- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
ben medikalparkta abdullah beye gidiyorumSiz nereye gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben medikalparkta abdullah beye gidiyorumSiz nereye gidiyorsunuz
Anladımben medikalparkta abdullah beye gidiyorum
Merhaba abdullah beyden memnunmusunuz bende gitmeyi düşünüyorum.ben medikalparkta abdullah beye gidiyorum
Evet tavsiye ederim memnunumMerhaba abdullah beyden memnunmusunuz bende gitmeyi düşünüyorum.
Ben de simdiye kadar yani yaklasik 2014 ten beri fatma bahar Cebesoy a gidiyordum. Ozel muayenehane oldugu icin fiyatlari cok yuksek. Ben de baska dr arayisina girdim. ncr de yurdanur hanim var bahar hocayla birkac kere sohbet aninda adi gecmisti. Aklimda o var ama emel hanimla da ilgili guzel yorumlar duydum. Kararsiz kaldim. Bir de hastanede cok sira bekleniyormus randevulu olmanıza ragmen. Dogruluk payi nedir acaba?Ben NCR Emel Peri Canpolat a gidiyorum doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama hastanede geçenlerde yangın çıktı benşm de kafam karıştı baya
bende ona gidiyorum canım gerçekten çok iyi bir doktor sen tedaviyle mi hamile kaldın ?Medical park Abdullah Göymen süper bir doktor.Tavsiye ederim
Yok hayır doğal yollardan hamile kaldım.İkinci bebeğim ilk doğumum çok kötüydü.O yüzden çok araştırdım.Aynı şeyleri yaşamamak için Abdullah beyi tavsiye ettiler.Gittim gerçekten korkularım geçti.Ondan önce yine üç doktora daha gittim hiçbiri içime sinmedi.İyi bir tercih yapmışız.Hayırlı olsun bebeğiniz şimdidenbende ona gidiyorum canım gerçekten çok iyi bir doktor sen tedaviyle mi hamile kaldın ?
Benim bebeğim yok canım henüz dün kimyasal gebelik yaşadım doktorumuza güveniyorum inşallah bizimde bebeğimiz olacak sende sağlıkla al kucağına bebeğini canımYok hayır doğal yollardan hamile kaldım.İkinci bebeğim ilk doğumum çok kötüydü.O yüzden çok araştırdım.Aynı şeyleri yaşamamak için Abdullah beyi tavsiye ettiler.Gittim gerçekten korkularım geçti.Ondan önce yine üç doktora daha gittim hiçbiri içime sinmedi.İyi bir tercih yapmışız.Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden
Anladım cnm o zaman biran önce müjdeli haberi alırsın inşallah.Abdullah bey daha önce tüp bebek bölümünde olduğunu biliyorum.Bu arada benim 5 yıl olmadı bebeğim iki defa kimyasal gebelik yaşadım.Stres yapma sakın çok kafana takma rahat ol.O zaman daha çabuk sonuç alırsınBenim bebeğim yok canım henüz dün kimyasal gebelik yaşadım doktorumuza güveniyorum inşallah bizimde bebeğimiz olacak sende sağlıkla al kucağına bebeğini canım
İnşallah canım hayırlısıAnladım cnm o zaman biran önce müjdeli haberi alırsın inşallah.Abdullah bey daha önce tüp bebek bölümünde olduğunu biliyorum.Bu arada benim 5 yıl olmadı bebeğim iki defa kimyasal gebelik yaşadım.Stres yapma sakın çok kafana takma rahat ol.O zaman daha çabuk sonuç alırsın
Bende manolyaya gidiyorum memnununMerhaba arkadaşlar, benim tavsiye edeceğim değil de asla tavsiye etmeyeceğim bir doktor Öner'im var. Burada bunu paylaşmak istiyorum çünkü gerçekten çok dokundu bana. Ben tüp bebekle Umay'da hamile kaldım. Daha sonra Sanko hastanesi ibrahim Halil özdurak da devam etmeye başladım gebelik takibine. Kesinlikle ve de asla kimseye tavsiye etmiyorum. İlk gittiğim zamanlarda eşim yanımda olduğunda ilgilenir gibi yapan adam tek gittiğim zamanlarda doğru dürüst ilgilenmiyordu. Mesela sedyede yatıyorum karnımda jel doktorun teşrif etmesini bekliyorum, adam elinde telefon tık tık mesajlarını okuyor rahat iki dakika falan bekledim o halde. En sonki olay bana çok dokundu. Kendisi özel muayene açacakmış, ücret