfladm çok başka işe yaramadı sen soğan suyunu nasıl duydn 2 bardk sudamı duydn sonradn onu duydm ve okudmn

merhaba bele yastık koymayı bende deniyorum ama 6 ay oldu nerdeyse ve hiç bi sonuç alamadık yaa anne olanlar yardım etsin bende bebek istiyorum nerde yanlış yapıyoruz acaba bir senedir evliyim ve hiç kimseyle konuşmadım önce şimdide çalışmalarımıza ragmen olmuyor deneyimli olan arkadaşlar yardım edin nerde neyi yanlış yapıyoruz LÜÜÜÜTFEEEEEN

canım öncelikle hoşgeldin bizde aynı dertten müzdaribiz.bende polikistikover var .sende kist falan da varmı yoksa herşey normalde mi olmuyor:uhm:

kızlar bende yeni geldim.. bebek istiyorum 6aydır olmuyo en sonunda eşimde sperm azlığı çıkttı ilaç kullanıyo şimdi bennde sorun yok o yüzdden hiçbişey yapamıyorum deliriyorum ilaç bile vermedi doktor ürologla çözeceksiniz senlik bişey yok dedi rahim filmi bile çektirdim temiz çıktı ama olmuyo,bildiğiniz alternatif bi yöntem var mı sperm sayısını ve hareketini artıracak çaktırmadan yedireyim onu üzmek istemiyorum yarıdm edin

öncelikle hoşgeldin canm spermlein hareketini arttıran ilişkiye girmeden 2 saat önce türk kahvesi içilmesimiş eşine onu içir bende burda burda okudumbende artık içiriyorum

sağol canım daha öncede yazdım özelden geldi mi bilmiyorum yaparım o kolay severiz zaten kahveyi bi de bele yakı atmak iyi geliyormuş ama galiba kadında olursa sorun şimdi faydası olur mu bilmem ben yiyne de deniyorum

özelden gelmedide canm beli yakı atmk ne oluyor

Slm arkadaşlar yeni geldim grubunuza.Bizde 3 yıllık evliyiz korunduk bu güne kadar.2 aydır çocuk istiyoruz artık korunmayı bıraktık.Ben herşey yolunda mı diye bir jinekoloğa gittim,smear yaptırdım bişey yok Allaha şükür, yumurtalıklarımda da kist falan yok, hormon testlerim gayet normal.Eşim de daha önce sperm sayısını ve kalitesini ölçtürmüştü onlarda sorunsuz.Gerisi bize kalıyo sanırım.Umarım bir problem yaşamayız.Ben biraz önyargılı başladım galiba çalışmalara.Etrafımda gebe kalmadan önce sorun yaşayanlar çok oldu.Korkuyorum açıkçası o nedenle sizinle paylaşmak istedim.Umarım Allah kimseye dermansız dertler vermez.En kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle...

Gebe kalabilmek için neler deniyosunuz arkadaşlar bu arada tavsiyelerinizi bekliyorum.Yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorum ama doğrumu yağıyorum acaba bilmiyorum?3 êylül(yani dün) adetimin ilk günüydü buna göre benim yumurtlama günüm ne zamana denk geliyo yaa? 12-19 eylül arası çalışmak lazım galiba:)))Sizceee?

özelden gelmedide canm beli yakı atmk ne oluyor

hani ağrı bandı da diyorlar eczanelerde yakı diye satılıyo yara bandının büyüğü biraz beline yapıştıryorsun ilişkiden bir saat önce onunla ilişkiye giriyon sabaha kadar kalıyor üstünde sabah çıkarıyon biraz sıcaklık hissi veriyor ama yakmıyo acıtmıyo tabi bunun bilimsel bir temeli yok büyüklerimizden duyduğumuz işe yaradığına şahit olan arkadaşlarım var eşinde sperm sorunu olmayanlara öneririrm sen ne zmandır uğraşıyorsun sorun neydi

Merhaba
Aranıza yeni katıldım
bana yardımcı olur musunuz,soğan suyu hakkında nasıl yapılır
sağolun.
a.s.

öncelikle hoşgeldin canm spermlein hareketini arttıran ilişkiye girmeden 2 saat önce türk kahvesi içilmesimiş eşine onu içir bende burda burda okudumbende artık içiriyorum

merhaba bizdeuk istiyorux bu kahveyi sadece eşimmmi içecek bende içecekmiyim

slm arkadaslar bende 4 senedir evliyim bende cok istememe ve esiminde istemesine ragmen olmadi,iki kez tüp bebek tedavisi oldum olmadi. psikolojim hic iyi degil evet arkadaslar bizi bizden baska kimse anlamaz ,,,,,,,allah insallah bu mübarek aylarda isteyen herkese nasip etsin.ve bizede

ben de 4 yıllık evliyim...6 aydır da korunmayı bıraktık..çocuk yok henüz...doktora gittik her şey normal dedi...bir yıl içerisinde hamile kalabilirsin dedi bakalım bir yıl dolduktan sonra bi de doktora gideriz....Allah herkesin gönlüne göre versin....

aslıııı canım üzülme lütfen bak buraya giren her arkadaş dertli herkesin içinde bi umjut wayy bak bendede prolaktin sorunu wayy sadece SABIRR napalım weren allah alan allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…