How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

2015 de doğum yaptım yılmaz genco yaprırdı şu an hamileyim iyi bilgili dr bana göre ama rek sıkımtı öyle kafanın estiği anda gidemiyosun randevu almak çok zor sanko has. Dr tavsiyesi istiyorum bayanlar ikinci dr olsa çok iyi olur

2015 de doğum yaptım yılmaz genco yaprırdı şu an hamileyim iyi bilgili dr bana göre ama rek sıkımtı öyle kafanın estiği anda gidemiyosun randevu almak çok zor sanko has. Dr tavsiyesi istiyorum bayanlar ikinci dr olsa çok iyi olur
İbrahim özdurak doktorum

Saglıkla kavuşursunuz inşallah peki bu dr ayrıntılı ultrasan bakıyor mu mesela genco 20 haftadan sonra ayrıntılı usg ben yaparım başka yere gitmene gerek yok demişti
Ayrıntılı ultrason hastanede yapılıyor doktor kendi yapmaz kendi sadece 3d ultrason da bakıyor cnm

Kızlar ncr deki abdülhamit soysal nasıl ben ona gidiyorum hakkında çok fazla bilgim yok arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum

Canım Hatem de Nazan hanım da Nazire hanım da doğum iznindeymiş onların hastaları da Yılmaz Genco ya gidiyor bu sıralar inanılmaz kalabalık. Arkadaşım gitti öyle dedi.

Ayrıntılı ultrason hastanede yapılıyor doktor kendi yapmaz kendi sadece 3d ultrason da bakıyor cnm

Hatem in doktorları hep kendi yapıyorlar canım bende de öyle olmuştu

Bnde gidiyorum memnunum ama biraz pahali geldi her ay tahlillerle 500 tl falan veriyoruz normal mi?

Offff çok pahalıymış ben doğuma 700 verdim Hatem de üstelik iki gece kaldım.

Kızlar ncr deki abdülhamit soysal nasıl ben ona gidiyorum hakkında çok fazla bilgim yok arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum

Ben de iyi diye duydum ama hiç gitmedim.

Canım Hatem de Nazan hanım da Nazire hanım da doğum iznindeymiş onların hastaları da Yılmaz Genco ya gidiyor bu sıralar inanılmaz kalabalık. Arkadaşım gitti öyle dedi.

Hala randevu alamadım gencoya artık yedek dr yapacam başka care kalmadı sanko evimede yakın sagol canım

Sağol canım bende iyi diye gidiyorum biraz az konuşuyor ama kistimi geçirdi

Back