Gebe kalamayanlar buraya.....

evet çok zor , bi okadar da yıpratıcı..her ay aynı seramoni..canan çift çizgi görmeyi umarken, aniden geliverir kırmızılar..2 günlük bunalım...kısır döngü misali..

slm kızlar yeni gelen arkadaslarada merhaba.kızlar laptopumun sarj aletini bulamıorum o yüzdende gremıorum herkesi öpt umut yıtırmek yol

dönüşüm muhtesem olcak kızlar yeni tiyolarla sperm arttırıcı bisi biliorum iyice ögreniyim yazarm sıze.ay ben bu ay yine cok umutluyum bu arada esımı yıne ıkna edemedm ramazandan sonra artk napalm

selam kızlar bende 3 senelik evliyim bizimde bebişimiz olmuyo pco + kilo problemim var ilk sene çok ağladım olmuyo diye 2. sene doktora gitim sürekli. Ve 3. senemde anladım ki vakti gelmeden olmayacak . O nedenle kendimi üzmenin bi anlamı yok . Önce 20 kilo falan vericem . Sonra doktora gitmeden netten okuduğum soğan kürü üncir kürü hayır otu ne varsa yapıcam 6 7 ay olmassa doktora gidicem . 1 sene gittim hiçbişe yapamadı doktorlar. O yüzdn altanatif tıp denicem sonra tekrar tıpa döncem :)

HOŞGELDİN CANIM
aynen bende pko liyim 5 ay önce düşük yaptım şimdi yine cebelleşiyoruz soğan kürünü deniyorum sonra incir kürüne geçecem hiç sıkma canını allahın izniyle olur inşallaha.s

alkisalkisalkis
canın dün işim çıktı devam edemedim bu soğan kürü sadece 1 bardak kaynayan suya 1 orta boy soğanı 4 e böl sadece 5 dakika kaynat ılıkken iç bu çok faydalıdır senin yaptığını ben bilmiyorum bu arada incir kürünü 21 gün kullan 7 gün ara ver tekrar 21 gün kullan yani 42 gün tamam öptüm

canım türk kahvesi içir mutlaka ve ayrıca keçiboynuzu pekmezi mutlaka içir tamam üzme kendini :gitme:

ahhh ahhh neler yapılıyor bu ugurda dimi alalhım herkese çabucakk weysin ben halen prolaktinle ugraşiom yaa düştümü bilmiorum yakında gidecegim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…