Merhaba siz muhtemelen doğum yapmışsınızdır ibrahim beyde 2. Doğumunuz galiba nasıl gectiBen bugun 16 oldum ayın basında gıttım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba siz muhtemelen doğum yapmışsınızdır ibrahim beyde 2. Doğumunuz galiba nasıl gectiBen bugun 16 oldum ayın basında gıttım
Pardon ben yazdım ama sonradan fark ettim ibrahim beyde olmamış doğumuzun kimde oldu peki nasıl gectiMerhaba siz muhtemelen doğum yapmışsınızdır ibrahim beyde 2. Doğumunuz galiba nasıl gecti
Yok canım doktorum beyin kanaması geçirdi orda yapamadım Anka hastanesinde yaptım bennPardon ben yazdım ama sonradan fark ettim ibrahim beyde olmamış doğumuzun kimde oldu peki nasıl gecti
Yok canım doktorum beyin kanaması geçirdi orda yapamadım Anka hastanesinde yaptım bennPardon ben yazdım ama sonradan fark ettim ibrahim beyde olmamış doğumuzun kimde oldu peki nasıl gecti
Merhaba doğum yaptınız miiMerhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledim Bülent bey de durumu çok Güleryüz'le karşıladı o zaman her şey rutin normal ilerlesin haftaya biraz daha kesinleştir çatı Doğum öncesi muayene yapalım ona göre karar verelim dedi bende kabul ettim Bu arada normal doğumları Hatem de yaptırıyormuş
Merhabalar evet Doğum yaptım sezeryan oldu suyum erken geldi . Sanko da oldu ama baya masraflı oldu size önermiyorum bence hastane doktoru tercih edinMerhaba doğum yaptınız mii
Bizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücretMerhabalar evet Doğum yaptım sezeryan oldu suyum erken geldi . Sanko da oldu ama baya masraflı oldu size önermiyorum bence hastane doktoru tercih edin
5.500 civarı olmuştur sanırım tam emin değilim.Bizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücret
Çok yüksek ya5.500 civarı olmuştur sanırım tam emin değilim.
Peki sanko hastanesinden memnun kaldınız miMerhabalar evet Doğum yaptım sezeryan oldu suyum erken geldi . Sanko da oldu ama baya masraflı oldu size önermiyorum bence hastane doktoru tercih edin
Değmeyecek bir para hemde neyseki ben ve bebeğim sağlıkla kavuştuk . Sanko hastanesi iyiydi ama personel temizlik açısından .Çok yüksek ya
Gözünüz aydın çok şükür atlattınız darısı başımıza inşallahDeğmeyecek bir para hemde neyseki ben ve bebeğim sağlıkla kavuştuk . Sanko hastanesi iyiydi ama personel temizlik açısından .
Aynen çok şükür inşallah sizde sağsalim kavuşursunuz kolay doğumlar dilerim .Gözünüz aydın çok şükür atlattınız darısı başımıza inşallah
canım ben de ibrahim beyde yapacağım perşembe günü sezaryenim var inşallah. ama arkadaş sanırım dışardan doktoruyla sankoda yapmış doğumunu. o yüzden pahalı olmuş muhtemelen.Bizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücret
Benım doktorum harikaBizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücret
5.500 müüüü yuh en son 1600 1900 arası dedıler nasıl o kadar tuttu5.500 civarı olmuştur sanırım tam emin değilim.
2500 hastaneye verdik tahliller sezeryan oda vs. Doktorumda dışarıdan olduğu için direkt 2500 de ona verdik . Değer mi diye sorarsan içimiz yandı5.500 müüüü yuh en son 1600 1900 arası dedıler nasıl o kadar tuttu
Aynen degmez sankı kendıler dogurup verıyo tövbe tövbe2500 hastaneye verdik tahliller sezeryan oda vs. Doktorumda dışarıdan olduğu için direkt 2500 de ona verdik . Değer mi diye sorarsan içimiz yandı