- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.341
kızlar bişi diycem size özellikle esintecim sana ben hamile kalmayı düşündüğümden itibaren her ay hamilelik belirtisi hissettim işte bu ay hamileyim dedim kendi kendime ama aklına ne gelirse günüm geçti midem bulandı vsvsvs hatta falcı sen bu ay hamilesin bile dedi ama sonuç olarak işte 1 yıl oldu ama ortada birşey yok ayrıca bir sorun yok dün bir bayanla konuştum tam 10 ay sonra bebişi olmuş sakın takma kafana taktıkça olmuyor dedi o süpriz yapacak beklemediğin bir zamanda gelecek dedi bende kafamdan zorda olsa silmeye başladım lütfen sizde öyle yapın .....
sende başla bitanem ya tutarsa kaydirigubbakcemile3
ACABA bendemi başlasam ama ben gonal f vuruldum ve ovitrelle ile yumurtalıklarımı çatlattı doktor
ve 2 aşılamamı oldum 13 kaldı sonuca
inşallah hamileyimdir kızlarr
kızlar bişi diycem size özellikle esintecim sana ben hamile kalmayı düşündüğümden itibaren her ay hamilelik belirtisi hissettim işte bu ay hamileyim dedim kendi kendime ama aklına ne gelirse günüm geçti midem bulandı vsvsvs hatta falcı sen bu ay hamilesin bile dedi ama sonuç olarak işte 1 yıl oldu ama ortada birşey yok ayrıca bir sorun yok dün bir bayanla konuştum tam 10 ay sonra bebişi olmuş sakın takma kafana taktıkça olmuyor dedi o süpriz yapacak beklemediğin bir zamanda gelecek dedi bende kafamdan zorda olsa silmeye başladım lütfen sizde öyle yapın .....
nilse ben 1 5 senelik evliyim ilk aylar cok zor gelmişti ama sonra yavaş yvaş kabullenmeye başladım uzun zmandır aklımda değildi bu ay ne oldu anlamadım her şey yolunda gitmeye başladı ben eyer adt olursam aşılama deniyecem 10 eylülde başlıcam ama inşallah olmam,ben tüp bebek düşünüyordum eşimin doktoru benim doktorum tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi umutlu konuştu ben sana bişey söylimmi rabbim istetikten sonra hepsi boş kimisinde imknsız ama bakıyon hamile kalıyo bunlar bizim cabalarımız birer vesile ben sadece beni yaradana inanırım.bu arada bence havucta rendele biliyosunki ne kadar yumurta o kadar şans denemeye değer:Saruboceq:
başla başla iç afiyetle lezzetli kötü değil :) bir iftarda bir sahurda taze taze içiyorum ben sende taze iç tamam :))))
yaaaa kızlar bir şey soracam bu incirin kurusunu kaynatıp içiyorsunuz şimdi tazeyken taze taze yenilse bir faydası olmazmı ben tazesini yiyorum nedersiniz....
çok doğru söylüyosun herşey nasipse olur allah büyüktür umarım hamilesindir gerçekten bende merakla bekliyorum sonucunu allahım inşallah hamilesindir yaaa:Saruboceq: havuçta deniycem o zaman söz sağol bitanem alkisalkisalkis
tamam kuzum öyle yaparım sağol bilgilendirdiğin için ne kadar içiyosun bitanem?
kızlar soruma kimse cevap vermiyecekmi. eğer öyle olmuyorsa bende kaynatıp içerim de bana tazesi varken yemesi daha kolay geliyor...
1 su bardağı akşam 1 su bardağı sahurda kapat gözlerini dik tepene sırnaşık şey[/QU tamam canım kapatıcam gözlerimi dikicem tepeme kadarlaelaelaelaelae
bana göre onu yapanlar ilk deneyenler o zaman taze incir yokmuş kurusunu denemiş...yoksa herşeyin tazesi makbül değilmi arkadaşlar...kusura bakmayın bende merak ediyorum benimde 5 yıldır olmuyor inşallah olacak..sebepsiz infertilite...
denemen beni sevindiri kendim kadar sizlerinde kalmasın istiyom benim sizin için yapa bildiğim tek şey dua dualarım sizlerle inanınki namazda hep size kendime bol bol dua ediyorum inşallah birgünde bebişlerimzden bahsederiz burda eyer ben hamiş kalsamda sizleri bırakmıycam emin olun derdimi paylaştığım gibi sevinçimide sizlerle paylaşcam.canım ben temizliğe başlıyom size bol bol kaynatmalar. arada katılırım bu arada saçma olcak ama sorayım dedim benim boya yapıldı kapılara geçmiş ve cıkmıyo sizce ne yapsam cıkar vereliniortakçok doğru söylüyosun herşey nasipse olur allah büyüktür umarım hamilesindir gerçekten bende merakla bekliyorum sonucunu allahım inşallah hamilesindir yaaa:Saruboceq: havuçta deniycem o zaman söz sağol bitanem alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?