• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

Arkadaşlar medical park abdullah göymen nasıl bazı sıkıntılı durumlarım var normalde k.marastayim bir kerelik oraya gidicem maalesef buradaki dr ve hastaneler biraz yetrsiz

Merhabalar ben bugün kontrole gittim birden deli cesaretle herşey bu kadar normal giderken sezeryan olup pişman olmak istemediğimi söyledim:halay: Bülent bey de durumu çok Güleryüz'le karşıladı o zaman her şey rutin normal ilerlesin haftaya biraz daha kesinleştir çatı Doğum öncesi muayene yapalım ona göre karar verelim dedi bende kabul ettim Bu arada normal doğumları Hatem de yaptırıyormuş
Merhaba doğum yaptınız mii

Merhabalar evet Doğum yaptım sezeryan oldu suyum erken geldi . Sanko da oldu ama baya masraflı oldu size önermiyorum bence hastane doktoru tercih edin ☺️
Bizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücret

Bayanlar Kemal Bayındır hastanesinde doğum yapan memnun olan var mı bide hangi doktor iyi doğum konusunda

Bizde bugün sankodaki ibrahim halil özdurak a gittik galiba onda devam edicem toplamda ne kadar tuttu acaba ücret
canım ben de ibrahim beyde yapacağım perşembe günü sezaryenim var inşallah. ama arkadaş sanırım dışardan doktoruyla sankoda yapmış doğumunu. o yüzden pahalı olmuş muhtemelen.

ben geçen gittiğimde sordum da ilk doğum sezaryen 1500 normal doğum 1900 tl. tabi ek neler olur bilmiyorum. bu fiyata oda fiyatı+doğum ücreti dahil. doğum için son tahlillere 100 tl ödedik geçen defa. başka ödemeyiz sanmıyorum. ama taş çatlasın 2000tl ye çıkarız hastaneden muhtemelen biz.

Back