- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.541
merahaba canım bende yıllar suren cabalardan sonra doktora gittim. tüp bebege karar vermiştiştik. doktor 3 ay ovulasyon testi denememi soyledi. burdada bazı arkaşlar bahsediyodu. ve şimdi gebeyim bebişimi bekliyorum dört gözle. gercekten çok uzcuz bi çözüm oldu. gebe kalamayan arkadaşlar pahalı çözümlere gitmeden önce mutlaka 1 ay ovulasyon testi denesinler bence. öpüyorum ...ankaradan sinem...
ne oldu canım neden üzgünsün :teselli:
merahaba canım bende yıllar suren cabalardan sonra doktora gittim. tüp bebege karar vermiştiştik. doktor 3 ay ovulasyon testi denememi soyledi. burdada bazı arkaşlar bahsediyodu. ve şimdi gebeyim bebişimi bekliyorum dört gözle. gercekten çok uzcuz bi çözüm oldu. gebe kalamayan arkadaşlar pahalı çözümlere gitmeden önce mutlaka 1 ay ovulasyon testi denesinler bence. öpüyorum ...ankaradan sinem...
slm arkadaşlar buqünüme ağlayarak başldım çok morelszm ben bu aydn bi ümit bekliyordum ama bu sabah yine hastalandım cumartesi günü yine doktora gitjem adetin 3. günü gel demişti bakalım bu sefer nedijk çok merak ediyorum benim için dua edin arkadaşlar artık düzene girsin herşeym iç açıcı şeyler söylesn doktorum
kızlar günaydın kimse yok mu yoksa?
günaydın bitanem bak ben burdayım geldim amaaa sen yoksuuuuuuuuuuuuuuunnnn :sinifsinif:
slmlar:1hug:
selam nasılsın :)
canım sen soğan kürünü bitirdinmi nasıl geldi işe yaradımı opuyorumnanaktan
selam nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?