- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.561
burdayım dur sana bişi yazcam bekle öncelikle ne zaman hasta oldun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya devam ediyorum klomenide bitirdim soğan suyunuda içiyorum her gün akşam iftardan sonra iki tane ben 5 tane de eşime kuru incir yediriyorum bakalım
bak bide ilişki yapmadan 2 saat önce eşine türk kahvesi içir bunu dr tavsiye etti onada bu ay başladım adama böööğ geldi artık :) :)
canım ben 3 ağustosta dr gittim (bu arada 20 gün lük soğan suyu krü yaptıktan sonra)dr bana pko var ama bi tane gelişen yumurtan var dedi hafta sonu deneyin olmazsa kolemene başlıcaz dedi.23 ağustosta adet oldum adetin 3. gnü sabah 2 tane aldım 5 günde bitti 5 gündürde soğan suyu içiyorum incir yiyorum bide senin dediğini yaptım 5 gündür eşime kahve içiriyorum ilişkiden2 saat önceyerimseniben
incir yeme suyunu iç daha etkili hem cok acele ediyosun yumurtlama tarihin gelmemişki kuzum ama en önemli günlere girmişin.peki pko hariç yumurta sorunun varmı bu klomeni aptal bi doktor muayene etmeden bana verdi ama adetin 5. günü sabah ve akşam birertane almamı istedi ama işe yaramadı kaydirigubbakcemile3 bu arada soğan kürünü 15 günden fazla kullanma:umursamaz:
incir yeme suyunu iç daha etkili hem cok acele ediyosun yumurtlama tarihin gelmemişki kuzum ama en önemli günlere girmişin.peki pko hariç yumurta sorunun varmı bu klomeni aptal bi doktor muayene etmeden bana verdi ama adetin 5. günü sabah ve akşam birertane almamı istedi ama işe yaramadı kaydirigubbakcemile3 bu arada soğan kürünü 15 günden fazla kullanma:umursamaz:
pko olan 2 bayan arkadaşım var hatta ameliyat oldular birinden sürahi kadar kist çıkmıştı ikiside çok korktu bebişimiz olmuycak diye ama birinin istedikten 4 ay digerininde hiç beklemediği bir zamanda bebeği oldu allahım istedikten sonra herşey olur ama zamanı değil demekki bitanem ben artık kafamdan silip atıyorum çünkü vakti gelince elbet olucak hayırlısıyla inşallahalkisalkisalkis
bende pko yok yumurta var çatlama var eşimde sorun yok hormonlar normal yani yokta yok ama bebekte yokkaydirigubbakcemile3
ay çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa olur inşallah bebişin en kısa zamandaŞeniz
sende öylesin bitanem ankaralıyım beeeen
sende öylesin bitanem ankaralıyım beeeen
hah oldu şimdi.ben hastanede çalışıyorum dr arkadaşlar bana ankara gatada bi dr söyledi çok iimiş ben mersinde olduğum ve çalıştığım için adana başkente gidiyorum bide onu dene istersen
msn adresimi versem eklermisin:uhm:
tamam canımtamam canım anlaşıldı bu arada ben mail alamıyorum siteler sorun veriyo alır almaz ekliycem seni tamam diğerini iptal ettimde kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan