• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhabalar ben duru antalyadan :::::::::)7 aylık ewliyimm bende çokk işştiyorumm bebişim olsun 27 yaşındayımm süt hormonum fazla olduunu söyledi doktorum ilaç kullanıyorum 1 hafatadırr nezaman biter bu bekleyiş

sağol cnm sende h.geldin walla ne bilim çok şükür inş. hep böyle dvm eder dua et benim için ark.teklifin için tşk ederim kabul ettim.

merhabalar ben duru antalyadan :::::::::)7 aylık ewliyimm bende çokk işştiyorumm bebişim olsun 27 yaşındayımm süt hormonum fazla olduunu söyledi doktorum ilaç kullanıyorum 1 hafatadırr nezaman biter bu bekleyiş

durucum hoşgeldin aramıza ende bizdensin canım bebiş istiyorsun ama bence 1 sene bekle derim zaten doktorlarda 1 seneyi bekletiyorlar inşaallah herşey yoluna girer o zaman tatlım 7 ay kısa bir süre :emir_bebek:

sağol cnm sende h.geldin walla ne bilim çok şükür inş. hep böyle dvm eder dua et benim için ark.teklifin için tşk ederim kabul ettim.

kıyamam ben sana tatlım benim dua ederim tabiiki teklifimi kabul ettiğin için sağol canım ama sabret canım zamanla herşey daha güzel bile olacakhihoyyyt

teşekkür ederim ama heray nasılda bi bekleyiş içinde oluoo insan anlatamam çokk farklı bi psikolojii ewlenmeden önce hiçç bööle düşünmezdim adetim olsada şu karnımın şişligi gitse derdim şimdi ise

teşekkür ederim ama heray nasılda bi bekleyiş içinde oluoo insan anlatamam çokk farklı bi psikolojii ewlenmeden önce hiçç bööle düşünmezdim adetim olsada şu karnımın şişligi gitse derdim şimdi ise

güzelim 1 sene bekle derim kadınlık hormonların yeni yeni salgılanıyor yeni yeni yerine oturuyor 1 sene içinde olmazsa doktora gider danışırsın böyle yaparak psikolojin çok etkilenir

ama ben zaten gidiyorum doktora gerçekten çok etkileniyorum herkesin sormasından sıkıldım üstelik bi eksikligim warmışş gibi ama allahım isteyen herkese nasip etsin çok zorr bi durum çokk iiisinizzz saolun:çok üzgünüm:

Back