olarak çok çok fazla istiyor. Sezeryan için 3000 tl sadece kendisinin alacağı bıçak parası. Doğal olarak da benim maddi gücüm buna yetmez. Kendisine son kez gittiğim zaman sorularımı sordum ve kendisinde devam edemeyeceğimi, bütçemin bunu aşacağını söyledim. Adamın öyle bir yüzü düştü ki anlatamam. Sorularımı alaya almaya başladı cevap alamadım sorularıma. Mesela normal Doğum da yapabilir miyim diye sordum verdiği cevap aynen şu oldu: normal Doğum yapınca sana beşi bi yerde mi takacaklar? Niye bu kadar istiyorsun ? Normal Doğumla sezeryan arasında hiçbir fark YÖK..... dedi. Tabi ben ve eşim şok olduk böyle alaya almasına. Son sorumu da soruyordum ki bana dediği laf aynen şu: çabuk ol biraz dışarda hastam bekliyor ... neye uğradığımızı şaşırdık. Adam kendisinde devam etmeyeceğimi öğrenince resmen maskesini indirdi karşımda. Kendi hastalarını maddi gelir kaynağı olarak gören böyle bir doktoru asla ve asla hiçkimseye tavsiye etmiyorum. Kendisini de Allah'a havale ediyorum. 60 lira muayene ücretini ben de verdim , dışarda bi saate yakın ben de bekledim, ben hasta olmuyor muyum ? İnan'ın içerde 10 dakikayı geçmemiştir durduğum. Allah iyi doktorlarla samimi doktorlarla karşılaştırsın . Şu an doğumuma yaklaşık 2 ay var ve ben birkaç gün önce defa life da Manolya Belgin Yılmaz adında bir doktora başladım. Şimdilik bu doktorumdan memnunum ki zaten baya kişinin tavsiyesi üzerine gittim. İnşallah da Doğuma kadar devam ederim. Allahım kimseyi doktor kapılarında süründürmesin.
Bu yazıyı okuyup 2014te Abdullah beye gitseydim güvenmeyeceksin ona ve çocuğum şuan belkide hayatta olmayacaktı. 37 hafta başka doktora gittim sinirlendirdi beni 37.haftada Abdullah beye gittim ultrason bakar bakmaz acil sezeryan dedi doğuma girdim bebeğim doğdu ben görmedim annem anlatıyor mosmormuş köpükler geliyormuş ağzından yarım gün küvözde kaldı neyseki çok tutmadılar. Bunu bir bahane olarak düşünseydim doğuma girmeyip öbürdomtorla devam etseydim bebeğim nekadar dayanacaktı Abdullah bey insan hayatını riske atmayan bir doktor çok beyefendi ilgili bilgili kaliteli bahane üreteceği düşünmüyorum zira iki doğumumada o yaptırdı herkes şaşırdı sezeryan ertesi günü ev temizledim 2.doğumumda 35 haftalık nişan geldi sancı arttı doğum başladı 7 gün küvözde kaldı kızım 7 gün boyunca hergün hastaneye gittim. İlk doğumumada 25 kilo almıştım 2.de baştan Abdullah beye gittim sadece 6 kilo alarak 51 cm 3 kilo 100 gr bir bebek dünyaya getirdim üstelik 35.haftamda yediğim bebeğe yaradı Abdullah bey Antep için bulunmaz bir değerAbdullah bey genelde sezeryan doğum yapıyor normal istiyorsanız önermem cünkü bir bahane bulup sezeryan yapıyor.
İbrahim bey bankada dedi normal olmaması için sebep yok diye ama ertesi gün doğuma girdim Abdullah bey sayesinde bebeğimin boynuna 2 kere kordon dolanmış beslenemiyormuş son 1 ayda kilo alamamasının nedeni buymuş ve İbrahim bey bunu benden sakladı gebelik şekerim yükselip duruyorken doğuştan kalp kapağı da açıklık varken bebeğimin kafası büyükten normal doğum dedi sezeryana bile kalbim sıkıştı sezeryan öncesinde sancı artınca 2.doğumumda örneğin panik oldum nefes almamaya başladım. İbrahim bey sizin için kotamı dolduramaz dedi bize resmen bebeğim sağ salim doğduysa Abdullah bey sayesinde tabi önce onu karşımıza çıkaran Allahım sayesindeevet katılıyorum ben primer İbrahim Halil Büyükbeşe ye doğumu yaptım ve de normal doğum. bundan önce 2 doktora daha gittim Abdullah Göymen ve Emel Peri Canpolat ikiside kesinlikle sezaryen dedi. İbrahim bey ise normal olmaması için hiçbir sebep yok dedi ve cok şükür normal oldu