Gebe kalamayanlar buraya.....

canım yumurtlama sorunu var demişsin sendede yumurtlama azlığımı var öyleise bi tedavi uygulanıyormu yanıt alıyonmu tedavidn yumurtlama azlığı bendede varmış oyüzden sordum cevap yazarsn sewinrm

cnm bana dr dediki her ay atılan yumurtaların yumurtalıga tutunmuş ve kist olusturmuş dedi benden hormon ve eşmden spermogram istedi ben yaptırdım ama eşim ramazan dolayısıyla bi türlü yaptıramadı dr um gerçekten çok mükkemel ism yapmış biri ben dedimki bnm gebe kalamamam söz konusu olabilirmi bundan dolayı dedim çok basit bi tedavi uygulucam dedi ama sonuçları görmem gerek dedi
daha gidemedim eşimi ikna edebilirsem yarın test yaptırcaz sonra dr gitcem bu sorduklarını sorarım dr.

hoşgeldin bitanem bende önemli bişey var zannettim tartışmadan bahsediyorum.kaydirigubbakcemile3 olur böle şeyler zaten düzelmişzemuszemus yumurtlama konusuna gelince falcı bakana kadar bilmiyomuydun yoksa o vesile oldu senmi doktora gittin hem takma kafana tedavini olursun düzelir :gitme:

cnm cok saolun iyikı varsınız ben gecen ay dr gtmstm bana yumurtan catlamıo demstı falcıda yumurtlama problemin var dedı durduk yere şok oldum tedavı görceksn dedı

slm kızlar a.s.nasılsınız kızlar soğan suyunu denedim bu ay adetim zamanında oldu valla çok sağolun moral ve tavsiyeleriniz bana çok iyi geldi birde yumurtalığımda ağrı oluyo acaba kistmi hareket ediyo adetle kisti atan arkadaşımız varsa yardımcı olabilirmi birde yoksunyok arkadaşım falcı başka neler söyledi bilmiyorum ama çok inanma söylediklerini düşündükçe gerçek olmaya başlar tecrübeyle sabittir falı kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar herzaman iyi şeyler söylenmiyo çünkü

cnm bnm bende hiç inanmazdm ama bugün şok oldum Allaha inancım sonsuz ama bilirsin fala inanma falsızda kalma demişler

canım allaha inancın sonsuzdur tabiki çünkü biz müslümanız elhamdülililah ayrıca ramazanın mübarek olsun senin ve tüm müslüman aleminin,canım yumurtlama prblemin ne zamandandır var dr nededi

merahaba canım bende yıllar suren cabalardan sonra doktora gittim. tüp bebege karar vermiştiştik. doktor 3 ay ovulasyon testi denememi soyledi. burdada bazı arkaşlar bahsediyodu. ve şimdi gebeyim bebişimi bekliyorum dört gözle. gercekten çok uzcuz bi çözüm oldu. gebe kalamayan arkadaşlar pahalı çözümlere gitmeden önce mutlaka 1 ay ovulasyon testi denesinler bence. öpüyorum ...ankaradan sinem...

bende gecen haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum ve son 4 aydır bebek için çalışıyoruz ama olmuyo bu aydan baya umutluyum yumurtlama gününe dikkat ettim inşallah bu ay olur allah herkesin gönlüne göre versin

arkadaşlar gebe kalamayanlar için bir şey söyleyecem göbek düşmesini duymuşmuydunuz bilmiyorum ama göbek düşmesi gebeliğe engelmiş.bence birde göbeğiniz düşükmü değilmi baktırmanızı tavsiye ederim.göbek düşmesi ise gerçekten tedavisi de zor.benimde sürekli göbeğim düşüyor.gerçekten gittiğim kadın çok olmuş düşeli göbeğim aç karnına ve üç gün yapılması gerekiyor.göbeğim düşeli çok olduğu için karnımı epey ovaladı göbeğimin düşmesi epey zaman geçtiği için birde belimi(sırtımı)çiğnedi.hergün 1 saat aç karınına karnımı ovaladı yine geçmedi.maalesef göbeğim hala yerinde değil.gerçekten göbek düşmesi hamileliğe engel.bence göbek düşmesi olan arkadaşlar baktırsın.herkes şifalar dilerim.

inşallah aysimacım bebeğine kavuşursun umutlu haberlerini bekliyoruzsırnaşık şey

berhundecim bu göbek düşmesini jinekoloklar kendi muayenelerinde anlarmı anlamazmı,,,, anlamazsa kime muayene olmak gerekiyo bilgilerin için teşekkürler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…