• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

nilse canım 8 eylülde edet tarihim aslında ben 3 5 arası oluyom gecen ay 8 zinde oldum heralde buayda 8 zine gelio bide gebelikten önceki ay gün gecmesi rahmin gebeliğe hazırlığıymış öyle duydum sence doğrumudur cünkü ilkez gecen ay gecti 4 olması gereken adet 8 zinde oldum

bitanem ben evlenmeden önce 28 günde bir olurdum hiç sekmezdi ama evlendim tam 1 yıldır 30-32 günde bir oluyordu çok şaşırmıştım ama banada hazırlık dediler ilk defa bu ay tam 28 günde oldum bence bu doğru değil sadece süreç ve anatomi değişiyo ne yani sadece bizimkilermi hazırlanıyo bu 1 ayda 2 ayda yada tecavüz sonrası gebe kalanların bizden farkı ne onların hazirlık dönemleri yokmu çok mantıksız bence :)

nilse canım 8 eylülde edet tarihim aslında ben 3 5 arası oluyom gecen ay 8 zinde oldum heralde buayda 8 zine gelio bide gebelikten önceki ay gün gecmesi rahmin gebeliğe hazırlığıymış öyle duydum sence doğrumudur cünkü ilkez gecen ay gecti 4 olması gereken adet 8 zinde oldum

ama canım benim bu şekilde anlayamazsınki bende bazen önce oluyorum bu senin adet düzensizliğinden kaynaklanan birşey yani hormanlardan kaynaklanan birşey hamile kalsan anlardın tatlım

bitanem ben evlenmeden önce 28 günde bir olurdum hiç sekmezdi ama evlendim tam 1 yıldır 30-32 günde bir oluyordu çok şaşırmıştım ama banada hazırlık dediler ilk defa bu ay tam 28 günde oldum bence bu doğru değil sadece süreç ve anatomi değişiyo ne yani sadece bizimkilermi hazırlanıyo bu 1 ayda 2 ayda yada tecavüz sonrası gebe kalanların bizden farkı ne onların hazirlık dönemleri yokmu çok mantıksız bence :)

doğru söylüyon canım ne bilim netten duydum rabbim cumanın ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi bize tez zamanda verir cifte bayram yaparız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim bitanem ben bugün doktora gitcem yumurta takibi yapılcak o yüzden önemli günlerime girdim stres yok sizinle konuşarak çok rahatlıyorum sende iisin umarım zemuszemus

iyiyim bende canım yok bi yaramazlık allah şükür senin adına sevindim canım ama stres yok bak tamammı kuzum sakin ol sakın birşeyide takma kafaya iyi haberlerini duymayı dört gözle bekliyorum canım benimopuyorumnanaktan

doğru söylüyon canım ne bilim netten duydum rabbim cumanın ramazan ayının yüzüsuyu hürmetine bebişlerimizi bize tez zamanda verir cifte bayram yaparız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşalllah ayrıca sen her duyduğunada inanma canım psikolojini bozarsın valla:olmaz:

ACABA bendemi başlasam ama ben gonal f vuruldum ve ovitrelle ile yumurtalıklarımı çatlattı doktor

ve 2 aşılamamı oldum 13 kaldı sonuca

inşallah hamileyimdir kızlarr

ama canım benim bu şekilde anlayamazsınki bende bazen önce oluyorum bu senin adet düzensizliğinden kaynaklanan birşey yani hormanlardan kaynaklanan birşey hamile kalsan anlardın tatlım

daha önce doktora gittim adet düzensizliğimin olmadığını hormon tahlillerimde temiz cıktı amin bi hamile kalsam cok kafaya takıyom eşimide cok ama cok seviyorum cok mutlu huzurlu bana deliler gibi aşık kocom birtek bebişim eksik ada olcak bem inanıyorum bu ay güzel haberi size vercem dualarınızı üzerimden eksik etmeyin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiin esintecim ben incir kürüne başladım umarım oda şifa olur bana onunla hamile kalanlar varmış bende deniyorum bakalım :)

evet canım o doğruymuş benim arkadaşım 3 senelik evliydi ondad yumurta tembelliği vardı yaptı bide o havucta rendeliyordu ve hamiş kaldı üç aykadar kullandı ve şimdi oğlu var yap tavsiye ederim bizzat şahitoldum

kızlar bişi diycem size özellikle esintecim sana ben hamile kalmayı düşündüğümden itibaren her ay hamilelik belirtisi hissettim işte bu ay hamileyim dedim kendi kendime ama aklına ne gelirse günüm geçti midem bulandı vsvsvs hatta falcı sen bu ay hamilesin bile dedi ama sonuç olarak işte 1 yıl oldu ama ortada birşey yok ayrıca bir sorun yok dün bir bayanla konuştum tam 10 ay sonra bebişi olmuş sakın takma kafana taktıkça olmuyor dedi o süpriz yapacak beklemediğin bir zamanda gelecek dedi bende kafamdan zorda olsa silmeye başladım lütfen sizde öyle yapın .....

ACABA bendemi başlasam ama ben gonal f vuruldum ve ovitrelle ile yumurtalıklarımı çatlattı doktor

ve 2 aşılamamı oldum 13 kaldı sonuca

inşallah hamileyimdir kızlarr

3 aşılama yaptıran bir tanıdığım var ama olmadı tüp bebek yöntemine başlıycaktılar incir ve soğan kürüne başladı ve o ay hamile kaldı umarım bizimde öyle olur başla sende bence o doğal bir meyve suyu hiçbir zararı olmaz zemuszemus

Back