Gebe kalamayanlar buraya.....

ben nilse nalesef kullanıcı link ayarlarımı bozdum ve düzeltemedim bu tekrar benim tamam mrsatom sanada tarifi vericem şu ayarlarımı bi yapıyımda yusufburcu hoşgeldin ama yoksun beni tekrar kaydedin LÜTFEEEEN:gitme:

merhaba ben nilde buraya kısa süre önce kayıt oldum ama daha kimseyle mesajlaşmadım..en son sizin mesajı görünce size göndereyim dedim.

canım 15-16 inciri ortadan ikiye kes tencereye koy ketılda yarım litre su kaynat üstüne dök 20 dakika kaynat kaynadıktan sonra süz suyunu 3 yada 2 öğün olarak iç aç karnına yemekten 15 dakika önce iç.hergün taze yapacaksın tamam masraflı ama olsuuuuuuun alkisalkisalkis

canım bu tarif ne için bide taze incirmi olck cvp yazarsn sewinirim

1/canım 1 kere yaptığımı o gün içinde mi yoksa bi keredemi bitirecem.2/soğan suyunu bitirdikten sonra mı başlıyım.3/hazır su mu kullanıyımkaydirigubbakcemile3

kuru incir bitanem yumurta oluşumunu sağlıyo rahmi kuvvetlendiriyo yumurta çatlatıyo bu yöntemle hamile kalanlar var bende başladım allahın izniyle :)

bide şunu soracam çalıştorum ya ben onu bi şişeye koyu iş yerinde soğuk içsem olurmu?opuyorumnanaktan

1/canım 1 kere yaptığımı o gün içinde mi yoksa bi keredemi bitirecem.2/soğan suyunu bitirdikten sonra mı başlıyım.3/hazır su mu kullanıyımkaydirigubbakcemile3

1- o gün içinde 2 yada 3 seferde bölerek iç .....2-soğanı bitir hemen arkasına başla daha etkili oluyor ben deli gibi soğan yapmadım :) .....3-eveeet hazır su ama ben ketılda kaynattığım için çeşme kullanıyorum opuyorumnanaktan

ahhh kızlar patlatıcam bu bilgisayarı artık internet gidip duruyor bir türlü konuşamadık çok özledim sizi ya dertleşemiyoruzda artıksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…