- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.321
kızlar selam bende geldim aranıza ben yokken bayağı dertleşmişsiniz:gitme:
selam yusufburcu nasılsın opuyorumnanaktan
İYİYİM nilsecim kuzum ya sen nasılsın?:1hug:
nilse canım 8 eylülde edet tarihim aslında ben 3 5 arası oluyom gecen ay 8 zinde oldum heralde buayda 8 zine gelio bide gebelikten önceki ay gün gecmesi rahmin gebeliğe hazırlığıymış öyle duydum sence doğrumudur cünkü ilkez gecen ay gecti 4 olması gereken adet 8 zinde oldum
bitanem ben evlenmeden önce 28 günde bir olurdum hiç sekmezdi ama evlendim tam 1 yıldır 30-32 günde bir oluyordu çok şaşırmıştım ama banada hazırlık dediler ilk defa bu ay tam 28 günde oldum bence bu doğru değil sadece süreç ve anatomi değişiyo ne yani sadece bizimkilermi hazırlanıyo bu 1 ayda 2 ayda yada tecavüz sonrası gebe kalanların bizden farkı ne onların hazirlık dönemleri yokmu çok mantıksız bence :)
iyiyim bitanem ben bugün doktora gitcem yumurta takibi yapılcak o yüzden önemli günlerime girdim stres yok sizinle konuşarak çok rahatlıyorum sende iisin umarım zemuszemus
doğru söylüyon canım ne bilim netten duydum rabbim cumanın ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi bize tez zamanda verir cifte bayram yaparız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiin esintecim ben incir kürüne başladım umarım oda şifa olur bana onunla hamile kalanlar varmış bende deniyorum bakalım :)
ama canım benim bu şekilde anlayamazsınki bende bazen önce oluyorum bu senin adet düzensizliğinden kaynaklanan birşey yani hormanlardan kaynaklanan birşey hamile kalsan anlardın tatlım
amiiin esintecim ben incir kürüne başladım umarım oda şifa olur bana onunla hamile kalanlar varmış bende deniyorum bakalım :)
ACABA bendemi başlasam ama ben gonal f vuruldum ve ovitrelle ile yumurtalıklarımı çatlattı doktor
ve 2 aşılamamı oldum 13 kaldı sonuca
inşallah hamileyimdir kızlarr
hadi bakalım tatlım inşaallah bende başlıcam hep inşaallah bir türlü kısmet olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?