• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canım yha olmuyor bu böyle bana sıkıntı geliyor konuşamıyos bile ister 249.sayfada msn adresm var senin içinde sorun değilse ordan konuşalm

olur canım benim bende öyle düşünüyorum bazen ama sonra diyorum ki demekki allah için zamanı değil belkide olsa hayırlısı olmucak benim için şimdi allahıma hayırlı zamanda ve hayırlı evlat ver diye dua ediyorum

canım ben olmuyor böle derkn bebekten söz etmdm şu mesajları görememekten söz ettim 249.sayfada msn adresimi yazmıştım istersen seninkine eklede ordn konuşalım demiştm daha hızlı konuşabilirz

esinte sisteme girersen ve ben olmazsan durumunu bildirirmisin lütfen merak ettim bugün nasılsın :sinifsinif: yusufburcu senide merak ettim beyin geldimi naptın yoksunuz burda :sinifsinif:

slm kızlar ben geldim çok bunalmıştım birazda tartışma cabası oldu sorun yok düzeldi ama bilirsiniz küs kalmamak için, için hala kırgında olsa he diyip geçmek biraz doldurdu beni öyle işte sizlerden naberr haaa bu arada fal baktırdım:kedi:adam bana senin yumurtlama problemin var dedi şok oldum ya hiç inanmazdm dedigi dogru çıktı ve daha bi sürü şey

slm kızlar ben geldim çok bunalmıştım birazda tartışma cabası oldu sorun yok düzeldi ama bilirsiniz küs kalmamak için, için hala kırgında olsa he diyip geçmek biraz doldurdu beni öyle işte sizlerden naberr haaa bu arada fal baktırdım:kedi:adam bana senin yumurtlama problemin var dedi şok oldum ya hiç inanmazdm dedigi dogru çıktı ve daha bi sürü şey

canım yumurtlama sorunu var demişsin sendede yumurtlama azlığımı var öyleise bi tedavi uygulanıyormu yanıt alıyonmu tedavidn yumurtlama azlığı bendede varmış oyüzden sordum cevap yazarsn sewinrm

Back