Gebe kalamayanlar buraya.....

çokk iiisinizz hepinizi çokk öpüyorum:kedi:

canımm sende çok iyisin bende 1 sene 1 ay oldu evleneli canım evlendiğimiz günden beri istiyoruz bebiş ama olmuyor napalım allahtan canım bence tatlım dediğim gibi 1 sene bekle süt hormanlarının gebeliğe etkisi var diye biliyorum ama ilaçla tedavisi bitince normale dönüyormuş canım..

hımmm canım engelmişş birasda fazlaymış bende kan tahlili yaptılar yumurtlamam felan normalmiş süt kaçmış biras ilaç kullanıorum işte dostinex umarım sewiyesi düşürde bende hamiş olurum dedimya gülüm herayın acısı içine oturuweriooyorr öölece kalakalıyorum sanki bişyiii çokk isteyince sanki engel konuluoo önüne

allahım tezz zamanda bebişler nasipp etsinn isteyen herkese canım zaten ööle bişeyy ols ahaykırcam bende hamileyim diye yazcamm heryerezemuszemus

güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim canım arkadaşım herşey gönlümüzce olsun ben kaçıyorum hepinizde çok öpüyorum allahım canı werende o alanda oo daha ne diyebilirimkii bu sözün üstüne çokk yıpranıyoruzz çokk üzülüorusss ama elden bişey gelmezz hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

kızlarr ben de hamile kalabilmek için 1.5 yıldır uğraşan biriyim.1 ay önce dr a gitmeye karar verdim.eşimdede bendede şuana kadar hiç bi problem çıkmadı.dün progesteron testim yapıldı.değerlerim:

progesteron:26.36
erkek:02.-1.4
foliküler faz:0.2-1.5
ovulasyon faz:0.8--3.0
luteal faz:1.7-27
henüz dr uma gitmedim.adet olunca 5.günü serephone diye yumrta gelişimini hızlandırıcı ilacına başla 11. günü bana gel tahlilinede ozaman bakıcam dedi.internette araştırdım luteal faz çok düşük acaba bu ne demek bileneniz varmı?testimi yorumlayabilecek duyarlı arkadaşlardan yardım bekliyorum.dr a gitmeme daha çok var ve canım çok sıkılıooo

ya bendesenağlama dün iş yerinden bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince daha bi kötü hissettim kendimi.şimdilik klomene başladım bide soğan suyu içiyorum:Saruboceq:

evet insan kötü oluyo benim kuzen hamile kaldı ve ben hiç aramadım daha birsenesi bile dolmadı kıskançlıktan değil ama icimden gelmio benim cocuk sorunumuda bilmiolar bana acımalarını istemiom sizde sorun kimde :Saruboceq:

günaydın esinte yazını okudum şimdi kendime benzettim seni çok yakınım olan biri hamile kaldı ve yüzünü bile görmek istemiyorum daha 3 ay oldu evleneli :-(

günaydın esinte yazını okudum şimdi kendime benzettim seni çok yakınım olan biri hamile kaldı ve yüzünü bile görmek istemiyorum daha 3 ay oldu evleneli :-(

hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ama ben bu ay umutluyum eşim klomen evicap kullanıyo eşimin sperm sayısı iyi sadece hareket az doktor klomen verdi bende evicap aldım kimse bilmio bu durumumuzu herkes bu ay hamile kalacaksın dio herkesin böyle düşünmesi tesadüfen eşimin klomen tadavisine başlaması bilmiyorum bu kadar tesadüf olurmu bence bu müjdenin habercisi bana dua edin:Saruboceq:

inşallah dilediğin gibi olur ve bize mutlu haberlerini tez zamanda veririsin kaç gün var hasta olmana ve inşallah olamamana seninle birlikte bekliycemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…