- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.581
tamam canım
ben hasta almaya başlıcam hoşkal allaha emanet olopuyorumnanaktan
hadi sana kolay gelsin ozaman canım:gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım
ben hasta almaya başlıcam hoşkal allaha emanet olopuyorumnanaktan
selam nasılsın :)
hadi sana kolay gelsin ozaman canım:gitme:
merhaba ben nilde buraya kısa süre önce kayıt oldum ama daha kimseyle mesajlaşmadım..en son sizin mesajı görünce size göndereyim dedim.
canım 15-16 inciri ortadan ikiye kes tencereye koy ketılda yarım litre su kaynat üstüne dök 20 dakika kaynat kaynadıktan sonra süz suyunu 3 yada 2 öğün olarak iç aç karnına yemekten 15 dakika önce iç.hergün taze yapacaksın tamam masraflı ama olsuuuuuuun alkisalkisalkis
canım 15-16 inciri ortadan ikiye kes tencereye koy ketılda yarım litre su kaynat üstüne dök 20 dakika kaynat kaynadıktan sonra süz suyunu 3 yada 2 öğün olarak iç aç karnına yemekten 15 dakika önce iç.hergün taze yapacaksın tamam masraflı ama olsuuuuuuun alkisalkisalkis
ben nilse nalesef kullanıcı link ayarlarımı bozdum ve düzeltemedim bu tekrar benim tamam mrsatom sanada tarifi vericem şu ayarlarımı bi yapıyımda yusufburcu hoşgeldin ama yoksun beni tekrar kaydedin LÜTFEEEEN:gitme:
1/canım 1 kere yaptığımı o gün içinde mi yoksa bi keredemi bitirecem.2/soğan suyunu bitirdikten sonra mı başlıyım.3/hazır su mu kullanıyımkaydirigubbakcemile3
bide şunu soracam çalıştorum ya ben onu bi şişeye koyu iş yerinde soğuk içsem olurmu?opuyorumnanaktan
aa bende deniyim ozamn bendede zate yumurtlama sorunu var azmış o yüzdenmiş zate herşy
aa bende deniyim ozamn bendede zate yumurtlama sorunu var azmış o yüzdenmiş zate herşy