- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.621
ayyyyyyyyyy çewrimiçi birisi süperr yaa ben duru nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dönüşüm muhtesem olcak kızlar yeni tiyolarla sperm arttırıcı bisi biliorum iyice ögreniyim yazarm sıze.ay ben bu ay yine cok umutluyum bu arada esımı yıne ıkna edemedm ramazandan sonra artk napalm
selam kızlar bende 3 senelik evliyim bizimde bebişimiz olmuyo pco + kilo problemim var ilk sene çok ağladım olmuyo diye 2. sene doktora gitim sürekli. Ve 3. senemde anladım ki vakti gelmeden olmayacak . O nedenle kendimi üzmenin bi anlamı yok . Önce 20 kilo falan vericem . Sonra doktora gitmeden netten okuduğum soğan kürü üncir kürü hayır otu ne varsa yapıcam 6 7 ay olmassa doktora gidicem . 1 sene gittim hiçbişe yapamadı doktorlar. O yüzdn altanatif tıp denicem sonra tekrar tıpa döncem :)
düzeldi cnm düzelmk zorundda o hep ayın başında olur bana her hastalandığımda bakalım duyduğum herşeyi demktn gına geldi artık ama durmak devm ediyoruz işte soğan suyu ben yaptım ama 5 bardk suda yaptım sonradn duydm zayıflatıo die hakikatn zayıfladm çok başka işe yaramadı sen soğan suyunu nasıl duydn 2 bardk sudamı duydn sonradn onu duydm ve okudmn
kızlar bende yeni geldim.. bebek istiyorum 6aydır olmuyo en sonunda eşimde sperm azlığı çıkttı ilaç kullanıyo şimdi bennde sorun yok o yüzdden hiçbişey yapamıyorum deliriyorum ilaç bile vermedi doktor ürologla çözeceksiniz senlik bişey yok dedi rahim filmi bile çektirdim temiz çıktı ama olmuyo,bildiğiniz alternatif bi yöntem var mı sperm sayısını ve hareketini artıracak çaktırmadan yedireyim onu üzmek istemiyorum yarıdm edin
nilse cnm merhaba ben duru nasılsın ayy ne için bu kürler tam okuyamadım ama