• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Ya sanırım pek normal yaptırmak istemiyor sezeryanı överse de bizim tepkimizden çekiniyor . O yüzden ikisi içinde yorum yapmıyor :KK43:Bu saatten sonra da doktor değiştirmek istemiyorum baya stres oldum bakalım hayırlısı
Çok üzüldüm şuan zaten kafam çok karışıktı onda mi devam etsem başka bir doktora mi geçsem diye

Çok üzüldüm şuan zaten kafam çok karışıktı onda mi devam etsem başka bir doktora mi geçsem diye[/QUOT]
Doğumu normal mi düşünüyorsunuz peki ? Yani sizin vaktiniz çok bir kaç muayene farklı doktora görünebilir siniz

Yok biz daha önce konuştuk hastane için tamamen sizin tercihiniz dedi sezeryan normal fark etmiyor . Ama Doğum ücretini daha konuşmadık diğer kontrolde sormayı düşünüyorum . Siz kaçıncı haftadasınız peki memnun musunuz Bülent bey den ?
Merhaba ücreti ogrenebildinizmi

Y
Üç haftada bir çağırdı bir muayene bir kontrol şeklinde. 35 ten sonra ise her hafta çağırıyor
Ben hala karar veremedim bülent beyde mi devam etsem yoksa özel hastaneye mi geçsem diye siz ne önerirsiniz bu arada karar verdiniz mi normal mi olcak sezaryan mi

Y

Ben hala karar veremedim bülent beyde mi devam etsem yoksa özel hastaneye mi geçsem diye siz ne önerirsiniz bu arada karar verdiniz mi normal mi olcak sezaryan mi
Sezeryan olacak %90 açıkcası hala kararsızlık ve Doğum korkusu yaşıyorum ama yarın muhtemelen gününü netleştiririz . İnşallah sağsalim kucağıma alırsam size tecrübelerimi yazarım doktor konusunda :)

Sezeryan olacak %90 açıkcası hala kararsızlık ve Doğum korkusu yaşıyorum ama yarın muhtemelen gününü netleştiririz . İnşallah sağsalim kucağıma alırsam size tecrübelerimi yazarım doktor konusunda :)
Çok teşekkür ediyorum Allahım kolay doğum nasip etsin insallah

Çok teşekkür ediyorum Allahım kolay doğum nasip etsin insallah
Merhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledim:halay: Bülent bey de durumu çok Güleryüz'le karşıladı o zaman her şey rutin normal ilerlesin haftaya biraz daha kesinleştir çatı Doğum öncesi muayene yapalım ona göre karar verelim dedi bende kabul ettim Bu arada normal doğumları Hatem de yaptırıyormuş

Merhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledim:halay: Bülent bey de durumu çok Güleryüz'le karşıladı o zaman her şey rutin normal ilerlesin haftaya biraz daha kesinleştir çatı Doğum öncesi muayene yapalım ona göre karar verelim dedi bende kabul ettim Bu arada normal doğumları Hatem de yaptırıyormuş
Çok sevindim sizin adınıza normal doğum belki o an çok çok zordur ama sonrası güzel peki doğum ücreti ne kadar öğrenebildinzmi

Çok sevindim sizin adınıza normal doğum belki o an çok çok zordur ama sonrası güzel peki doğum ücreti ne kadar öğrenebildinzmi
Merhabalar ben bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum normal Doğum için uygun dedi . Bülent bey 2500 tl alıyormuş Doğum için hastane için Hatem in fiyatını tam bilmiyoruz ama 500 ya da 700 gibi bir fiyatı varmış

Merhabalar ben bugün kontrole gittim çatı muayenesi oldum normal Doğum için uygun dedi . Bülent bey 2500 tl alıyormuş Doğum için hastane için Hatem in fiyatını tam bilmiyoruz ama 500 ya da 700 gibi bir fiyatı varmış
Normal doğum için sadece bülent beyin kendisi mi 2500 tl alıyor

Back