• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merahaba canım bende yıllar suren cabalardan sonra doktora gittim. tüp bebege karar vermiştiştik. doktor 3 ay ovulasyon testi denememi soyledi. burdada bazı arkaşlar bahsediyodu. ve şimdi gebeyim bebişimi bekliyorum dört gözle. gercekten çok uzcuz bi çözüm oldu. gebe kalamayan arkadaşlar pahalı çözümlere gitmeden önce mutlaka 1 ay ovulasyon testi denesinler bence. öpüyorum ...ankaradan sinem...

allah analı babalı büyütsün gözün aydın olsun bitanem çok sevindim senin adına .. ben ovülasyon muayenesini bizzat heray ve hergün doktora gidip baktırıyorum 3 aydır gidiyorum herhangi bir sorun yok yumurta var yumurtlama var ama olmayınca olmuyo zamanını bekliyo bak seninki zamanını bulmuş geliyo bitaneciğin kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bugün doktora gittim.adetimin 3. günü bugün.bu ay farlutalle adet olmuştum.doktor vajinal ultrasonla baktı.2 tane kist gördü.biri 6 cm öteki 5 cm bir adette miyomum varmış.polikistik over demedi ama.hko değil.rahmim çok kalınlaşmış o yüzden gebelik testi yapalım dedi.kan verdim yarın 6 da alacağım sonucu.drum önce kistleri küçültmemiz gerek rahmi de inceltmemiz gerek dedi.
ya ben gebe kalmak istiyorum dedim.ama önce kistleri küçültmek lazım dedi.doğum kontrol hapı kullanacağım şimdi
bana ultrason yaparken yumurtlamayı arttırıcı ilaç kullandın mı dedi?
iki tane kist görünce şüphelendi galiba.
sonra da rahim filmi çekilcek
işin ilginç yanı bundan önceki drum kistin 1 tane olduğunu söyledi ve miyomu görmedi
kızlar kist niye oluşur ya
benim durumuda olan arkadaşlar yardım lütfen...

merahaba canım bende yıllar suren cabalardan sonra doktora gittim. tüp bebege karar vermiştiştik. doktor 3 ay ovulasyon testi denememi soyledi. burdada bazı arkaşlar bahsediyodu. ve şimdi gebeyim bebişimi bekliyorum dört gözle. gercekten çok uzcuz bi çözüm oldu. gebe kalamayan arkadaşlar pahalı çözümlere gitmeden önce mutlaka 1 ay ovulasyon testi denesinler bence. öpüyorum ...ankaradan sinem...

mrb sinemcim ya bana ovülasyon testi hakkında bilgi veririmisn.bende polikistikover var 5 ay önce 1 aylık hamile iken düşük yaptım şimdi tekrar düşünüoruz yani bu polikisti olanlar içinde uygunmudur?bi de nerden temin edebilirim?vereliniortak

slm arkadaşlar buqünüme ağlayarak başldım çok morelszm ben bu aydn bi ümit bekliyordum ama bu sabah yine hastalandım cumartesi günü yine doktora gitjem adetin 3. günü gel demişti bakalım bu sefer nedijk çok merak ediyorum benim için dua edin arkadaşlar artık düzene girsin herşeym iç açıcı şeyler söylesn doktorum

slm arkadaşlar buqünüme ağlayarak başldım çok morelszm ben bu aydn bi ümit bekliyordum ama bu sabah yine hastalandım cumartesi günü yine doktora gitjem adetin 3. günü gel demişti bakalım bu sefer nedijk çok merak ediyorum benim için dua edin arkadaşlar artık düzene girsin herşeym iç açıcı şeyler söylesn doktorum

bitanem canım benim çok iyi anlıyorum seni üzme kendini nolur ümitlerini kaybetme elbette olucak bebişin moralini bozma inşallah dr hayırlı haberler verir :gitme:

Back