• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep'teki Hamileler, doktor ve Hastane tavsiyeleri

canım ben de ibrahim beyde yapacağım perşembe günü sezaryenim var inşallah. ama arkadaş sanırım dışardan doktoruyla sankoda yapmış doğumunu. o yüzden pahalı olmuş muhtemelen.

ben geçen gittiğimde sordum da ilk doğum sezaryen 1500 normal doğum 1900 tl. tabi ek neler olur bilmiyorum. bu fiyata oda fiyatı+doğum ücreti dahil. doğum için son tahlillere 100 tl ödedik geçen defa. başka ödemeyiz sanmıyorum. ama taş çatlasın 2000tl ye çıkarız hastaneden muhtemelen biz.
Bizim doktorumuzun özel muayenesi vardı o yüzden öyle sanko da değil

Siz doğum yaptınız mi nasıl geçti memnun kaldınız mı acaba

Bizim doktorumuzun özel muayenesi vardı o yüzden öyle sanko da değil

Siz doğum yaptınız mi nasıl geçti memnun kaldınız mı acaba
Merhabalsr, evet doğumumu yaptım.cok şükür çok güzeldi. Memnun kaldım. Sabah 8de doğum yaptım öğleden sonra 1 gibi ayağa kalktım sonra da çok rahat hareket ettim. Tabiki ameliyat acısı var hala. 24 saat sonra taburcu olduk

Merhabalsr, evet doğumumu yaptım.cok şükür çok güzeldi. Memnun kaldım. Sabah 8de doğum yaptım öğleden sonra 1 gibi ayağa kalktım sonra da çok rahat hareket ettim. Tabiki ameliyat acısı var hala. 24 saat sonra taburcu olduk
Çok şükür atlatmışsınız darısı başımıza inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi doktordan memnun kaldığınızda çok sevindim ben yeni gectigim için ibrahim beye daha çok tanımıyorum sezaryan siz mi istedinz acaba

Çok şükür atlatmışsınız darısı başımıza inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi doktordan memnun kaldığınızda çok sevindim ben yeni gectigim için ibrahim beye daha çok tanımıyorum sezaryan siz mi istedinz acaba
Sağolasın canım evet ben istedim. Normal diye başladık ama bebek çok kilolu oldu maşallah. 38. Haftada 4126gr doğdu zaten. Aşağıda çok kesik olacaktı sezaryeni tercih ettim. Ibrahim bey çok rahat relax bi doktor inan ki iyi ki diyorum şu an onu bulduğum için. Darısı başına inşallah

Sağolasın canım evet ben istedim. Normal diye başladık ama bebek çok kilolu oldu maşallah. 38. Haftada 4126gr doğdu zaten. Aşağıda çok kesik olacaktı sezaryeni tercih ettim. Ibrahim bey çok rahat relax bi doktor inan ki iyi ki diyorum şu an onu bulduğum için. Darısı başına inşallah
Çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığımız için

Merhaba canım bulabildin mi aradigin gibi bir doktor yoksa benim gibi arayışta mısın?
Su ana kadar iki doktor denedim biri hatem hast. Nazire öztürk diğeri medical park sedat baylar oldu. Her ikisinin de artı ve eksileri var. Arkadaşım da ncr de doğum yaptı doktoru fatma bozkurt tu. Iyi ve normal dogum taraftarı sakin ve açıklayıcı konuşan bir doktormuş. Sanırım haftaya onu ya da dilara basat ı deneyeceğim.
Dilara basatı denediniz mi memnun kaldınız mı

SLM KIZLAR bende sanko hast. doktor arayışındayım sezeryanından memnun oldugunuz doktor varmıdır. özellikle erkek doktor istiyorum engin palaz ve ibrahim halil özdurak nasıl acaba

SLM KIZLAR bende sanko parkta doktor arayışındayım sezeryanından memnun oldugunuz doktor varmıdır. özellikle erkek doktor istiyorum engin palaz ve ibrahim halil özdurak nasıl acaba
ibrahim bey kendi muayenehanesini açıyor sankodan ayrılacakmış istersen kendisiyle görüş canım ne zamana kadar ordaymış

ibrahim bey kendi muayenehanesini açıyor sankodan ayrılacakmış istersen kendisiyle görüş canım ne zamana kadar ordaymış
aa öylemi onun yerine muhakkak biri gelir ozaman . kendi yerini açan doktorlar hastanede doğum ücreti çok fazla alıyorlar biliyorum

SLM KIZLAR bende sanko hast. doktor arayışındayım sezeryanından memnun oldugunuz doktor varmıdır. özellikle erkek doktor istiyorum engin palaz ve ibrahim halil özdurak nasıl acaba
İbrahim bey benim de doktorum, ayrıldı sankodan. Duyduğum kadarıyla 300 tl muayene ücreti olmuş.

Ben NCR Emel Peri Canpolat a gidiyorum doktorumu çok seviyorum çok ilgili ama hastanede geçenlerde yangın çıktı benşm de kafam karıştı baya
bende ncrde abdulhamit soysal düşünmüştüm ama ncrdeki yangın olayı ve bebek karıştırma olayı oldugundan düşünmüyorum kaldım ortada.

bende ncrde abdulhamit soysal düşünmüştüm ama ncrdeki yangın olayı ve bebek karıştırma olayı oldugundan düşünmüyorum kaldım ortada.
Evet bende duydum hastaneye çok takılmayayım önemli olan dr dedim ki gerçekten iyi bi dr ama son yangın olayından sonra bende araştırma içindeyim nazire hocayı bide yılmaz gencoyu çok duyuyorum ama kafam çok karışık 25 haftalık hamileyim dr değiştirmek çok zor gelecek

Evet bende duydum hastaneye çok takılmayayım önemli olan dr dedim ki gerçekten iyi bi dr ama son yangın olayından sonra bende araştırma içindeyim nazire hocayı bide yılmaz gencoyu çok duyuyorum ama kafam çok karışık 25 haftalık hamileyim dr değiştirmek çok zor gelecek
yılmaz gencoya 1 ay önceden sıra veriyorlar çok kalabalık diye .... Hastane önemli ne olur ne olmaz.bende yeni ögrendim henüz doktora gitmedim. ibrahim bey yerine kim gelir acaba önümüzdeki cmtsi doktora gitmem gerekiyor

Bebek karıştırma nasıl olabiliyor ya bu kadar duyarsızlık olur mu ben de o hastaneye gidiyorum şu an çok tedirgin oldum

aa öylemi onun yerine muhakkak biri gelir ozaman . kendi yerini açan doktorlar hastanede doğum ücreti çok fazla alıyorlar biliyorum
bilmiyorum canım ben ona gitmiyorum ama geçen gün bir yerde karşılaştık öyle diyordu kendisi hatta hazırlık aşamasındaymış muayenehanesi

Back