- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.521
canım fala inanma herşey allahtan herşeyi allah bilir birde dinimizde haramfal bakmak
canım yumurtlama sorunu var demişsin sendede yumurtlama azlığımı var öyleise bi tedavi uygulanıyormu yanıt alıyonmu tedavidn yumurtlama azlığı bendede varmış oyüzden sordum cevap yazarsn sewinrm
slm kızlar ben geldim çok bunalmıştım birazda tartışma cabası oldu sorun yok düzeldi ama bilirsiniz küs kalmamak için, için hala kırgında olsa he diyip geçmek biraz doldurdu beni öyle işte sizlerden naberr haaa bu arada fal baktırdım:kedi:adam bana senin yumurtlama problemin var dedi şok oldum ya hiç inanmazdm dedigi dogru çıktı ve daha bi sürü şey
kızlar ben geldim
duyan varmı beni?
bend burdayım
,:çok üzgünüm:
cnm bnm bende hiç inanmazdm ama bugün şok oldum Allaha inancım sonsuz ama bilirsin fala inanma falsızda kalma demişler
bende gecen haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum ve son 4 aydır bebek için çalışıyoruz ama olmuyo bu aydan baya umutluyum yumurtlama gününe dikkat ettim inşallah bu ay olur allah herkesin gönlüne göre versin
arkadaşlar gebe kalamayanlar için bir şey söyleyecem göbek düşmesini duymuşmuydunuz bilmiyorum ama göbek düşmesi gebeliğe engelmiş.bence birde göbeğiniz düşükmü değilmi baktırmanızı tavsiye ederim.göbek düşmesi ise gerçekten tedavisi de zor.benimde sürekli göbeğim düşüyor.gerçekten gittiğim kadın çok olmuş düşeli göbeğim aç karnına ve üç gün yapılması gerekiyor.göbeğim düşeli çok olduğu için karnımı epey ovaladı göbeğimin düşmesi epey zaman geçtiği için birde belimi(sırtımı)çiğnedi.hergün 1 saat aç karınına karnımı ovaladı yine geçmedi.maalesef göbeğim hala yerinde değil.gerçekten göbek düşmesi hamileliğe engel.bence göbek düşmesi olan arkadaşlar baktırsın.herkes şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?