• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

çok soal, aslında bi rahatsızlığım yok çok şükür yani varsada bilemiyorum ama böyle olmazdı hiç ben adetimi hep bir hafta önde görürüm yani bir hafta öne geliyor her ay. ama 2 kezdir kanama oluyo ilişki sırasında anlamadım acaba hamile kaldım da düştümü die düşündüm ama düşük nasıl oluyo onuda bilmiyorum ki ! çok korkuyorum inş. öyle bişiy yoktur çünki bebeğim olmasını çok istiyoruz eşimde bende. belki üstüne görmüşümdür diycem ama ilişki sırasında olması çok enteresan geliyo bana

kızlarr ben de hamile kalabilmek için 1.5 yıldır uğraşan biriyim.1 ay önce dr a gitmeye karar verdim.eşimdede bendede şuana kadar hiç bi problem çıkmadı.dün progesteron testim yapıldı.değerlerim:

progesteron:26.36
erkek:02.-1.4
foliküler faz:0.2-1.5
ovulasyon faz:0.8--3.0
luteal faz:1.7-27
henüz dr uma gitmedim.adet olunca 5.günü serephone diye yumrta gelişimini hızlandırıcı ilacına başla 11. günü bana gel tahlilinede ozaman bakıcam dedi.internette araştırdım luteal faz çok düşük acaba bu ne demek bileneniz varmı?testimi yorumlayabilecek duyarlı arkadaşlardan yardım bekliyorum.dr a gitmeme daha çok var ve canım çok sıkılıooo:(

cnm benimde doktorum progesteron testi ve bunun yanında bi kaç test daha istedi benim sonuçlarım
progesteron 1.14
foliküler faz 0.15 -1.40
midluteal 4.44 - 28.03
luteal faz 3.34 - 25.56
males 0.25- 1.22
bnm sonuçlar bunlar bu sonuçlara doktor bana yumurtlaman az dedi onun tedavisini görüyorum 4 aydır bu ay yine giitjm bakalım ozamn nedick bu testin yanında benden prolaktin vetsh testinide istedi benim bildiğim bu

meraba hepinize çok morelim bozuk neden bizler hamile kalamıyoruz bu kadr uğraşıyoruzda istemeynlerin oluyo isteyenlerin neden olmuyor bunaldım artık kafam çok karışık bazen diyorum düşüne düşüne kafayı yemesm iyi ewlilikte iki şeyden çok korkardım biri aldatılmk diğeri bebeiş olmaması bu yüsdende pek sıck bakmzdım ikincisi başıma geldi ve çok zor bişimiş allh kimseye vermesin

aaa öyle deme canım bak çok takıyosun kafaya ama sen böyle yaparsan zaten olmaz canım benim biraz gevşe sakin olmaya çalış:olmaz:

meraba hepinize çok morelim bozuk neden bizler hamile kalamıyoruz bu kadr uğraşıyoruzda istemeynlerin oluyo isteyenlerin neden olmuyor bunaldım artık kafam çok karışık bazen diyorum düşüne düşüne kafayı yemesm iyi ewlilikte iki şeyden çok korkardım biri aldatılmk diğeri bebeiş olmaması bu yüsdende pek sıck bakmzdım ikincisi başıma geldi ve çok zor bişimiş allh kimseye vermesin

ya lütfen böle moral bozukluğu yapma biliyorum anlıyorum ama stress bliyosunki en önemli sebeplerinden birisi

öyle evt biliyorum çevremde okadr çok hamile varki onları gördükçe hele eltimin yeni bebeği oldu hemde hiç istemiyordu şimdi onun nasıl o bebeği alıp içine çekerrcesine sevdiğini öptüğünü görünce hepten morelim bozuluyo bu sorun otamatikmn eşime yansıo ona hmn kızıyoorum sinirleniyorum ne olck bilmiyorum takmıyım diyorum yapamıyorum bilmiyorum nereye kadr böylegider

kızlar merhaba ben size bişey sorucam,dün ilişkiden biraz sonra kasıklarımdan makata ve anüse doğru yayılan kramp gibi bi ağrı oldu,ama çok kötü böyle atak şeklinde çok kıvrandım yani,merak ettim.sanki içimden bişeyler makata anüse baskı yapıyo gibi çok canım acıdı,korktum. böyle bişeyler yaşayan var mı, daha adetime de çok var

öyle evt biliyorum çevremde okadr çok hamile varki onları gördükçe hele eltimin yeni bebeği oldu hemde hiç istemiyordu şimdi onun nasıl o bebeği alıp içine çekerrcesine sevdiğini öptüğünü görünce hepten morelim bozuluyo bu sorun otamatikmn eşime yansıo ona hmn kızıyoorum sinirleniyorum ne olck bilmiyorum takmıyım diyorum yapamıyorum bilmiyorum nereye kadr böylegider

dünde ben aynı iş yerinde alıştığım bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugünde çocukluk arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ya nasip bunlar onların bir gelecek zamanı var bu kadar takma senin yaptğın gibi bende akşam eşime yaptım ama olan bize ve eşlerimize oluyor canım arkadaşım:1rolleyes:

kızlar merhaba ben size bişey sorucam,dün ilişkiden biraz sonra kasıklarımdan makata ve anüse doğru yayılan kramp gibi bi ağrı oldu,ama çok kötü böyle atak şeklinde çok kıvrandım yani,merak ettim.sanki içimden bişeyler makata anüse baskı yapıyo gibi çok canım acıdı,korktum. böyle bişeyler yaşayan var mı, daha adetime de çok var

valla canım ben anlamadım ama gaz sancısı olabilir belki saçma amaafisfisfis

mecburen dinleniyorum zaten çünkü doktor haftada 3 defa ilişkiye gireceksiniz dedi,ağrı başlamadan önce elimi kasığıma doğru koyup dua ediyordum içimden hem dua edip hemde sure okuyordum bi de önceki gün öğrendiğim bi duayı okudum. bi gece öncesi gece yarısından sonra 2 rekat namaz kılıp arkasaından istiğfar edip,salavat getirdim sonra da 1000 defa bu duayı okudum ardından da bebeğim olması için dualar ettim
" Rabbî lâ tezerniy ferden ve ente hayrül varisiyn!.."

mecburen dinleniyorum zaten çünkü doktor haftada 3 defa ilişkiye gireceksiniz dedi,ağrı başlamadan önce elimi kasığıma doğru koyup dua ediyordum içimden hem dua edip hemde sure okuyordum bi de önceki gün öğrendiğim bi duayı okudum. bi gece öncesi gece yarısından sonra 2 rekat namaz kılıp arkasaından istiğfar edip,salavat getirdim sonra da 1000 defa bu duayı okudum ardından da bebeğim olması için dualar ettim

allah dualarımızı kabul etsin inşallah bitanemalkisalkisalkis

canım beim allahım bu mübarek ayda dualarını kabul etsin emeklerini boşa çıkarmasın ayrı yeten bu dua için çok teşekkür ederim canım bende bi kenara yazdım inşallah yapıcam

Back